peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.1.peperonity.net

Ika 1

Ika 1

--------------------------------------------------------------------------------

Disini aku ingin memaparkan pengalaman manisku. Faiqa ialah nama penuhku dan aku sudahpun berkahwin selama tujuh tahun. Serba sedikit tentang perawakan diriku aku bertubuh kecil ramai kawan kawan ku di waktu sekolah memanggil ku amoi Jepun. Ini kerana bentuk tubuhku serta rupa wajahku mirip perempuan Jepun yang kecil molek, berambut lurus serta berkulit putih kemerahan.

Perkahwinan kami amat membahgiakan diriku pada mulanya. Suamiku jauh lebih tua dariku dan perbezaan umur antara kami ialah 12 tahun.Aku dilimpahkan dengan berbagai bagai kemewahan serta kehidupan yang serba lengkap. Segala-galanya yang aku idami dan impikan dapat ku perolehi dalam masa yang singkat.

Shoping dan bercuti diluar negeri boleh dikatakan setiap 2 bulan sekali tempat yang aku minati ialah di Venice. Udara yang nyaman serta cuaca yang sentiasa redup dan menyegarkan. Tetapi...

Tetapi aku sungguh kesunyian kerana suamiku sentiasa saja sibuk dan pergi ke luar negeri hampir setiap bulan dan biasanya memakan masa berbulan bulan baru beliau kembali.

'Iqa Abang akan ke Brussel besok flight abang pukul 8 di KLIA' ujar suamiku sambil mula menarik selimut.

Aku baru saja habis mandi ketika itu dengan berkemban dan sedang mengeringkan rambutku.

'Abang nak pergi lagi kan baru 4 hari lepas Abang balik dari Bangkok dah nak pergi lagi' tanyaku.

'Alaaa Iqa ni kan tugas Abang jadi terpaksalah Abang pergi lagi ada mesyuarat penting yang Abang kena hadiri '

Tanganku mencapai gaun tidur pink yang nipis dan terus menyarungkan ketubuhku. Aku merapati katil serta terus mendakap dada suamiku.

'Abang Iqa bosanlah tinggal sorang nih'ujarku sambil mengusap dada suamiku dengan tanganku yang halus.

'Nanti Abang belikan souvenir untuk Iqa dari Brussel nanti ya' suamiku membelek tanganku dan terus mendakap tubuhku kemas.

'Abang Iqa belum habis lepas rindu kat Abang lagi tau tapi Abang dah nak pergi lagi' rengeku manja.

Suamiku mula meramas ramas bahuku dan dengan perlahan melucutkan tali gaun tidurku menyerlahkan payu daraku yang membonjol.

'Emmmm Abang suka tengok urat urat yang timbul kat tetek you nilah Iqa'suamiku berkata kata dengan nada geram.

'Ehhhkkk Abang nih takan nak tengok saja' suaraku lunak manja.Harapanku dapatlah agar suamiku mengairi lurah nikmatku yang sudah lama tidak mendapat habuan.

"Iqa mai sini isaplah Abang nyer nih" suara suamiku agak bergetar meminta.

Ku bangun dan melepaskan dakapan suamiku serta menundukkan kepalaku kearah kemaluanya. Kuusap kemaluan beliau dengan tangan kiriku dan kupandu batang kemaluannya kearah bibirku. Bibirku menjamah batang kote nya dan terus kusedut sedut serta terus kenyonyot nyonyot hujung kepala koneknya. Lidahku terus menjilat disekeliling kepala takuk beliau yang sedikit kehitam hitaman.

"Ishhhhhhhhh emmmmmmmmmm Iqa sedapnyaaaaaaa" sambil tanganya meramas ramas rambutku.

Tumpuanku terus kujukan kearah hujung kepala koneknya. Berdecup cedup bunyi sedutanku dan aku semakin melajukan isapanku.

"Ouuuuuuuiiii ouuiiiiiihhh Iqa arrghhhhh jangan kuat sangat Abang tak tahan nihhh" suamiku agak mengigil menyuarkan kesadapan hasil dari nyonyotan bibirku di batang koneknya.

"Iqaaaaaaaaa Ohhhhhhhhh arrghhhh tak tahan sangat niii"

Aku terus juga menghisap dan menyonyot dengan sepenuh tumpuan kerana nafsu ku sendiri sudah semakin bergelora. Aku suka terhadap konek yang tegak dan utuh kerana aku suka posisi on top. Dengan posisi ini aku dapat menghenjut dan sehingga aku mencapai klimaks.

