peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


doamna
bellami.playhouse.peperonity.net

PRIMA DOAMNA A UNUI GAY

Aah… the fag hag. Cine n-ar vrea una? Noi gay-ii, ca specie aparte avem nevoi speciale, dincolo de cele carnale, și anume amical-afective. O prezență feminină în viețile noastre este montura de aur alb pentru un diamant rar. Fără ea, biata piatră ar sfârși într-o cutie de valori, unde nimeni n-ar putea să-i aprecieze strălucirea sublimă.

Când se descoperă pe sine, un gay, având trăiri mai mult decât complexe, are nevoie mai mare decât o persoană obișnuită de un umăr pe care să se sprijine. Trăim în lumea în care trăim, în care logo-ul gravat pe tocul pantofului e cu mult mai important decât ștampilele bătute pe sufletul cuiva.

***
COMENTEAZA SI TU ARTICOL

***

Cine vede (numai) frumusețe omenească în asta e un miop fericit.


Dar dacă totuși te trăznește lumina realității, n-ai să te apuci să faci preselecții pentru “Yo, girl, wanna be my FagHag?”, ci pur și simplu cred că vei privi ceva mai atent lumea din jurul tău.

Mulți dintre noi știm de când am alunecat pe toboganul cu suc amniotic că ne plac băieții/bărbații. Alții realizăm pe parcurs. Toți au o gagică, eu n-am. Aia nu-mi place, aia e proastă, and so on, dar mă uit pierdut la colegul de clasă cum rezolvă o problemă la tablă. Și apar întrebările.

Vezi un film cu mama, în care e vorba despre două gagici, una care se acceptă, alta care nu și iaca așa cealaltă (prima) sare de pe un acoperiș, împinsă de dezamăgire. După film (izbucniri au fost și-n timpul lui) mama le declară bolnave, apoi precizează că homosexualitatea este o boală psihică.

Într-o anume seară, te usuci pe păr după duș. Ai părul de lungime medie, urmează să ieși, afară e frig. Folosești foenul. Evident trebuie să-i dai și o formă, că doar n-ai să te cari afară ca o sperietoare de ciori. Moment în care intră tata, se uită câș la tine, râde și-și bate joc că ai apucături de poponar.

Well, cu atâta susținere și înțelegere, caracterul tău de gay în formare, e ca o bucată de lut peste care tot torni apă fiartă.

Ai deja o...
1 Comments:
Citesc ale tale ganduri... Pare o revolta impotriva unei societati ce nu accepta, nu intelege, doar... judeca. Nu pot a ma transpune in ale tale ganduri, pot incerca... sa le inteleg.
10.10.2010 08:48 EDT,


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.