peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Forgot login details?

For free!
Get started!

Mobile Blog


putrasunda.peperonity.net

Wilujeng sumping di blog na urang BANJAR mudah2an katampi ku sadaya anu kersa rurumpahen mampir ka tempat simkuring anu tetebiheun tina kasampurnaan,.

04.02.2009 00:02 EST
Teu aya ucap nu moal nyalahan, te aya lampah nu moal ka sasar, te aya padamelan nu moal menang imbalan ,,kumargi kitu mangga di antos ku abdi saran sareng pituahna ,.
5 Comments:
Welcome to a banjar,,!!!Lam nal z y¿w rizal_tzk <(gayhorny)> 20th,175cm,59kg phonesex-> 081 912 803 738 hot 085 723 516 158 thank's http://arrizal.peperonity.net
21.07.2009 19:22 EDT,
ups salah PUTRA SUNDA mksdx? http://sovee.peperonity.net/
31.03.2009 07:58 EDT,
Wa'allaikmslm warahmatullah PUTRI SUNDA, hmm... meud rehat ja ya... http://sovee.peperonity.net/
31.03.2009 07:57 EDT,
salam kenal ti kuring nya http://chulee.peperonity.net/
22.02.2009 13:40 EST,
As.wb.wilujeng enjing wy t2ng2ie...:D


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.