peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.2.peperonity.net

Politeknik

Ini adalah cerita yang aku alami sendiri. Actually sebenarnya ini bukannya first time aku melakukkan seks. Tapi dah banyak kali. First time aku kena dengan boy aku sebab aku pun mempunyai selera dan citarasa sendiri. Yang aku nak cerita ialah aku dapat rasa batang seorang budak JB yang aku tackle dan aku heret ke lembah maksiat.

Budak lelaki ni satu politeknik dengan aku. Cuma dia ambil course engneering dan aku ambil perdagangan. Mula-mula aku cuma admire kat dia. Aku selalu perhatikan dia dari jauh. Lepas tu aku kirim surat. Aku gunakan segala kecantikkan pada diri ku ini nak pikat dia. Sayangnya budak ni malu-malu. Aku nak ajak dating pun segan. Setelah pujuk beberapa kali baru dia nak keluar. Selepas tu kami pun carry on.

Kira-kira sebulan setengah lepas tu, Jabatan Perdagangan ada buat hari keluarga. Aku selaku AJK kelas terpaksa bertungkus lumus membuat beberapa persediaan termasuk membungkus hadiah dan hamper. Aku masih ingat… hari tu hari Sabtu dan tak ada kuliah. So aku hantar mesej pada Hazfi, suruh dia tolong aku di Jabatan Kejuruteraan Awam sebab Jabatan Perdagangan di gunakan untuk mesyuarat ISO 9002.

Kira-kira 20 minit lepas tu dia pun datang. Kiranya aku dating masa tengah bertugaslah ni. Member aku yang lain buat-buat tak nampak. Kami berbual kosong sehingga tugas membungkus hadiah aku selesai. Oleh kerana aku berjanji akan pulang ke rumah bersama kawan aku yang tengah buat kerja lagi, so aku tarik tangan Hazfi dan mengajak dia ke tingkat empat bangunan itu dan berbual ditepi tangga.

Setelah lama aku berbual, akhirnya aku pun nak meng TEST POWER ayat aku. Aku cuba rapatkan mulut aku ke mulut dia. Tapi apa yang dia buat. Dia memalingkan muka dia. Bodoh punya budak lelaki. Aku nak bagi pun tak nak. Ex boyfriend aku punyalah lama mengayat baru dapat. Ni aku nak bagi dia tak nak. Aku buat-buat merajuk. Last sekali dia duduk kembali di sebelah aku dan dia cakap. “Okeylah Liza… ni sekali saja kita kiss. Lepas ni jangan ya”.

Yes… jarum aku dah masuk. Aku merapatkan mulut aku ke mulut dia. Dan kami pun memulakan kucupan. Kali ni aku terpaksa menjadi seperti lecturer yang memberikan amali kepada dia. Maklumlah dia ni first timer. Lidah aku bemain-main dimulutnya. Adegan tikam menikam bermula. Aku lihat dia sudah mula bernafsu. Aku alihkan tangan dia ke buah dada aku. Dia tidak menolak sebaliknya bermain-main sahaja di luar baju kemeja aku. Mulut aku masih memainkan peranan dalam adegan kuncupan.

Tiba-tiba aku berhenti dan terus berdiri. Aku terus menarik tangannya tetapi dia sebaliknya tidak terus bangun. Dia mencangkung. Dia tersenyum. Rupanya batangnya stim. Aku tersenyum. Aku terus menarik tangannya dan pergi ke sebuah bilik air. Setelah merapatkan pintu bilik air, kami memulakan kucupan. Seperti tadi aku masih menjadi lecturer dengan membawa tangannnya dan mengarahkan dia meramas-ramas buah dada aku. Aku dapat rasakan buad dada ku semakin mengembang dan mengeras.

Aku arahkan dia membuka butang kemeja ku dan dia turuti seperti seorang murid yang sedang dalam proses pembelajaran amali di dalam makmal. Nafas ku sudah tidak tertahan apabila dia terus meramas buah dada ku yang kini hanya bersalut dengan coli sahaja. Aku menaikkan nafsunya dengan mencium lehernya. Berhasil. Dia terus memainkan peranan. Dengan arahan ku, hook coli ku ditanggalkan dan dia memulakan proses meramas dan menjilat puting tetek ku yang mengeras.

Aku menarik-narik rambutnya sambil mengerang-ngerang kesedapan. Dia terus melakukan tugasnya sementara aku membuka bajunya dan mencium kemas dadanya yang agak sasa. Aku lihat mukanya. Dia menjilat puting tetek ku dengan matanya tertutup kesedapan. Aktiviti warming up terpaksa di tangguh seketika apabila aku melucutkan semua pakaian ku. Sementara aku dengan paksa melucutkan seluar jeans dan seluar dalamnya. Dia malu-malu. Aku lihat batangnya yang menegang. Wow… boleh buat gantung frame gambar kata ku kepadanya yang masih malu lagi.

Kami meneruskan aktiviti kami. Aku dengan segera menarik kepalanya dan menonyohkan ke pangkal faraj ku. Dia seperti sudah mengerti. Dia menonyot kelentit ku yang tersembul. Ahhh memang nikmat. Aku membetulkan posisi ku(duduk dengan kaki berlunjur diatas sinki). Dia terus menyonyot kelentit aku. Huuuhhh memang nikmat.Terangkat-angkat punggung aku melayan kenikmatan nyonyotan dia.

Air yang tumpah tak usah nak cakaplah. Basah bibir dia mengerjakan faraj ku. Seketika kemudian aku rasa nak terpancut. Aku sentap hebat rambutnya sambil mengerang-ngerang keras. Dan…… aku puas. Kini tugas ku pula memuaskan dia. Dengan mencangkung aku mengulum batangnya. Aku mengulum sehingga dia menjerit dan terpancut juga. Tapi bukan kat dalam mulut. Aku tak suka. Kami terus memanaskan badan dengan aktiviti meramas buah dada dan kucupan.

Akhir sekali aku menarik pinggangnya dan merapatkan ke faraj ku. Ku halakan batangnya yang mengeras itu tepat ke faraj ku. “Masuk”, arah ku dan batangnya itu terbenam seketika. Nikmat. Memang nikmat. Aku tidak terus mendayung tetapi sebaliknya mengemutkan faraj ku. Terbeliak biji matanya apabila aku melakukan demikian. Dengan perlahan aku terus menolak perutnya dan dengan pantas menarik kembali. Aktiviti mendayung berjalan.

Batangnya keluar masuk dengan pantas. Bagus. Dia memang cepat belajar. Boleh dapat 4.0 pointernya. Ahhh yang penting aku kesedapan. Aku arahkan dia terus melakukan dayungan sambil mulutnya menjilat mesra puting tetek ku. Kami meneruskan dayungan sehingga aku hampir klimaks. Begitu juga dia. Aku memeluk erat badannya sambil mulut kami melakukan kucupan dan “Aarrrrrrrgghhh”, aku… aku sudah game. Badan ku kejang. Kesedapan. Faraj ku terus mengemut. Selesai. Kami berehat sementara. Letih sangat.

Kemudian kami mengenakan pakaian dan terus ke bawah bertemu rakan ku. Hazfi… engkau adalah mangsa yang entah keberapa dan aku akan pastikan aku mendapat mangsa yang seterusnya.


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.