peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Mobile Blog


gayiban.peperonity.net

Melancap dengan budak cina

06.07.2013 09:21 EDT
Kisah ni belaku masa form 1 dulu.Budak cina tu bernama lee kat depan.Tak la handsome sangat.Tapi body dia sangat menarik.Lee ni jiran satu perumahan dengan saya.Dia ni straight tau. Kisah dengan Lee bermula bila dia ajak saya memancing kat kolam terbiar.Kat kolam tu ada pondok.Cuaca masa tu memang panas.Jadi sambil memancing tu kami berdua tak pakai baju. Bagi saya,itu adalah satu peluang menikmati badan Lee.Lee ni jenis orang yang open minded punya.Sambil memancing tu dia asyik cerita pasal seks je.Tiba-tiba dia tanya "macam mana rupa konek orang Bumiputera?panjang ka?" Saya tertawa saja dengar kata-kata dia.Saya jawab "tengok awak punya dulu la...ha5"saya tertawa.Tanpa saya duga Lee buka zip seluar pendek dia dan terus keluarkan zakar dia!!. Saya terkejut dengan tindakan dia."Besar tak?"tanya dia.Saya tengok zakar dia kecil saja.Longlai saja.Kepala zakar dia ditutupi kulit kulup. "Kecil sangat" saya jawab dia. "Bagi tengok awak punya la"kata Lee. Saya keluarkan zakar saya dari bawah kaki seluar bola saya.Saya bagi dia tengok. "Awak punya pun sama kecik"kata Lee. "Jom bagi besar sama-sama"kata saya. Saya dan Lee sama-sama melancap perlahan-lahan.Kemudian kami akan sukat siapa punya lebih panjang.Lama-lama air mazi mula meleleh.Syok betul. Tanpa kata-kata kami berdua mula melancap laju.Bagaikan berlumba.Makin lama makin membesar zakar kami berdua.Lee mengerang tiba-tiba.Badan nya bergetar mengeliat.Muka nya merah padam.Dia meraung kenikmatan bila air mani terpancut.Pekat je.Dia terbaring menahan kenikmatan. Saya mula hilang kawalan.Zakar saya bagaikan nak pecah.Tiba-tiba badan saya mengejang dan....."Ohhhh.....!!!" Air mani memancut deras.Deras nya sampai kena muka saya sendiri.Saya tersandar di dinding pondok.Letih. Kami dua Lee balik petang itu dengan satu rahsia.Sehingga kini belum ada sesiapa yang tahu hal itu.


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.