peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


fantasy
bellami.playhouse.peperonity.net

3 ani de la - primul gay sex shop romanesc

***
*****
***
*Pe data de 16 aprilie 2010 se împlinesc trei ani de când a fost lansat primul sex shop LGBT din România - Queer Shop - Gay Sex Shop România. Acesta este un magazin online deţinut şi operat 100% de membri ai comunităţii gay."Cei care lucrează la Queer Shop se dedică să îi ajute pe cei care vor să îşi pigmenteze viaţa sexuală cu ceva inedit, să le ofere acel extra kick de care poate nu ai parte de fiecare dată când faci sex. Clienţii noşti sunt trataţi cu discreţie, respect şi amabilitate. Încercăm ca şi cei mai timizi dintre clienţii noştri să se simtă în largul lor şi să nu se simtă jenaţi." a declarat Valentin, unul dintre cei care se ocupă direct cu procesarea comenzilor. "Când am deschis acest magazin virtual am jurat că o să aducem numai produse de calitate, nu o sa vindem chinezării. Acest tip de produse este foarte răspândit, este mai ieftin, dar nu înseamnă că este şi de calitate. 99% dintre produsele pe care le oferim sunt importate direct de la distribuitorii europeni specializaţi pe piaţa gay. Şi pot să spun că am trecut de mult de comanda 1000..."

Magazinul va sărbători cei trei ani de existenţă în Soho Club din Bucureşti printr-o seara specială pe data de 24 aprilie. Va fi prezent un stand cu mai multe produse reprezentative. Cei care vor dori să cumpere ceva în acea seară vor beneficia de o reducere substanţială de 10% şi vor primi un voucher cu aceeaşi reducere valabil pentru următoarea comandă. Desigur vor fi şi cadouri şi o tombolă.

Pentru cei care nu pot ajunge la Soho, le stăm la dispoziţie online 24 din 24 la adresa http://www.queer.ro.

Introdu textul QS3ANI în coşul de cumpărături şi vei obţine automat o reducere de 10% din valoarea produselor. Cuponul poate fi folosit doar de cei care sunt logaţi, pentru o singură comandă şi numai în perioada 16.04.2010 - 18.04.2010.

***


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.