peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


andjeo
annawap1.peperonity.net

:+: Molitva :+:

:+:GOSPODE BLAGOSLOVI:+:

+ + +
+.:ANDJELE CUVARU:.+
...Andjele Boziji,Cuvaru moj sveti, koji si mi od Boga dat kao zastitnik, prosvetli me danas i sacuvaj od svakog zla,ka dobrim delima uputi i na put spasenk upravi me. A M I N.
+ + +
+..MOLITVE SVETIM ARXANGELIMA ZA SVAKI DAN U NEDELJI..+
+ + +
Ponedeljak
+Sv.Arhangelu Mihailu
+Sveti Arhangele Boziji Mihaile, odagnaj od mene duha lukavoga koji me iskusava.
O,veliki Arhistratize Boziji Mihaile-pobednice demona! Pobedi i unisti sve vidljive i nevidljive neprijatelje,i umoli Gospoda Svedrzitelja,da me spasi i odbrani od svake bolesti, smrtonosne rane i iznenadne smrti,sada i uvek i u vekove vekova. Amin.
Utorak
+Sv.Arhangelu Gavrilu
+Sveti Arhangele Gavrile,koji donese neizrecenu radost sa neba Precestoj Devi,ispuni radoscu i veseljem srce moje gordoscu ispunjeno. O, veliki Arhingele Boziji Gavrile, ti si blagovestio Precestoj Devi Mariji o zacecu Sina Bozijeg. Objavi i meni strasni dan moje smrti, i umoli Gospoda Boga za moju gresnu dusu,da bi mi oprostio grehe; da me ne zarobi lukavi demon i ovlada mnome. O,veliki Arhingele Gavrile! Sacuvaj me od svih nevolja i svih bolesti, sada i uvek u vekove vekova.Amin.
Sreda
+Sv.Arhangelu Rafailu
+O Veliki Arhangele Boziji Rafaile, koji si primio dar od Boga da isceljujes bolesti, izleci neizlecive ljudima rane srca moga i tela moga. O, veliki Arhangele Boziji Rafaile, ti si putovodja, lekar i isceljitelj, rukovodi me ka spasenju i isceli sve moje dusevne i telesne bolesti, i privedi me Prestolu Bozijem, i moli dobrotu NJegovu za moju gresnu dusu, da mi oprosti grehe moje i sacuva me od svih neprijatelja mojih i zlih ljudi, od sada i do veka. Amin.
Cetvrtak
+Sv.Arhangelu Urilu
+Sveti Arhangele Boziji Urile, svetloscu Bozanskom ozaren i preizobilno ispunjeni ognjem plamene ljubavi, ubaci iskru toga ognja u moje ohladnelo srce, a dusu moju gresima pomracenu svetloscu tvojom ozari. O, veliki Arhangele Boziji Urile, ti si sijanje ognja Bozanskog i prosvetitelj onih koji su pomraceni gresima; prosveti um moj, srce moje, volju moju silom Svetoga Duha, i upravi stope moje na stazu pokajanja, umoli Gospoda da me izbavi od muka adskih i od svih prijatelja i neprijatelja vidljivih i nevidljivih,sada i uvek i u vekove vekova.Amin.
Petak
+Sv.Arhangelu Salatilu
+ Sveti Arhangele Boziji Salatile,daruj molitvu meni koja ti se molim,nauci me molitvi smirenoj, skrusenoj, usrdnoj i umilnoj. O veliki Arhangele Boziji Salatile, ti se molis Bogu za vernike, umoli Dobrotu NJegovu za mene, da me izbavi od svih nevolja i iskusenja, bolesti, iznenadne smrti i muka vecnih, te da me udostoji Carstva Nebeskog sa svima svetima u vekove vekova.
Amin.
Subota
+Sv.Arhingelu Jegudilu...
+Sveti Arhangele Boziji Jegudile, svagdasnji pomocnice svih koji se podvizavaju na putu Hristovom, probudi i mene iz teske lenjosti i podvigom dobrim ukrepi me. O, veliki Arhangele Boziji Jegudile, ti si revnosni zastitnik slave Bozije: ti pobedjujes na proslavljenje Svete Trojice, probudi i mene,od sna grehovnog, da bih slavio Oca i Sina i Svetoga duha, i umoli Gospoda svedrzitelja da sagradi u meni cisto srce i duh prav obnovi u utrobi mojoj,i da me utvrdi Duhom vladlackim da bi se klanjao duhom i istinom jedinom i irtinitom Bogu Ocu i Sinu i Svetome Duhu,sada i uvek i u vekove vekova.Amin..
Nedelja
+Sv.Arhangelu Varahilu +Sv.Arhangele
Boziji Varahile, koji nam donosis blagoslove od Gospoda,blagoslovi me da postavim dobar pocetak,i ispravim svoj gresni zivot,da bi u svemu ugadjao Gospodu Spasitelju mome u vekove vekova.Amin.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.