peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


bomberman80.peperonity.net

-Parodija na Vasu Ladackog-

>Bomberman80<

Prica o Djuri Tastaturi - (parodija na Vasu Ladackog)
-Pa kaze: Znate l´ pricu o Djuri Tastaturi? Meni su je poslali na mejlu, kazu da je brzo pis´o, nije mrd´o, nije dis´o, diskutanta takvog vise nema. . . (pripalim)
-Otac mu je bio los softveras, hranio je svog Djuru jedinca, mati mu je bila crna, hitra kao sumska srna, crna bese boja njenog lica. . . (uzdah)
-Imao je nekol´ko PC-ija, jedan laptop u WC-u da se nadje, internet je zajahao, kad je treb´o nije stao, bez tog cuda zivet nije znao. . . (psovka)
-Surfovao bez prestanka, nema noci, nema danka, a da nije isheklao koju. Surfovao, braco draga od nemila do nedraga, isurfov´o Djuro pamet svoju. Misa im´o, macku im´o nije. . . (sta ces)
-Voleo je lepu ali off-line, uz´o bi je samo da je znao, voles jednom na tom svetu, dal na javi il na netu, to ne bira hardver nego srce. . . (oh)
-Sve se nad´o da ce ljubav minut, zanavek je otis´o iz grada, venc´o facu s diskusije, neku Miru iz Cuprije, uzivo je nikad vid´o nije. . . (druga cigara)
-Surfovao sa poletom, jedrio je sajber svetom, trosio je brzo bajt do bajta, surfovao gore, dole, mislio da svi ga vole, nema toga bogovetnog sajta, gde se Djura nije pojavljiv´o. . . (mrva optimizma)
-Navuk´o se nije proslo mnogo, dusu svoju Windowsu je prod´o, napusti ga cak i Mira, nasla ruku da je dira, nasla dripca da je formatira. . . (j*** ga)
-Mlad je kazu bio i kad je rikn´o, sred ripleja nekom diskutantu, ENTER dugme zakazalo, monitorce posustalo, al jos pamte njegov zadnji topik:
-Dzaba bilo braco draga od nemila do nedraga, dzaba bilo chatova, dugmica, dzaba dobre tastature, dzaba sajber avanture, dzaba bilo erotskih filmica.
Kad ja nisam s onom koju volem, kad ja nisam s onom koju volem, KAD JA NISAM S ONOM KOJU VOLEM! ! ! (eheej)
-Znate l´ pricu o Djuri Tastaturi? Meni su je poslali na mejlu. Diskutanti slicni njemu, kada razmisle o svemu, kazu da je bio u problemu. . . (uzdah drugi)


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.