peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Forgot login details?

For free!
Get started!

Text page


mnd.peperonity.net

Aku Pancen Salah


Ora kok aku raisoh ngerteni koe
Aku aku pancen ramudeng yen wonge kui yangmu
Snajan ku saiki seneng tenan ro wonge
Tapi ku rilo yen pancen kudu lungo soko uripe

Aku rapengen jorokke koe
Amargo koe koncoku sing ngancani aku saben
Loro ati…

[chorus]
Aku pancen salah wis nglarakke koe
Tapi aku rapengen dadi musuhmu
Aku terimo yen koe pengen mbales loro atimu

Sory dab, ora kok aku pengen nglarakke
Atimu mung mergo aku duwe salah sing tak lakokke
Karo cah wadon sing bulakmen mbok senengi nganti saiki

Biru langit iki pengen tak balekke
Bali nang uripmu…

[chorus]


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.