"Arghhhhhhhhhhhhhhh Iqaaaaaaaaaa" .. kurasakan kedua belah kaki suamiku kejang dan batang konekya sudahpun memuntahkan air mani beliau terus kedalam mulutku.

Aku cepat cepat menarik keluar batang konek suamiku.

'Ishkkkk Abang nihh napa cepat sangat' ujarku dengan nada geram.

"Ala Iqa kita buat second round lahh ok? Abang janji second round mesti best punya"

"Iqa isaplah lagi yerrrr pleaseeee"

Nafsuku masih lagi bergelora dan cipapku sudah mula basah. Aku akur dan sekali lagi menundukan kepalaku jari jariku mengengam batang suamiku yang mula mengendur dek pancutan yang pertama tadi.

Ku kulum koneknya sambil menjilat sisa sisa mani suamiku.

"emmmmm Iqa sedapnyaaaa arrghhhhhh'

Aku masih lagi megulum dan menghisap batang konek suamiku kali ini agak lama tapi batangnya tidak pun mengeras malah semakin mengendur dan terkulai.

"Iqa abang letihlah kita sambung lain kali ok"

Hampa dan hilang harapanku untuk dapat mengecapi kenikmatan persetubuhan pada malam itu.

'Apalah Abang nih ' dengusku dan terus menuju kebilik air.

Di bilik air aku memberus gigi dan membersihkan mulutku dalam keadaan yang sungguh hampa.

Setibaku dibilik kami kulihat suamiku sudahpun lena tidur kepuasan sedangkan aku masih lagi mengharapkan belaian beliau. Ku terus melangkah keruang tamu dan memetik suis komputer.

'Tettt tett tettttttt' bunyi modem menandakan komputerku telahpun dihubungkan ke Internet. Kuterus membuka ruangan IRC dan ke chanel 'Klsex'

Isterikehausan itulah nick name yang kugunakan. Belumpun seminit aku joint chat room tersebut telah banyak private message yang aku perolehi.

BudakCollege DCC chat begitulah message yang terpampang discreen. Aku click ok dan menerima chatnya.

BdkColl> Hello ape khabar?
Istrikesunyian>>Hi
BdkColl>U kat mana ni? Sorang je ker?
Istrikesunyian>>Yep kat rumah hubby I dah tidur.

Perbualan kami berlanjutan dan dari gaya chatnya dia memberitahuku namanya Azril. Perbualan kami terus bertukar kepada unsur unsur seks. Aku memang melayan beliau kerana perasan ghairahku masih menghantui..

BdkColl> Iqa U free tak esok kita jumpa jom.
Istrikesunyian>> U tak kisahke jumpa I ni, I ni lebih tua dari you lahh Az :-)
BdkColl>>Laaa apa nak kisah kita jumpa lahh dulu ya.

Dengan itu aku membuat temu janji dengan Az pada sebelah tengahari. Didalam hatiku berkata jumpa diwaktu tengahari lebih selamat lagipun di sebelah paginya suamiku sudah pun berangkat ke Brussel.Ku harap dapat lah mengubati kesunyian hatiku.

Sementara itu di sebuah CyberCafe,

Azril bersama seorang lagi teman beliau yang berbangsa Singh berkongsi satu komputer......

'Singh kau tengok tuh aku dah on dengan awek yang pakai nick Istrikehausan nih. ' Azril bersuara sambil tersengih kegembiraan.

'Oiii bagus tuhh aku nak tumpang sekaki Az, mari kita kerjakan cukup cukup'
Singh menambah serta menepuk nepuk bahu Azril.

'Singh aku takut laa, aku ajak dia pergi makan jer tengahari besok' Azril agak risau menyuarakan pendapatnya.

'Apalah kau ni Az takkan nak makan saja macam tuh tak girik laaaa beb kalau nak on biar betul betul on baru puas'.

