peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


gala
bellami.playhouse.peperonity.net

Gala cu peripetii

***

Tocmai s-a încheiat şi ediţia 2009 a Serilor Filmului Gay. Totul a ieşit bine, participarea a fost mai numeroasă decât cea de la ediţiile anterioare. Dar, tot ca în fiecare an, sâmbătă seară trebuiau să fie anunţaţi şi câştigătorii Galei Premiilor Gay.

În momentul în care organizatorii au ajuns la Casa Tranzit, locul unde s-a desfăşurat festivalul de film şi unde urma să se organizeze si Gala Premiilor Gay, am observat boxele mari (care asigurau sonorizarea) chiar pe treptele de la intrare. Imediat au realizat că avusese loc o spargere, hoţul sau hoţii intrând pe un geam. Au fost furate un videoproiector şi instalaţia de sunet, însă boxele, care erau foarte grele, nu au putut fi scoase pe geam.
Lucian Dunăreanu, directorul Be An Angel a declarat pentru GayOne că este de părere că furtul nu are implicaţii homofobe, de sabotaj: "Nu credem că este vorba de un act de sabotaj şi nici de o acţiune homofobă. Întâmplarea a făcut ca respectiva locaţie să fie spartă chiar în timpul festivalului nostru." Poliţia investighează însă cazul.

Petrecerea de închidere a ieşit foarte bine, a fost o petrecere a "etichetelor", unde participanţii în jur de 200 de persoane purtau o etichetă pe tricou ce conţinea un mesaj pe care doreau să îl facă cunoscut celorlalţi. În timpul petrecerii, aceştia veneau şi scriau şi ei un mesaj alături de cel iniţial. Voia bună a durat până la şapte dimineaţa.

Iată lista câştigătorilor Galei Premiilor Gay:

Cea mai obiectivă emisiune TV cu tematică LGBT: Mondenii (Prima TV)

Premiul pentru sprijinirea mişcării gay din România: Doru Iuga (pentru organizarea Mr. Gay România 2009)

Cel mai bun mijloc de informare a comunităţii: Revista Angelicuss

Cel mai popular drag-queen din România: Mihai Bendeac

Creatorul de modă al anului: Catinca Roman

Premiul pentru activism LGBT: Administratorii gaypride.ro

Cel mai bun blog LGBT: www.gayinromania.blogspot.com

Best Gay Party: "Poţi să mă placi" PartyIaşi

Best LGBT...
1 Comments:
gay 38 -65kg- 1,70, simpatic drâguț ,caut gay tânâr pânâ n 40 ani ptr sex ,sug pula la greu 0736857017 ,NUMAI SMS vâ rog , caut gay din breaza ,câmpina ,sinaia ,ploiești ,rog si ofer discreție si seriozitate pupici ,vâ aștept http://pulsug.peperonity.net/
07.11.2014 14:46 EST,


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.