peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


teoctist nichitean
bellami.playhouse.peperonity.net

Sex gay la Patriarhie

***

Ziarul Libertatea a publicat azi un material foto-video despre un nou caz de homosexualitate în rândul preoţilor. Sunt dezvăluite imagini video în care părintele Teoctist face sex, pe muzică populară şi pe manele, cu iubitul lui (pseudonim Dan), în chilia sa de pe intrarea Patriarhiei numărul 1.

Filmarea a fost făcută în luna august. "A fost frumos până m-a înşelat. Urât din partea lui, dar asta-i viaţa. Nu am mai vorbit cu el, am înţeles că a şi plecat de la Patriarhie, pe motiv că s-ar fi îmbolnăvit de TBC. Nu regret nimic, a fost o frumoasă poveste de dragoste care a durat aproape un an", a declarat Dan. "Şi dacă e preot, ce? Nu este nici primul şi nu va fi nici ultimul care simte o atracţie deosebită pentru persoanele de acelaşi sex", a continuat fostul iubit al lui Teoctist. În ciuda eforturilor redacţiei, preotul nu a putut fi contactat pentru a se afla şi punctul său de vedere.

***

COMENTEAZA SI TU ARTICOL

***
1 Comments:
Este un articol fals! Nu ai dat data cand s-ar fi publicat asa zisul material plus ca nu exista materialul video. Asta este inventia unui catolic gay, un om fara minte si frica de Dumnezeu. M-am uitat pe adevarul.ro si nu exista asa ceva. http://teoctist.peperonity.net/
20.05.2010 11:06 EDT,


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.