peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


mas bambang - Man Asian
bembi.peperonity.net

~SEPATAH KATA~

~Bambang Kurniawan~

Sugeng rawuh dumateng sedayanipun,ingkang sampun kerso pinarak,lumebet wonten ing situs kawulo.Mboten kesupen ugi,kawulo ngaturaken agunging samudro matur nuwun,awit rencang2 sampun kerso mbikak situs ingkang awon meniko.Mboten kesupen ugi,kulo nyuwun pitedahipun kangge ndamel situs meniko supados langkung sampurno.Matur nuwun.....!!!!! bagi yang gak mudeng bahasa jawa,di pikir sendiri aja ya artinya.....!!!!


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.