peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.3.peperonity.net

Fucking Lesson

Fucking Lesson Trilogy

Aku pun terpanggil nak cerita about my affair. Sebelum tu aku brief sikit pasal aku. Aku ni baru
lagi dalam bab2 sex. Sex experience aku cuma start bila aku kawin. Sebelum kawin ada la
melancap sikit2, tapi takat melancap jer la. So bila aku kawin barula aku tau macam ne hebatnyer
penangan sex. Masalahnyer aku & bini aku tak experience, jadi masa main dgn bini kitaorg buat
yang biasa2 jer. Aku teringin gak nak buat yg luar biasa tapi aku tak berani nak start dgn bini aku
atas macam2 sebab, sakit, tak confidence, tak power… macam2 la sebab yg lain. So aku kena
cari somebody yang ada experience untuk ajar aku supaya aku bole practickan kat rumah tangga
aku… mula2 aku ingat nak cari pelacur je, tapi pelacur tu nak duit jer, sekali pancut terus abis…
tak dapat la aku belajar. So aku pun post message kat internet, masuk chat room, matchmaking,
macam2la yg aku buat nak cari perempuan yg sudi ajar aku camna nak main dengan power. Dari
sini bermula la kisah affair aku….

Fucking lesson # 1

Lebih kurang 4 bulan mencari dapatla aku berkenalan dengan satu single mom. Umur dia lebih
kurang 38, dah sepuluh tahun menjanda. Ada 4 org anak. Tapi 2 org je anak dia yang stay with
her. Nama dia Iza. Dia kerja dgn govt kat putrajaya. Masa aku mula2 chat dgn dia, aku chat
biasa2 jer… agak2 dah selesa barulah aku terus terang kat dia about my intention, aku straight 2
d point, saying I need to learn d art of making love n to my surprise Iza cakap ok. She more than
willing to teach me. So bermula la episode fucking lesson # 1.

So when intention dah clear, kitaorg pun set date. I booked hotel in kl. Kitaorg masuk hotel
berdua, macam suami isteri. I peluk pinggang dia acting like noting happen. Dari dalam kereta
masa ambik Iza lagi batang aku dah stim semacam… iza smell so nice. Aku dah tak sabar nak
main. Masuk je dalam bilik aku terus peluk iza dari belakang, iza dengan manja2 gosok tangan
aku… aku cium bau harum perfume iza… sambil tangan aku mengusap usap pinggang dia… aku
cium kepala iza dari belakng, pelan2 aku cuba buka tudung iza…. Sambil tangan aku terus
continue meraba2…

Iza berpusing ke arah aku, aku cium iza dengan manja, bibir, hidung, mata, kening, pipi, dagu…
iza start giving me some response she kiss me back, stroking my back n trying 2 unbutton my
shirt… sementara iza buka baju aku, tangan kiri dan kanan aku ramas punggung iza n
dadanya… kemudian aku cium leher, bahu… iza dah berjaya buka baju aku… aku cuba buka
baju iza… aku tarik baju kurungnyer ke atas… nampak bra hitam… aku terus gigit2 manja tetek
iza yg masih dibaluti dgn bra… aku ramas2 sambil mengosok belakang iza… tangan iza mula
menjalar kearah batang aku… batang yg keras dalam seluar dah meronta2 nak kluar…

Aku cuba buka kain baju kurung iza tapi iza tiba2 melulut… iza dgn rakus membuka tali pinggang
dan zip aku dan meloloskan seluar aku ke bawah… tejojol batang aku minta dihisap… iza terus
kulum batang aku… sedap giler tak penah lagi aku kena hisap dengan rakus gitu… agak2 dlm
sepuluh minit iza hisap, kulum, gigit batang aku… aku tarik iza berdiri… aku dah tak tahan…
batang aku dah tak tahan… aku telanjang kan iza…

Aku baringkan iza atas katil… cantik sungguh pemandangan pempuan bogel atas katil… tambah
pulak dengan muka stim as if she cant wait for me to fuck her… pussy iza bersih licin… sehelai
bulu pun takde…. Sambil baring… she was playing with her clits… tanpa berlengah aku terus jilat
pussy iza… aku jilat, hisap, gigit, jolok dgn lidah, masuk jari… sebatang, dua… tiga…. Iza
mengerang… dia tarik rambut aku…kepit kepala aku dgn pehanya… aku buat semua tu lebih
kurang 5 min… aku rasa iza dah tak tahan sangat… she start to mourn asking me to fuck her…

Aku pun melutut… aku kankangkan iza seluas-luasnya…iza pejam mata stimnya… batang aku
dah terpacak… couldn’t wait 2 enter… aku pegang batang aku dan halakan kearah pussy iza…
aku gosok2 batang aku ke bibir pussy iza… dua tiga kali gosok… pastu terus aku jolok batang
aku masuk… aku tekan sehabis2nya… keseluruhan 6” batang aku masuk kedalam pussy iza…
iza menjerit kesedapan… tanganya meraba belakang dan punggung aku…

Aku rendam kat dalam tu agak2 seminit… sambil tangan n mulut aku hisap/raba tetek iza… then
aku start pumping…aku tarik sampai nampak kepala batang aku keluar pastu aku sorong
semula… mula aku buat pelan2… pastu makin laju… dan laju dan laju…aku pumping non stop
for abt 10 mins… iza mengerang… bunyi dia sebijik cam org nangis… tapi aku tak kira… aku
continue pumping… macam2 cara aku try… kaki kankang, kaki rapat… kaki sila… kaki kat
bahu…tetiba iza ramas punggung aku… sambil menjerit aaaaargggggg…. From the look of it…
she coming… aku stop sekejap…

Aku tanya dia… ok ke tak? Sebab aku tak sampai lagi… dia kata let me make u comes… its urs
turn to come… iza pun bangun aku cabut batang aku pastu baring kat sisi iza… iza kulum batang
aku sekejap… pastu dia mengankang atas aku… muka berdepan dgn aku… dia pegang batang
aku pastu masukkan ke dalam pussy dia sedalam2nya… bestnyer post ni.. aku dapat full view
body iza… bila dah masuk iza pun mulakan rentak mendayung… mula2 dia hayun depan
belakang… macam berbuai…. Best…. pastu dia tampung tangan kat peha aku dan henjut atas
bawah… lagi best….. bergoyang tetek dia… agak dekat 10 mins camtu iza kat dia dah penat…
dia pun baring keatas dada aku...

