peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Mobile Blog


antirapedevices
ariel-for-you.peperonity.net

Alat anti rogol. Info penting utk perogol kat luar sana.

30.09.2014 11:42 EDT
Nahh.. Kepada perogol kat luar sana.. Awas.. Alat anti rogol telah dicipta khas untuk perogol. Alat ini sangat bahaya kepada perogol. Nak tau kenapa?

1. Riel tak tau kalau alat anti rogol ni ada di pasarkan di malaysia. Kalau ada pun tak tau kalau ada yg dah guna.

2. Oleh kerana selalu terjadi kes rogol di afrika selatan, seorang juruteknik perubatan yg bernama sonetta ehlars telah mencipta alat anti rogol ini dan diberi nama RAPEX.

3. Salah seorang mangsa rogol yg berjumpa ehlars telah meluahkan perasaan dan berkata '' kalaulah ada gigi kat lubang aku di bawah ni!.'' lol. Gigi? Bahaya tu. Nak gigit peliaq lettew.

4. Maka tercetuslah idea ehlars untuk mencipta alat yg fungsinya lebih teruk drp gigi2 yg boleh menggigit abg botak.

5. Alat yg diberi nama RAPEX ini akan dimasukkan ke dlm lubang pussy seperti tampon. Tgk gambar tu..ada mcm rupa kondom.

6. Si perogol akan merasa siksa dan tak dapat menanggalkan alat anti rogol kecuali dibawa ke wad kecemasan. Batang peliaq mengalami kecederan sbb ada barbs inside the rapex tu. Wah, serius sangat tu.

7. Para pengkiritik menganggap alat ini merupakan cara hukuman yg tidak berperikemanusian kepada perogol. Whatever~ =.= . Sapa suruh merogol!

8. So kepada perogol bersiri atau yg bru berjinak2 hendak menjadi perogol, baik berhenti lakukan keja terkutuk tu. Minta cara baik2 kalau nak lubang. Arr lubang hidung! Lol..

9. Persoalan riel d sni.. Mcm mana lah pompuan yg msih dara nak guna ni kalau perlu di masukkan ke dlm lubang miss v.

10. Ehh korang fikirlah sndiri. Malas dah.. Pening.. Penat.. Nak tdo. Bye. .. Zzzzz..


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.