peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.3.peperonity.net

Fucking Lesson # 4

Fucking Lesson # 4

This time aku nak cerita pasal aku main dengan sorang minah ni….
Nama dia Aza… single 26yrs old n she stay with her divorced father
in Pantai Dalam… mak ayah dah divorce lama dah… Aku kenal Aza kat
YM… we been chatting for almost 6 mths b4 Aza finally agreed to gave
her phone no… once I got Aza hp no… aku terus call… she sound nice n
sexy in the phone… mlm tu gak aku set date dgn dia… Aza suruh aku
ambik kat rumah dia… so mlm 2 lebih kurang pukul 9 aku sampai kat
bawah flat dia… d moment Aza masuk dlm keta aku… bau perfume
semerbak… dengan skirt hitam paras lutut di combine dengan tight
blaus warna biru… Aza memang menghairahkan…tak sabar aku nak jilat
pussy Aza… mesti pussy dia pun wangi sama … but I keep my cool…

So aku pun bawak la minah ni ke putrajaya…. On d way masa dlm keta…
aku try pegang tangan Aza… dia rilek jer…. Aku maintain pegang
tangan sambil gosok pelan2… pastu aku naik ke peha dia… tapi takat
tu jer… Aza rilek jer bila aku buat camtu… so aku tukar2 meraba dari
tangan ke peha Aza all d way sampai ke putrajaya… Sampai putrajaya
mula2 kitaorg dinner dulu… pas dinner bawak jln2 kat Jambatan
putrajaya… hari dah kat kul 11pm… bila aku tanya Aza bila dia nak
balik dia kata ikut aku la… hmm… sound interesting…. Dlm otak aku
dok piker ada chan aku main mlm ni… so pun ajak Aza masuk keta….

Bila keta jln jer tangan aku menjalar ke peha Aza… dia lak respon
dengan mengosok tangan aku… aku tarik tangan Aza ke peha aku… so dia
gosok2 peha aku… aku lak gosok2 peha dia… dari peha tangan aku mula
menjalar masuk ke dalam skirt Aza… aku tarik skirt Aza ke atas
sampai menampakkan underwear… aku mula meraba dan gosok ke celah
kankang dia… dah basah pun… Aza pulak repeat apa yang aku buat kat
dia sama pada aku… Cuma dia tak buka zip seluar aku… Cuma raba btg
aku dari luar… susah betul nak romen masa drive ni… aku nak jolok
pussy Aza punya la susah… walaupun Aza dah beri laluan dgn
mengankang…

Tiba2 Aza cakap kat aku... "biar i buka my underwear, tapi dengar
syarat I nak u buka zip u"… heaven betul ayat Aza tu…. Aku dengan
bangganya buka zip aku dan londehkan seluar aku… semuanya dilakukan
masa tengah drive… terus tercanak btg akul… Aza pulak dengan
selambanya membuka underwear dia… aku cepat2 mencukup pussy Aza…dia
lak mula lancapkan sambil gosok2 kepala btg aku… aku gosok clit Aza,
finger fuck… mula dgn 1 jari pastu masuk 2 jari… Aza dah mendengus…
makin dalam aku jolok makin laju dia lancap btg aku…. Masing2 dah
tak tahan… aku ajak dia check in… Aza ajak aku pegi 1 hotel kat area
pudu… dia kata gerenti safe… aku apa lagi terus drive toward pudu…

Along d way to pudu… masing2 continue romen… aku sibuk menjolok dan
gosok pussy Aza… dia lak lancapkan btg aku… bila aku dah lepas tol
sg besi… tiba2 hp aku berbunyi… kacau stim betul… bila aku tengok
skrin hp… bini aku yg tel… aku suruh stop jap sebab bini aku call…

instead of stopping dia gengam btg aku kemas2 pastu mula hisap btg
aku… mak aiii… korang bayangkan lah… punya la susah aku cover masa
cakap dgn bini aku… Aza pulak tak kasi chan lansung… dia hisap punya
la ganas… sambil hisap btg aku tangan dia mainkan telur aku… on d
phone lak.. bini aku suruh balik cepat sikit dia kata ada hal kat
rumah…

