peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


brzina svetlosti.peperonity.com - Newest pictures
brzina-svetlosti.peperonity.net

ODKLJUCAVANJE-HACK za S60v3_9.xx

Hack_tel._Brzina-svetlosti

"Otključavanje" fajl sistema na S60v3 Symbian 9.x (vidljivi svi sistemski folderi i podfolderi sa mogućnosti pisanja i brisanja fajlova u okviru istih)
Potrebno od aplikacija:

- X-Plore(trenutno najbolji S60v3 file manager) - skinuti sa sajta www.lonelycatgames.com
- CapsOff.sisx
- CapsOn.sisx
- CProfDriver_SISX.ldd

AKO VEĆ RANIJE NISTE URADILI --->
Instalirati X-Plore, pokrenuti program i obaviti osnovna podešavanja u Menu->Tools->Configuration-> štiklirati sva četiri polja "Show hidden ...." što je i najbitnija stavka podešavanja parametara same aplikacije. ... ne zatvarati X-Plore već ga ostaviti pokrenutog u pozadini i instalirati HelloCarbide.sisx ... nakon instalacije pokrenuti HelloCarbide -> Options->Menu1-> dobićete tekst tipa->"Done...", kliknite na "Yes" i nakon toga program se sam zatvara ...vratite se na X-Plore i osnovnim operacijama u okviru jednog fajl menadžera samo iskopirajte fajl "CProfDriver_SISX.ldd" u c:sys/bin/.
Jednostavnim klikom na ikonicu CapsOff iz menija telefona automatski svi folderi postaju dostupni i njihov sadržaj takodje postaje dostupan za manipulaciju(proveriti slobodno u okviru fajl menadžera). Više ništa nije skriveno ili zabranjeno krajnjem korisniku - isto kao i na S60v1 ili v2 uredjajima.
"CapsOn" sve vraća na normalno stanje i folderi postaju nedostupni isto kao pre "hakovanja".
Obavezno koristiti CapsOn i vratiti sve u "normalu" ako se pokreću N-Gage igre jer u suprotnom neće raditi ako je hack(CapsOff) aktivan.
VAŽNO: hack(CapsOff) je aktivan sve do restarta ili isključivanja telefona. Nakon ponovnog uključivanja telefona hack više nije aktivan i mora se ponovo pokrenuti klikom na ikonicu "CapsOff".

potrebni falovi za rad
http://www.4shared.com/file/J_3qSZRU/brzina-svetlostiPotrebni_...

Брзина-светлости © ® ↑↑ 14.10.2011


TRAJNO "Otključavanje" fajl sistema na S60v3 Symbian 9.x(vidljivi svi sistemski folderi i podfolderi BEZ mogućnosti pisanja i brisanja fajlova u okviru istih)

1.X-Plore naravno mora biti u telefonu i to poželjno(obavezno) na "C" particiji;
2. Instalirati MoreCaps v1.0 by Leftup.sisx i pokrenuti program;
3. ići na -> Options->Open File-> ovde upisati "X-plore.exe"(bez navodnika) i potvrditi sa "OK";
4. skrolovati do "AllFiles" i tu štiklirati dati parametar: Optios->Edit List->Mark;
5. kliknutu na "Save" i zatvoriti aplikaciju;
5. restartovati telefon;
Ovime je završena procedura kojom se dozvoljava file manageru X-Plore da ima uvida u sve sistemske foldere i podfoldere telefona bez ikakvih restrikcija i to - TRAJNO. Znači, posle restarta ili ponovnog uključivanja telefona i dalje će biti vidljivi svi prisutni sistemski folderi i podfolderi telefona i njihov sadržaj.
VAŽNO: Kako bi ste imali mogućnost pisanja, brisanja, kopiranja fajlova ili bilo kog drugog vida manipulacije sa bilo kojim fajlom u okviru skrivenih sistemskih foldera i podfoldera MORA se primeniti procedura "CapsOff" kao u prethodnom tutorijalu.
potrebni failov
http://www.4shared.com/file/Y-XJ2FaX/brzina-svetlosti---.html

Брзина-светлости © ® ↑↑


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.