peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


smail brzina svetlosti - Newest pictures
brzina-svetlosti.peperonity.net

2012 g. KRAJ SVETA ili NOVI POCETAK

Brzina-svetlosti

VELIKE PROMENE
1.Covecanstvo i planeta Zemlja trenutno prolaze kroz velike prome u svesti i percepciji realnosti.
2.Civilizacija Maja bila je najnaprednija civilizacija u usporedbi sa vremensko-tehnoloskim znanjem.Njihov glavni kalendar je najtacniji na planeti.Nikad nije pogresio.Ustvari imali su 22 kalendara ukupno,pokrivajuci mnoge cikluse vremena u univerzumu i nasem Solarnom sistemu.neki od tih kalendara će tek biti objavljeni.
3.Majanski "peti svet" je zavrsio 1987 god.sesti svet pocinje 2012 god,znaci mi se trenutno nalazimo "između" svetova.To vreme oni zovu "Apokalipsa" ili Otkrice.To znači da će realna istina biti obelodanjena ili otkrivena.To je takodjer vreme za nas da poradimo na "našim stvarima" individualno ali i kolektivno.
4.Majanski "sesti svet" je zapravo prazan sto znači da je na nama kao kreatorima zadatak da pocnemo da kreiramo novi svet tj. civilizaciju.
5.Maje su takodjer rekli da ćemo do 2012 god.
-odbaciti tehnologije koje sad poznajemo
-odbaciti vreme i novac
-uci u 5 dimenziju kroz prolaz kroz 4 dimenziju
-planeta Zemlja i Solarni sistem će uci u galaksijsku sinhronizaciju sa ostatkom univerzuma
-nasa DNK će biti unapredjena (reprogramirana)dolazi do mutacije naše vrste
6.2012 god.ravnina našeg solarnog sistema će se izjednaciti sa ravninom naše galaksije,Milkie Way.Taj ciklus traje 26 000 god. od početka do zavrsetka.Virgil Armstrong takodjer govori da će se druge dve galaksije izrevnati sa nasom u isto vreme.
7.Vreme se ustvari ubrzava (raspada).Hiljadama godina Shumanova Rezonanca ili Puls planete Zemlje bila je 7,83 ciklusa po sekundi,vojska je to uzimala kao vrlo pouzdanu fefrencu.Međutim od 1980 god. ta rezonanca polako raste i sada je preko 12 ciklusa u sekundi.To znači da je to ekvivalentno sa vremenom od manje od 16 sati po danu umesto starih 24 sata.
8.Za vreme "Apokalipse" ili vremena između svetova mnogi ljudi će iskusiti promene.Te promene će biti mnogobrojne i varijabilne.
To je sve deo onoga radi čega smo ovde da bi to doziveli i iskusili.
Primeri mogu biti razni od prekida nekih veza,seljenja na druge lokacije pa sve do promena u nacinima razmišljanja i svesti (promena DNK)vracanje neaktivih zona nazad u funkciju itd...
9.zapamtite da u svakom momentu mi donosimo velike ili male odluke.
Svaka odluka je bazirana na ljubavi (ljubav ne kao Hemijska reakcija našeg tela nego već pravo znacenje ljubavi=svetlo,znanje)ili strahu (mrak=suzbijanje znanja i manipulacija).Odaberite ono sto vam dolazi iz vase Intuicije,prilagodite se.
10.Misaone forme su vrlo važne i one uticu na nas svakodnevni zivot.
Mi stvaramo nasu realnost sa našim mislima.Ako mislimo negativno o drugima to ćemo i privuci.Ako razmišljamo pozitivno privuci ćemo pozitivne ljude i dogadjaje.
Dakle,budite svesni svojih misli i eliminisite nepotrebne negativne i osudjujuce misli.
11.Budite svesni da je vecina medija kontrolisana od manjine.Koristite moc rasudjivanja!Potrazite sakrivene motive i planove.Zašto je bas ta informacija data vama?Šta je njihov stvarni plan?Dali je to slučajan problem-reakcija-solucija?Dali "oni" kreiraju problem da bi vi reagovali i zahtevali rešenje tog problema pa će vam "oni" ponuditi njihovo rešenje?rešenje je ono sto su "oni" na početku i zeljeli.
12.Zapamtite da se gotovo ništa ne desava slučajno.Svi dogadjaji su isplanirani od nekih agencija ili bilo čega drugog.Ali unatoc tome bas je prdivno vreme za biti "ziv" sad i u ovo vreme.
S.Kaffe
Nešto više od četiri godine ostalo je do nestanka života na Zemlji
Smak sveta 21. 12. 2012!
Apokalipsa se bliži. Do kraja sveta ostalo je još nešto više od četiri godine, ako je verovati drevnom proročanstvu. U svetu je sve više pristalica teorije da se smak sveta približava. Teorija je mnogo, a šta će se dogoditi videćemo.
Da li će zimsko pomračenje Sunca 21. 12. 2012. biti i poslednje?
Istog dana će se desiti i redak astronomski fenomen, koji se dešava jednom u 230 miliona godina. Sunčev sistem će se izjednačiti sa Mlečnim putem i još dve galaksije će biti poravnate sa našom. U teorijama geofizičara pominju se i radikalne promene elektromagnetnog polja Zemlje, pa čak i zamena polova, što bi izazvalo katastrofu kataklizmičnih razmera. Tog datuma završava i drevni kalendar Maja, pa su mnogi katastrofičari taj dan spremno prihvatili kao "kraj sveta".
Teorija o kraju sveta ima mnogo, ali pozabavimo se činjenicama. Drevni kalendar Maja završava se upravo 21. decembra 2012. Taj kalendar je neverovatno tačan i proračuni sveštenika Maja toliko su bili precizni da je kalendar jedan deset hiljaditi deo dana precizniji nego kalendar koji mi danas koristimo. Od svih davnih kalendara, kalendar Maja i drugih kultura Srednje Amerike je najkompleksniji i najinteresantniji. On u svojoj finalnoj formi najverovatnije potiče iz prvog veka pre Hrista.
U drevnim spisima Maja se poravnanje koje će se dogoditi tog dana naziva spajanje sa utrobom Velike Majke, odnosno Zemlje. Maje su verovale da ukupan ciklus života Zemlje traje 26.000 godina. Tog dana se očekuje ulazak u šesto doba i, prema prema njihovom verovanju, šesto doba je, zapravo, prazno i zavisi isključivo od kreatora nove civilizacije.
Neki teoretičari naftne krize predviđaju kulminaciju upravo oko 2012. Bez obzira na sve te teorije, jedno je sigurno - ako se 2012. baš ništa drugo ne dogodi, leta te godine imaćemo Olimpijske igre u Londonu.
"Legenda kristalne lobanje"
Zanimljivo je i da se smakom sveta 21. decembra 2012. bavi i četvrti nastavak filma o legendarnom avanturisti Indijani Džonsu "Kraljevstvo kristalne lobanje". U njemu Harison Ford sprečava apokalipsu i pobeđuje sile zla. Film se bavi kristalnom lobanjom, koja je poznata i kao Mičel-Hedžisova lobanja jer ju je pronašla Ana, usvojena ćerka F. A. Mičel-Hedžisa. Verna kopija ljudske lobanje napravljena je od komada kvarcnog kristala i nađena je u Britanskom Hondurasu 1924. Pretpostavlja se da je stara 12.000 godina. Po legendi, smak sveta će nastupiti kada se spoji svih 12 lobanja, upravo 21. 12. 2012.
Znam da je do sada bilo bezbroj najava smaka sveta, ali ova mi zvuči najjezovitije.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.