Aku pun suruh Aza stop jap… aku kena balik rumah… cancel check in
kat hotel… dia kata "I don't care… tonite I nak main dgn u…" I pujuk
Aza sambil pujuk aku continue jolok pussy dia... Aza cakap "please
fuck me… I tak thn sangat ni… janji main… kat dlm keta pun ok…"
since Aza dah cakap camtu… aku pun pusing keta ke port favourite
aku… (cant tell u guys nanti ada lak kutu dtg bawak camera…)

Sampai jer kat port favourite aku… belum sempat aku tarik handbrake
nak parking… Aza dah baringkan seat… aku pun apa lagi jump to seat
sebelah… terus singkapkan blaus Aza dan raba tetek Aza… sambil raba
aku aku buka bra dia… aku cium Aza puas2… jolok lidah aku dlm2 mulut
Aza.. dia lak melawan dengan hisap lidah aku… kemudian aku hisap
tetek Aza… mulut hisap tetek kiri tangan kanan raba tetek kanan…
tangan kiri jolok pussy Aza… susah la nak main dlm keta ni… not
recommended… Aza lak jangan cerita la… macam2 bunyi keluar… last
sekali aku ingat dia jerit "fuck me now… I tak thn sangat ni"

Bila dia dah cakap camtu aku pun apa lagi terus je jolok batang aku
yang memang tersedia… sekali jolok jer terus masuk… Cuma tak bole
masuk habis… missionary position tak sesuai dlm keta… aku try adjust
tapi tak masuk habis gak… Aza pun nampak kurang selesa… jolok keluar
masuk tak sampai 1 minit terus tukar position… aku baring… she on
top… bila Aza kat atas… memang best… ruang jadi besar… Aza buat
ketuk ketampi dengan ganas… naik turun… aku tahan jer sambil ramas
tetek Aza… dah penat turun naik… Aza buat rocking movement lak depan
ke belakang… makin lama makin laju… Aza punya jerit kalah bunyi
radio keta aku… btg aku dah mula rasa tekanan dan kemutan Aza… btg
aku dah mula tak tahan… tapi aku tahan sampai la Aza cum on top….
Bila dia cum jer…

Aku pun cepat2 suruh Aza menonggeng… doggy la apa lagi…. Memang best
betul Aza tonggeng… cuba korang bayangkan… dengan half naked… skirt
Aza terungkap sampai ke pinggang… kaki terkangkang…. blaus terangkat
sampai leher…memang best… sampai sekarang aku teringat pun stim…
hehe… bila dah ready… aku pun jolok btg aku… aku tekan sedalam2…
sampai aku rasa pangkal rahim Aza… aku sorong tarik… Aza benamkan
kepala dia ke cushion keta… sambil mendayung aku tanya Aza nak
pancut mana? Dia kata pancut dalam2 bang… apa lagi green light dah
dpt… aku sorong tarik sorong tarik… bila dah pancut aku pegang
kemas2 pinggang Aza… tekan dalam2 dah pancutkan semua air mani aku…
tersentak Aza bila aku pancut… aku biarkan btg aku terbenam kejap
pastu pindah balik kat seat driver… baru jer aku nak lap btg aku dgn
tisu…

Aza dtg terus blow job btg aku… habis semua kesan air mani
campur air mazi dia sedut dan hisap… perasaan aku tak usah nak
cerita… memang best giler… Aza memang pandai hisap… clear semua
kesan main… hehe tak yah guna tisu…

Bila dah pakai baju balik…aku pun hantar Aza balik… sebelum turun
keta… dia pesan kat aku " I puas mlm ni tapi tak betul2 puas, lain
kali I nak main dgn u kat hotel"…. Aku balas kat dia " I pun tak
sempat nak jilat ur pussy, next time ok" dia jawab "I tak sabar
tunggu" Aku pun drive balik rumah… end of fucking lesson # 4. I'll
send u guys fucking lesson # 5 soon… aku harap korang enjoy….
Happy fucking

mie fuk


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.