peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Forgot login details?

For free!
Get started!

Home page


l - Man Asian
gak.ngoros.peperonity.net

● R A H A S I A ●

Lngsung ae..
aku due id mig33, yakinlah sumpah wueLek-eLek..
Tp yo bah..ga ngoros!!
yen sreg ndang ra sah kesuwen, lgs add/pv :

● syp ●

ojo miscal, sms opo maneh nganti teLfon aku..
sumpah ojook.. dc aku mengko.
ojo pv aku suwe2 opo maneh nganti ngajak aku cs..
wah kasos gede kuwi..
ojo wah..garai aku njepat rum. yu ar not. uasiu a...
opo tak enteni ning tebu2 wae..
bah gak ngoros!!


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.