Aku rilek kejap… batang aku keras lagi… sambil baring aku stroking slowly dari bawah… aku
goyangkan punggung aku atas bawah… mata aku pandang sekeliling bilik hotel… tu tetiba aku
dapat idea… “iza… kita buat atas meja tu nak…” iza jawab “errrmm” aku tolak iza pelan2… aku
berdiri… pimpin tangan dia kearah meja… aku pegang pinggan iza sambil angkat iza keatas
meja… aku letak iza kat birai meja… aku kangkangkan iza… sambil berdiri aku pegang batang
dan halakan ke mulut pussy iza… dengan sekali cocok aku masukkan batang aku dalam2… aku
terus hayun depan belakang…. Iza menjerit mengerang… aku continue menghayun… agak2 5
mins menghayun aku rasa nak pancut… aku peluk iza…. tanpa mencabut batang … aku angkat
iza ke katil… aku letak dia kat hujung katil…. Sambil melulut aku terus hayun… aku dah nak
pancut sangat ni… aku tanya iza dlm ke luar… dia kata tak kisah…. aku hayunnnnn… pastu aku
benam sedalam2nya… sambil melepaskan pancutan air mani… aku dapat rasa air mani aku
membuak2 keluar…. Aku tekan lagi dalam2… iza kemut sekuat2nya… aku tekan dia kemut….
Aku biarkan batang aku terendam dalam pussy iza… sambil stroking gently… aku puas… iza
puas…

Pada hari tu je kitaorg main tiga round… atas katil 2 kali plus kat dalam bathtub sekali…. Iza
mmg best… very open minded… fuckable anytime… n she is very willing 2 try anything… lepas
pada hari kitaorg keep on fucking almost every time and every where we met… kat mana2
semua jalan… dalam kereta, tepi highway, kat rmh dia, rmh bujang member aku, hotel, kat office
aku pun ader sekali… as for me… iza ialah permulaan aku mencari pengalaman sex…

Fucking lesson # 2

Continue from fucking lesson # 1, at the same time aku jumpa iza… aku kenal dgn sorang awek
nama nani… dia duduk kat penang… mula kitaorg just balas2 email jer… masing2 cerita
experience sendiri… then we trade pic and phone no… a few mths after.. aku pun dpt
assignment kat penang… aku pun call nani n set up nak jumpa… assignment aku habis
tengahari… my return flight is d next day… Habis jer assignment aku terus aku call nani. dia dah
tunggu aku pun… hati berdebar2 nak jumpa nani ni. Biar aku perkenalkan nani sikit. Umur dia 35,
still single, she got 34-26-33 figure.

Aku naik teksi… sampai jer tempat pertemuan aku pun perkenalkan diri… nani ni jauh lagi cantik
dari gambar yg dia kasi kat aku… nani pakai skirt putih paras lutut… bila dah jumpa… kitaorg pun
pegi lunch… abis mkn agak2 pkl 2 lebih… dia tanya aku stay kat mana? Aku cakap kat dia aku
tak sure lagi… aku mintak dia recommendkan hotel… tapi dia kata kalau aku check in awal lagi…
dia kata mlm nanti baru best… cara dia cakap mlm nanti baru best tu dah cukup buat aku stim.
Hehe.. abis tu kita nak buat apa sekarang? Dia pun ajak aku tengok wayang… kitaorg pun pegi la
tengok wayang… cerita tak kisah janji tengok wayang… kitaorg dpt seat kat tepi agak2 4 lane
dari belakang…

Bila jer start movie… lampu tutup… nani pun sandangkan kepala dia kat bahu aku… bau
perfume dia semerbak… bangkit terus nafsu aku… aku mulakan langkah permainan… aku letak
tangan kat peha… nani pun sambut tangan aku sambil meramas2… aku dah geram semacam…
aku ambil tangan nani dan letakkan betul2 atas batang aku… nani mengosok pelan2… tangan
aku lak dah sampai kat celah peha nani… nani merengek sambil berbisik menyuruh aku buka zip
seluar aku… dia kata kesian btg aku kat dlm seluar… melonjak2 nak keluar… aku pun pelan2
buka zip seluar aku… nani pun seluk ke dalam sambil meramas2… kemudian dia ambik air liur
dia guna tangan dan melancapkan batang aku pelan2 sambil bisik kat aku betapa dia tak sabar
nak hisap batang aku…

Aku pun suruh dia hisap tapi dia kata nanti kat hotel… tangan aku lak dah tak sabar2 nak seluk
dalam skirt nani… dia dengan volunteernya mengangkangkan kakinyer… jari aku pelan2 masuk
dalam ke dalam skirt nani… mak oii… nani pakai gstring…. aku dapat rasakan nani dah basah
dengan air mazi… aku gentel2kan biji nikmat nani… nani mengerang pelahan2… kitaorg
continue camtu sampai abis wayang…

Habis wayang dekat pukul 5… dengan batang yang keras, air dah sampai kepala, air mazi nani ...
Next part ►


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.