peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.3.peperonity.net

Biniku

Bini

Ini adalah cerita pasal aku dan bini aku. Kami berumur 27 dan mempunyai hubungan
sex yang baik. Tetapi seringkali kami mempunyai fantasi yang tidak pernah kami
lakukan seperti bini telanjang di pantai dan beberapa lelaki melihatnya. Pernah aku
bersuara yang aku ingin melihat dia melakukan hubungan jenis dengan orang lain.
Kami dari negara jiran, sudah 25 tahun di sini dan berfahaman atheis. Dan kami
berdua adalah pegawai tinggi disini. Life is free and full of freedon. Asalkan kami saling
sayang satu sama lain ok lah.

Fantasi ini akhirnya menjadi nyata pada hari jadi aku tahun ini. Februari lepas pada
malam hari jadi bini aku tanya apakah hadiah yang aku hendak. Aku cakap bahawa aku
nak lihat engkau di setubuhi oleh beberapa orang negro. Dia terkejut dan menolak.
Nanti sakit, bilangnya. Kemudian aku meminta yang kedua, " Bagaimana dengan you
dan I pergi karaoke dengan beberapa kenalan disko I dan kita nyanyi dan mabuk,
kemudian kita orang telanjangkan you kemudian you buat tarian bogel. Kemudian kita
orang ramai-ramai beraksi rogol you. " Dia juga menolak.

Akhirnya aku bilang, permohonan terakhir; iaitu kami menginap dihotel di ibukota dan
kemudian aku ke Hard Rock café, terus aku akan ajak seorang kawan aku yang
keterunan India mamak pulang ke hotel. Minum dihotel dan borak kita bertiga sambil
menonton video. Tetapi kita make love dan dia akan hanya menyaksikan tanpa lihat
dengan jelas kerana kita di bawah selimut. Bini aku bersetuju.

Malam hari jadi ku tiba. Jam 8. 00 malam kami keluar dan terus kehotel di ibukota.
Apabila tiba di hotel bini aku lapar dan order burger. Lepas itu keluar menalipon kawan
untuk ke Hard Rock Café. Kawan aku bernama Din datang lebih awal dari setengah jam
yang dia janjikan aku. Dia seorang mamak dan handsome jugak orangnya. Macam
akujelah. Tinggi rendahnya sama seperti aku. Kami minum di lobby dan Din
bertanyakan aku, apa program, ke Hard Rock Café atau mana-mana kelab.

Aku terus menjawab, aku ada girlfriend kat hotel ( Din tidak kenal bini aku siapa ) . Aku
bilang boleh juga kalau Din nak ke hotel dengan aku. Din terus tanya, cantik ke
girlfriend aku. Terus aku jawab, 32-24-34. OK, jawab Din. Kami kembali kehotel aku
terus buka pintu hotel kerana aku bawa kuncitadi.

Agak terkejut aku lihat bini aku tidur meniarap dalam lampu yang samar dan romantis.
Din diam dan memerhati sambil berdiri di hujung katil dekat dengan kaki bini aku.

Aku terus menggosok belakang bini aku secara romantis dan perlahan-lahan
menciumnya. Tangan aku terus mengosok-gosok punggungnya yang montok dan
terasa lurah punggungnya. Aku mula mencium dia perlahan-lahan dan makin lama
makin panas. Bini aku mula memberi ransangan yang positif. Aku terus meramas buah
dadanya depan Din. Din menjadi keluh kesah melihat reaksi aku. Aku lihat barang Din
dah mula tegang. Bini aku mula menunjukkan reaksi yang panas. Dia melentuk kiri
kanan bila aku mencium dan meniarap sebelahnya dan meramas-ramas buah dadanya.

Apabila aku melihat ia mula panas aku bersuara, " Din says you are beautiful and he
wants to see you half naked, may he?". Bini aku dalam keadaan sudah berahi
mengangguk-angguk kepalanya. Aku terus membuka bajunya. Dalam keadaan masih
meniarap dia kini hanya berseluar, dan tanpa baju. Cuma colinya sahaja.

