peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


trav
bellami.playhouse.peperonity.net

TRAVESTI

Profit de ocazia care mi-a fost dată de a-mi exprima pe darkq.net părerile într-un mod cât mai direct şi lipsit de orice urmă de ipocrizie, şi am să vă spun cum stă treaba cu travesti-ul în viziunea mea, proprie şi personală. De asemenea, o polemică pe tema asta cu oricine nu e de acord cu ceea ce urmează să scriu este mai mult decât binevenită. Feel free to comment!

Travesti-ul este o artă, în măsura în care eşti, de exemplu, BENDEAC, şi faci un show de calitate (Bendeac de la Mondenii). Intruchipezi şi parodiezi ceva cu un umor deosebit şi cu mult talent, ironizezi o persoană cu care te identifici doar pe parcursul rolului, şi NU sâmbăta când mergi în club şi ai poftă de fustiţă. Travesti-ul este o artă atâta timp cât ne raportăm la lucrurile astea. În momentul în care îţi îndesi şosete împuţite sâni falşi într-un sutien (mult prea mic pentru cutia toracică a multor dudui, da` fie), îţi tragi nişte ciorapi deşiraţi pe copitele tale proaspăt NEepilate şi începi să te manifestezi pe scenă ca o reprimată ce n-a văzut în viaţa ei o pulă uncut, deja se schimbă “încadrarea juridică a faptei” de la artă la … FREAKSHOW. Da, Freakshow, şi o spun cu cel mai mare dispreţ vis-a-vis de breasla respectivă.


În ultimii ani când au început să se emancipeze toate agramatele, probabil că majoritatea susţinătorilor lui Naomi (un pur exemplu, este cel mai bun exemplar de referinţă) sunt de părere că aceasta a adus un beneficiu comunităţii. Ei, eu personal, când o voi vedea o s-o pun să-şi înghită capul ăla, că şi-aşa e jumulită acu`. Să nu deviem de la subiect. Din ce în ce mai mulţi travestiţi de duzină afirmă că ceea ce fac ei e o artă, chiar dacă PROSTUL GUST şi umorul lipsit de calitate sunt la rang de lege în majoritatea cazurilor.

Ce au aflat heterosexualii români de la Naomi, Travestitul Alexandra din Oradea şi alte experimente genetice eşuate? Vă spun eu. Au aflat că gay-îi şi transsexualii au fost abuzaţi în copilărie, sunt nişte prostituaţi lipsiţi de valori...
2 Comments:
Îmi place mult povestea ta. Şi mie îmi place să mă îmbrac în femeie şi să mă comport ca o femeie. http://adrian.58150.peperonity.net/
28.11.2015 07:46 EST,
este vre un trav prin baia mare.lasați nr tel
28.11.2013 09:39 EST,


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.