'Ok Singh kalau macam tuh aku pergi jumpa besok bawak dia pergi keluar lunch lepas tuh aku try usha bawak dia pergi rumah sewa kita'

'Very good macam tulah kawan, aku tunggu kat rumah besok, kau usha baik punya dulu bila awek tuhh dah ready aku joint sekali alright. '

'Singh aku takat ringan ringan biasalah tapi yang heavy intercourse nih aku tak biasalah nanti ko mulakan dulu yeah sebab aku tak nak yang tak cun lahh Singh. '

'Apalah kau ni kau bring her to our house,nanti pandailah aku mengerjakanya kalau kau tak nak' Singh tersenyum sinis.

Begitulah perancangan yang mereka berdua rancangkan. Azril memang budakCollege tapi Singh sudahpun bekerja maka memanglah Singh lebih berpengalaman jika dibandingkan.

Faiqa masuk kebilik semula setelah berpuas hati dengan temujanji untuk keesokan harinya. Faiqa tersenyum puas sambil cuba memejamkan matanya.Dia bertekad akan pergi bershopping esok dengan bertemankan Azril yang baru saja beliau temui di chat room sebentar tadi. Iqa melakukannya semata mata untuk memenuhi kesepian yang sering kali ditinggalkan oleh suaminya yang sentiasa sibuk sepanjang masa.Itu sahaja tujuanya tidak lebih dari itu.

Pagi Rabu tersebut suami Iqa bersiap dan berkemas untuk bertolak ke Brussel. Iqa memandu kereta Proton Perdana V6nya untuk menghantar suaminya ke airport.

'Aiii Iqa you face shines a lot to day'ujar suaminya.

'Ehhh ye kerrr biasa aje, takkan lah pulak nak bermuram dan bersedih aje' Iqa membalas serta terus menumpukan perhatian terhadap jalan raya tanpa memandang kearah suaminya.

Sesampai diruang departure Iqa hanya memberrhentikan diruang menunggu saja. Beliau tidak pun turun dari kereta.

'Nanti Abang call Iqa bila dah sampai yeee' . suaminya berlalu sambil melambai lambai.

Iqa memecutkan keretanya kearah Kuala Lumpur, sejak dari bangun tidur beliau hanya menumpukan perhatian terhadap lunch date nyer. Mereka sepatutnya bertemu di Mid Valley MegaMall. Iqa menelefon Azril dan menyatakan yang beliau free saat ini dan meminta berjumpa dengan beliau pada pukul 10 lebih. Iqa memberikan alasan beliau ada urusan lain masa tengahari nanti. Sebenarnyanya beliau sendiri sudah tidak sabar untuk berjumpa dengan Azril 'budak college' yang bersama sama chatting denganya semalam.

Sementara itu Azril semakin girang menerima panggilan Iqa dan mengetahui Iqa mempercepatkan masa untuk mereka berjumpa.
Azril terus mengejutkan Singh.

'Singh ada change of plan bangunlah mari aku cerita plan baru nih'.

Setelah meletaka kereta dibasement Megaamall yang berdekatan dengan tempat letak kereta Hotel Cititel, Iqa terus saja bergegas ke DelifranceMegamall. Beliau siap sedia terus order makanan kerana dari pagi beliau memang tidak mangambil sarapan. Waktu itu Iqa sedang memilih tempat duduk tiba tiba ada seseorang menepuk bahunya.

'You ini Iqa kan' sapa seorang pemuda tinggi lampai berpakain kemas.

'Errrrr ye saya Iqa'

'Hai I Azril lahh kita chat berdua semalam' sambil pemuda itu menghulurkan tangan untuk berjabat tangan.

Iqa meletakan tray makanan tadi diatas meja bulat dan menyambut salam Azril. Azril mengengam kuat tangan Iqa yang halus lagi putih itu.

Mereka berdua berbual kosong biasalah pertama kali berjumpa Iqa berasa agak gugup. Selama ini Iqa memang biasanya hanya berani buat cybersex dan phonesex saja dengan chatter tapi inilah kali pertama beliau berjumpa face to face dengan chatters di Internet. Sungguhpun begitu Azril pandai menyesuaikan keadaan sehinggakan Iqa tidak lagi berasa kekok setelah setengah jam mereka berbual.

'Iqa jom kita tengok wayang,ada cerita best lah'Azril mengajak dengan selamba. Walaupun berusia muda Azril memang terkenal dicollegenya dengan gelaran casanova. Serta pengalamanya itu tidak beliau sia siakan untuk menarik minat Iqa supaya berasa ...
Next part ►


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.