Aku terus menarik seluar panjangnya dan tinggal hanya seluar dalamnya dan coli. Aku
terus mencium belakangnya dengan harapan berahinya makin meningkat dan dapat Din
romannya pula. Tangan aku terus bermain dengan pussy nya dan aku memberi signal
pada Din untuk telanjang serta pakai seluar dalam sahaja. Aku sendiri terus membuka
pakaian ku dan hanya tinggal seluar dalam . tak pernah barang aku sekeras ini dan aku
terasa amat berahi. Aku terus bermain dekat dengan pussy bini aku dan aku dapati
seluar dalamnya basah kuyup.

Aku terus buka mulut pada bini aku. "Din can’t stand to see you naked. Can he touch
you?" Bini aku terus mengangguk. Aku signalkan Din untuk mulakan peranannya. Din
menghampiri, menaiki katil dan duduk disebelah kiri bini aku. Aku pula di sebelah
kanan bini aku. Dia masih tertiarap. Kami berdua terus menggosok pehanya, cium
bodynya. Di sekali-sekala menyentuh pussy bini aku diatas seluar dalam bini aku.
Ditekan-tekanya dan bini aku menggelepar keberahian.

Aku terus bersuara, " Can Din touch you more and more?" . Bini aku sudah tak tahan
barangkali. Dia melentuk-lentuk dan berpaling pada Din dengan berkata, " Touch me
Din, come near let me touch your cock". Din menghampirinya. Bini aku terus pegang
batang Din sebelah kiri tangannya dan sebelah kanan tangannya memegang batang
aku. Di gosoknya dengan berahi dan dengan suaranya yang mengerang kesedapan.
Aku dan Din maseh pakai seluar dalam. Bini aku dah tak tertahan, dia terus
memegangan batang Din dan batang aku dan kami terpaksa buka seluar dalam masingmasing.


Batang Din dah berair, begitu juga dengan aku. Aku terus menanggalkan coli dan
seluar dalam bini aku. Bini aku terus menggeliat. Di saat ini aku signal kat Din untuk
teruskan adigan.

Din terus panjat atas paha bini aku yang maseh meniarap dan menggosok-gosok
belakang, punggung bini aku. Sekali sakala aku lihat Din memegang tetek bini aku.
Bini aku pula memegang batang Din dan melurut-lurut batang Din yang kini di lurah
punggungnya. Din mula memasukkan satu jari kedalam pussy bini aku dan
kemudiannya dua jari dan akhirnya tiga. Bini aku di saat ini sudah terlalu ghairah dan
menggelepar. Dia menggangkat punggungnya dan membuka luas pehanya sambil
maseh meniarap. Bini aku terus menggangkat punggungnya sambil tangannya
memegang batang Din yang ditarik dan diletak ke mulut pussynya. Bini aku dah tak
tahan lagi, terus bersuara…" Din fuck me please ". Din apa lagi terus meradak pussy
bini aku dengan batangnya yang lebar dan panjang itu. Mengerang sedap bini aku di
buat Din. Bini aku hanyaknya pungggungnya agar Din menjadi sedap. Dia meminta Din
jangan berhenti dan kuatkan lagi hentakkan. Pehanya di buka lagi luas…dan bini aku
bersuara lagi…" Din fuck me harder and tear my cunt with your big cock…. don't stop
Din…fuck me…fuck me…. harder. . I want both of you fuck me the whole night tonight. "

Din makin lama makin kuat hentakkannya. Aku hanya memerhati sambil meramas
batang ku sahaja. Setengah jam din menghantak, dia hampir keluar air mani. . dan Din
cuba mencabut tetapi bini aku meminta. . " Din. . shoot inside Din …". Apa lagi Din pun
shoot semua dalam pussy bini aku.

Aku ingat bini aku dah letih bila Din dah shoot. Din kemudianya terkulai letih tapi bini
aku terus menarik aku dan meminta aku fuck dia pula. Aku terus fuck dia dengan
hentakan yang kuat atas permintaannya. Aku fuck tak lama kerana aku dah terlalu gian
dan terus shoot. Bini aku menggeliat kesedapan. Lepas aku terkulai bini aku maseh
gian dan dia mula mengulum batang Din. Din punya batang tegang kembali dan bini
aku terus menyonyot batang Din sehingga Din sekali lagi terpancut.

