peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


popa ortodox
bellami.playhouse.peperonity.net

Republica Ortodoxă România

***

Mai multe organizaţii ortodoxe au solicitat Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române să intervină pentru a opri marşul comunităţii homosexualilor din cadrul festivalului "Gay Fest 2009", anunţat pentru 18-24 mai. (Notă GayOne: greşeala nu ne aparţine)

Organizaţiile susţin că Patriarhia Română trebuie să ceară Primăriei Capitalei să nu aprobe desfăşurarea paradei homosexualilor în spaţiul public, argumentând că un asemenea eveniment lezează grav demnitatea şi jigneşte profund sentimentele religioase ale comunităţii creştinilor ortodocşi. Scrisoarea adresată BOR este semnată de Forul Ortodox Român, Federaţia Organizaţiilor Ortodoxe Pro-Vita din România şi de Alianţa Familiilor din România.

Credeţi că aberaţiile se limitează doar la atâta? Nu. Mai sunt şi alte detalii: Organizaţiile semnatare ale apelului mai solicită conceperea şi lansarea oficială, în regim de urgenţă, de către Patriarhia Română, a unui program naţional de vindecare şi recuperare a homosexualilor prin activităţi de natură medicală, asistenţă psihologică, catehizare şi consiliere duhovnicească.
De asemenea, cheamă la un protest public al Patriarhiei împotriva desfăşurării "Gay Fest 2009", care ar trebui adresat administraţiei publice locale a Capitalei, Guvernului şi Parlamentului României.
Organizaţiile ortodoxe mai propun instituirea unor "rugăciuni speciale pentru întoarcerea de la păcat a celor căzuţi în patima homosexualităţii", la slujbele ţinute în bisericile Bucureştiului pe tot parcursul "Gay Fest 2009".
O altă măsură propusă vizează informarea "intensă" a credincioşilor din parohiile Bisericii Ortodoxe Române în legătură cu homosexualitatea, prin predici speciale, seminarii, broşuri şi pliante informative, vizionarea de filme documentare, în zilele festivalului.

Adică, cu alte cuvinte, vor să stârnească pe cei care se vor duce la biserica ortodoxă şi să îi asmută împotriva bicisnicilor de poponari... "Succes-uri" multe!

***

COMENTEAZA SI TU...
3 Comments:
Cand ti-o tragi la poponet e deja caderea in pacat. Sustin idea B.O.R. gay din romania in mare parte nu-s gay ci sunt diavoli fara minte si oameni fara suflet.....din cauza curviei voastre se intampla ce se intampla in lume. http://teoctist.peperonity.net/
20.05.2010 11:35 EDT,
BRAVO B.O.R. e foarte bine, vom ajunge sa fim maturati ca, cele doua cetati din V.T. cand furia lui Dumnezeu s-a revarsat, a fi gay nu inseamna sa te tragi la poponet cu toti barbati ce-ti plac, a fi gay e cu totul si cu totul altceva. http://teoctist.peperonity.net/
20.05.2010 11:33 EDT,
Păi şi ce nu e bine ce fac ortodocşii? Aţi vrea să încurajeze homosexualitatea? Cred că îşi amintesc de Sodoma şi Gomora şi vor să evite asta. Dar mă întreb dacă cei care pe declară gay mai cu ideea de Dumnezeu. . .
25.04.2010 22:58 EDT,


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.