peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Mobile Blog


hijau
ariel-for-you.peperonity.net

¤ S E L A M A T ~ D A T A N G ¤

¤^.^¤~W E L C O M E~¤^.^¤

~¤INGAT RIEL NI BIASA-BIASA KE ¤~
(¤)(¤)~^.^~~ARIEL~FANS~~^.^~(¤)(¤)

++.".++.,.,++.".++
++++WELCOME++++
++.,".,.++TO++.,".,++
++MY MOBILE++
++"BLOG"++
++"++
Want to learn bahasa malaysia language? Visit my other site here
http://a-learn.bahasa.malaysia.peperonity.net/
█░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░
janda
Disini saya ingin menceritakan sebuah kisah mengenai seorang janda yang baru sahaja kematian suami. jadikan sempadan ya…. Hasnah seorang janda ka... Read more
antirapedevices
Nahh.. Kepada perogol kat luar sana.. Awas.. Alat anti rogol telah dicipta khas untuk perogol. Alat ini sangat bahaya kepada perogol. Nak tau kenap... Read more
annoying
Sebenarnya banyak benda yg buat aku annoying kat dlm site ni. Kalau riel nak cerita semuanya, maybe sampai esk pagi bru korang habis baca. Ehh, ada... Read more
niceeee
Ok. Riel nak bgi pndangn riel sendiri. Riel bagi point je lah.. Tapi siapa yg baca ni, kena tanggung risiko sendiri sbb riel main hentam saja. Tak ... Read more
candid again
Ehh x baik tau maki2... Sejahat2 aku pun aku tak akan memaki tau walaupun aku marah tahap super saiya tapi aku tak akan maki korang punya parents s... Read more
i keep smile
Cam ni style gambar candid... X pandang kamera.. X main lah selfie2 ni, cam gile pon ada juga.. Apa pendapat korang? Peluk lah saya awek2.. Ehh kau... Read more


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.