peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


blueharp.peperonity.net

NOVICE

Na delo.si sem najdel en clanek o meni kot gostu skupine BLUESTEAM.
http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,104,106349&src=rp

29.09.2005 sem se pridruzil na dveh skladbah skupini BLUESBREAKERS iz Avstrije. Arthur Ottowitz je odlicen orglicar, kaviaturist in harmonikaS. Dobil sem nekaj pohval in eno kislo sporocilo, ki pa mi daje novih moci za se boljse igranje in kvalitetnejse delo.

Oktober 2005:
Zacel sem sodelovati s skupino Emso blues band.
www2.arnes.si/~osljmv9s/


Vlado Kreslin me je povabil na svoj koncert v Krizanke 26.7.2005 in precej casa pred bisom sem namenil vaji, molitvi in obicajnemu veckratnemu obisku wcja pred nastopom. Trema naredi svoje, tut ce je ne cutis tolk. Po koncertu sem dobil nazaj tut izgubljene orglice. Cas je, da pripravma kak svoj komad. Kmalu spet na kakem dobrem koncertu.
Koncerti: Lj planet plocnik pri 3mostovju, 19h do 23h, BLUESTEAM, avgust.2005. #

SVETOVNA ORGLICARSKA LIGA!
Hocem bit tam!
http://www.whf-2005.de/

21.7.2005,20.00h Koncert Gwen Hughes na Ptuju
Jazz pevka se bo predstavila na dvoriSCu Ptujskega gradu
Z njo sem zaigral en blues solo in uzival v odlicnem jazz koncertu. Spoznal sem, da njen obesek ni le okras (+) in spoznal nekaj njenih dobrih prijateljic in znancev.
Blizu tromostovja v Ljubljani sem se venckrat pridruzi DIXIELAND skupini, ki je 3 nedelje zapored igrala na odru platena plocnik, prav tako pa sem se pridruzil se marsikateri zasedbi pri skladbi dveh ali treh, skoraj ne stejem vec.

Na Lentu v Mariboru sem poleg svojega benda igral se z Vladom Kreslinom na jurckovem odru in se malo pridruzil tudi Adi Smolarju in Tomazu Domicelju. Verjetno sem najveckrat igral na lentu od vse glasbenikov, ce malo pretiravam :-) Slike koncerta s Vladom so na
http://lent.slovenija.net/index.php?id=4858&datum=2005-07-04&o...
30.6.2005 ABB BLUES BAND ,LENT MARIBOR, in 7.7.2005. Vec datumov na web strani skupine BLUESTEAM. (na zacetku moje strani). Najverjetneje grem na ligo orglic v nemcijo, 2-6.11.2005.
Z gospodom Jazbinskom
http://lent.slovenija.net/index.php?id=4714&perfId=149&backPID...
sem igral 2x pri tromostovju in enkrat na letnem vrtu jazz kluba gajo kot gost. V veselje mi je igrati v takih zasedbah.
Z skupino BLUESTEAM iz trbovelj sem igral zadnji dan festivala BLUES POSTOJNA. Nato pa me je na oder povabil se DAVID EVANS. Nine below zero so raztural. V kavarni Plocnik pri tromostovju se nadaljujejo nasi in drugi blues koncerti. 1.6.2005 sem igral na gradu BRESTANICA na otvoritvi razstave slik. Hvala Bogu za te uspehe.

Tu so razen skupine NINE BELOW ZERO prvih 5 omenjenih bendov vsi, s katerimi sem igral na Blues festivalu v postojni.
http://www.postojnska-jama.si/aktualno_blues.htm

27.5.2k5 Bil sem na prvem dnevu Postojna blues festivala, kjer sem zaigral z skupino BALIS, z LOUSIANA REDom in ERIKom Bibbom. Jutri bom igral z BLUESTEAMom iz Trbovelj, vec o tem jutri.
Zaigral sem na bisu skupine LITTLE AXE v Orto baru danes, 17.5.2005. Igrali so modern blues s pridihi raznih glasbenih zvrsti. Dobil sem tudi plakat in izvedel, da kitarista zanima duhovnost in ne religija. Na bis me je poklical basist, bil sem presenecen in vesel, da sem lahko igral s tako dobro skupino. Naletel sem tudi na nekaj pohval, med njimi mi je Slaven iz skupine Mojo Hand dal pohvalo, kakrsne ne slisis vsak dan. Spoznal sem Davida iz Krskega, blues kitarista in zacetnika na orglice, ki se je v pol leta ze kar nekaj naucil, z menoj pa je bil kit. Blaz in pevec ter kit. skupine Hisa in Bluesteam, s katerimi bom igral 28.Maja.2005 na blues festivalu v Postojni, ter se na nekaj drugih spilih.
Srecal sem glasbenega mecena in kitarista DOMAGOJa GORIcKI. Zrihtal je odlicen koncert v LJ, marca 2005, z njim pa sem ze posnel en komad v studiju. A imas gorecnost (do you have it fire). V bendu je bil tudi en zlo dober orglicar iz kanade!
V soboto, 26.2.2005 bo v Mokronogu pri Trebnjem festival orglic, AH TE ORGLICE. zacetek bo ob 18h.Glej guestbook za bliznjico do njihove strani.

na Strani download.com sem dosegel preko 11000 zadetkov.
Sem Clan skupina ABRAHAM BLUES BAND iz Maribora, pridruzil sem se jim v letu 2003.
Skupine ali posamezniki,s katerimi sodelujem ter klubi, kjer sem igral so:
JANEZ SECNIK, 2EL (Mihaela in Samo).
JAZZ CLUB GAJO LJ,
KONCERT: PLANINA PRI SEVNICI -POSAVJE BARVA blues skupina, BREzICE on 29.1.2005
Hiram Bullock,Les Getrex, Grupa Stop, Bare i plaCenici, Tony Lee King, Vlado Kreslin, Mojohand blues band Azra @ Slaven @ Mafija ... , Blues etcetera Mike Sponza, Grupa Stop, Barva, Vili Resnik, NuSa Derenda, Big band Sevnica, Gal Gjurin, GaSper PerSl, klub Birdland in Jazz.Club.Gajo, Janez Secnik , StiCna Band, igral sem tudi na vec slovenskih in Celovskih orglicarskih festivalih, v blues klubu HAYAL CARVESI v carigradu- Istanbul TurCija,v Rijeki , V zagrebu v BP klubu ( Boska Petrovica) , KGB Maribor klub, Ljubljana Cankarjev dom AFS MAROLT, VINOGRADNIKI Blanca in skupina THE PRIME v Celju.

Moj prvi kontakt z bluesom je bil cd NOTHIN´ BUT THE BLUES v lokalni knjiznjici. To se je zgodilo v Srednji Soli.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.