Akhirnya kami kesemua letih dan aku memeluk bini aku sambil memegang teteknya dan
Din tidur dekat perut bini aku sambil jari nya sebatang si taruk dalam pussy bini aku.
Kami tertidur begitu hingga lewat malam dimana Din terpaksa balik takut bininya marah.

Bini Episod 2

Pertama kali aku melakukan hubungan seks ialah dengan bini member ku , benda ni
berlaku ketika aku menyewa satu rumah dengan member tempat aku bekerja. Apabila
aku bekerja shift petang pada sebelah paginya aku akan berada dirumah manakala
member aku ni berkerja pada sebelah pagi, normal day. So pagi tu memang aku hanya
berdua ngan bini dia ni kat rumah tu.

Setelah seminggu aku kat rumah tu aku tengok bini member aku tak le lawa sangat tapi
yg menggeram kan aku ialah bentuk badan nya ditambah pula dengan buah dadanya
yang besar tu. Lebih2 lagi bila dia
tengah berkemban, sering jugak aku melancap terbayangkan bini member aku ni
tengah main ngan aku.

So dipendekkan cerite pada satu ari tu seperti biasa pagi aku tengah duk kat dalam bilik
aku hanya pakai kain je. Seperti biasa bini kawan aku akan memanggil aku untuk
bersarapan kat dapur, selepas tu aku duk kat ruang tamu sambil membaca surat
khabar. Lalu bini kawan aku ni duduk le kat ruang tamu tu dan berborak sampai lerr dia
cakap benda2 yg menghairahkan Aku pun malu tersipu2 sambil batangku mula
mencanak naik, haaaaaa, itu baru citer sikit tu. roket tu dah naik, bini member aku ni
dah mula buat lawak, sebelum ni dah pernah buat hubungan seks ke sebelum ni,
kataku belum lagi.

Ishhh kesitu pulak dia ni. Emmmm, nak akak ajar kan, mula2 aku ingatkan dia
bergurau
lepas tu tangannya merayap rayap ke peha aku sambil mengosok gosok manje.
Mulanya aku menolak tanganya yg nakal tu tetapi dia terus meramas ramas peha aku
dan kali ni aku tak boleh
menolak. Haa macam tu la, katanya, terus dia bercemolot ngan aku sambil lidah nya
bermain ngan lidah aku. Hampir 10 minit aku menghisap lidah dan bibirnya dengan
rakus aku terus membuka baju tshirtnye dan branya terus aku menghisap buah dadanya
yg besar tu dengan rakus sekali, sudah lama aku idamkan buah dadanya itu, aku

menonyot dengan sekuat hati aku, ahh ahhh ahhh ahhh, dia mengerang kesedapan
sambil tangaku meramas punggungnya. hampir 5 minit aku menyonyot buah dadanya tu
terus dia memegang batangku dan menghisap dengan lahapnya.

Memang kelam kabut aku tengok bini kawan aku ni, macam tak pernah pernah nampak
batang. lepas puas menghisap batang ku kali ni aku terus guide batang aku ke lubang
nikmatnya itu, kali ni aku tak mau jilat pukinya sebab nanti aku yg klimak dulu Aku
mulakan dayungan dengan perlahan, setelah hampir 2 minit bini kawanku ni suruh
mempercepatkan dayungan aku tadi, ape lagi, ahhhh ahhhhhhha hh, raungan nya
membuatkan aku lebih bernafsu mengongkeknya, arghhhh is coming is coming,
batangku rasa nak meletup daa, terus aku keluarkan batangku, dengan serta merta air
maniku terpancut jauh kena ke muka bini orang tadi.

Selepas hampir setengah jam bertarung aku berpelukan dengannya kat ruang tamu
sambil kami bercemolot. Katanya dia belum puas lagi sebab aku yang klimak dulu,
alamak, mampus aku, lepas tu terus dia pegang tangan ku terus ke biliknya dengan
rakus sekali. Kali ni kami bertarung hampir 2 jam. Selepas kejadian itu kami sering
melakukan ...
Next part ►


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.