peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.4.peperonity.net

Surina Istri Kawan


Kisah ni berlaku mase aku form 5 dulu. Betul-betul maser start periksa SPM. Nakdipendekkan cerita, aku selalu lepak rumah classmate aku sorang nih. Study group la konon.
Ader la jugak study. Tapi yang lebih nyer lepak.

Kat rumah member aku nih ader satu couple sewa bilik. Husband dier keje kat KL. So
jarang-jarang la balik rumah. Cerita ni tentang aku ngan wife dia ni la. Namanye Surina.
Cantik, manis, putih melepak.

Muke dia seakan-akan cina. Tinggi lampai, 35-24-37, rambut panjang mengurai. Pehhhhmacam citer melayu lame plak. Cutting model. Memang melelh air liur kalau tengok. Mudelagi, baru 21 tahun. Kire baru kawin la nih. Husband dia pun aku belum jumpe.

Satu malam, aku and 2 - 3 orang kenkawanclassmate, lepak kat umah member aku nih.
Study malas, so kitorang 'open table'. Heheh, biaser ni. Esok, paper 'Seni' dah start tapi dok
main pakau lagik, hehehe. Dan Surina punjoin sekali. Main punyer main member aku yanglagi 2 orang dah give-up. Mengantuk. Terus masuk tido. Tinggal la aku ngan Surinamainpakau dalam lampu yang dah samar-samar ni. Aku pun dah naik buring sebenarnye. Tapi
dia ajak main lagi. Aku layan je. So, kitorang pun main 21. Tetibe dia suggest, saper kalahkene denda. Aku ikut je la. Start-start je dia dah kalah. Dia tanye aku nak suruh buat aper?

Aku yang tengah lurus bendul + mamai plak tak tau nak buat aper. Aku cakap lupekan.
Sebab baru first card. Masuk second card aku kalah. Aku tanye la nak suruh aku buat aper?
Dia diam je. Pastu senyum sambil jeling manje kat aku. "Lan kene cium Su”jawabnyer. Akudah agak dah. Mase tu aku tak pikio dah dia ni bini orang. Dah la berduaje kat hall tingkatbawah. Bilik member aku ngan mak bapak dia kat atas. Dah takde sape kat bawah ni. Aku
cium la pipi dia. Pastuh dia pandang aku. Mate dia kuyuje. Pelan-pelan dia rapat ngan akupastu dia cium mulut aku. Iskïezeki jangan ditolak. Aku balas balik. Dia julur lidah aku isap.
Aku julur balik dia isap. Lame jugak french kiss. Napas dia pun dah laju. Aku? Dumdam
dum dam jantung aku.

Dia bangun terus tarik aku. Cium lagi. Pastu dia tarik aku masuk bilik dia. Sambung cium lagi
sambil tangan aku meramas-ramas punggung dia yang teramatlah pejal nyer. ( Dia ni suke
berenang ). Aku tolong Su tanggalkan t-shirt dan seluar pendeknye. Tinggal panties je. Bratak pakai. Merah putting dia.Su tanggalkan kemeja aku. Mase tu aku pakai kemeja denganseluar bermuda takde suar dalam. Heheh, konek aku dah menongkat suar dah. Kami terusbercium lagi dan tangan aku mula merayap ke bukit kembar. Not bad. Aku alih ciuman akuperlahan-lahan ke telinga turun ke leher, turun lagi ke bahu dan terus ke dada.
Tangan Su dah merayap kat celah kangkang aku sambil megurut-urut konek aku. Aku ciumdan jilat puting dia pelan-pelan dan makin rakus. Su mendesah teransang dengan mainanaku.

Aku baringkan Su atas katil. Aku mula mencium dari buku lali naik ker sebelah dalam betis
kanan, naik ke peha dan pendah ke peha kiri turun ke betis. Aku ulang sekali lagi naik terus
ke pusat dan naik lagi ke dada masuk roundabout kembar dan terus ke bibir. Su menggeliat
perlahan dan mengeluh. Dadanya berombak. Aku turun balik ke bawah perlahan. Bila daguaku mencecah bulu ari-arinyaSu cepat menyentak aku ke atas. "Geli.."desahnye pelahan.
Aku senyum je. Takkan laki dia tak penah jilat kot. Aku biar dulu terus mencium dan menjilatsekitar peha sambil tangan aku meramas dan menggentel puting susunya. Su dah makinpanas. Aku terus menyembam muka aku ke segitiga hitam. Perrhhh!!! Wangi. Air memang
dah banyak kuwa. Su cube nak kepit peha dia. Aku tahan dengan lengan aku.

"Ennggghhhhh,Lll..aaann,.Nnnggggïaïaahhhh,” Suterus mengerang. Terangkat punggungSu sambil terus mengepit kepala aku. Air cipap Su terlampau sedap. Tak ingat dunia akudibuatnyer. Kemudian aku masuk kan satu jarike dalam cipap Su. "Aaaahhh”terangkat lagi
punggung Su. Kemudian lagi satu dan aku pusingkan tapak tangan aku ke atas dan halakanhujung jari ke bahagian atas cipap Su hampir dengan biji saktinya. "Uuuhhhhhh,"Su makin
liar. Aku rase aku jumpe G-spot dia kot. Aku speed upjilatan dan hisapan aku sambil
concentrate jari aku kat hotspot cipap dia. Dan tak lame lepas tu, badan Su terangkatmelentik dan diikuti satu eranganyang panjang, "Oouhhhhhhh,.HhhaaaaïaahhhhhLlll..aaaaa..aannnn,.AAAAAAAHHHHHH," Badan Su kejang dan menyentak beberape kalidan aku dihadiahkan percikan air hangat dan pekat yang aku tak nak siakan, terus aku jilat,
isap dan telan dengan lahapnyer. .Su termengah-mengah macam baru lepas lari 400 meter.
Aku cium Su dengan lembut. Su kata first time dia rase air dia sendiri.

Aku nyonyot lagi puting dia. Su masih lagi teransang. Aku bangkit dan get ready nak
menyelam. Aku pegang konek, akuletak betul-betul kat mulut cipap dia. Aku gesel atasbawah. Cipap Su bagi respon. Kembang kuncup lagi. Aku tolak pelan-pelan. Su cubebangkit dah menahan dada aku sambil tergelak kecil. "Ngilu..". Aku stop jap, sambil
mencium bibir Su. Aku tusuk lagi pelan-pelan. Perhhhïetat lagi rupenyer. Konek aku taklapanjang sangat. Tapi boleh tahan la tebalnyer, lebey kurang 3 jari setengah. Panjangsejengkal lebih sikit. Tapi berkerut jugak muka Su bile aku benam keris kontot aku nih.

"Uuuggghhhh..nngggghhhh.", Su mengeluh. Payah jugak aku nak masuk. Nak kate air tak
banyak, dah meleleh atas tilam. So, aku tarik sikit, jolok sikit. Lepas 2-3 kali main tolak-tarik
baru cipap Su lega sikit. Aku tarik kuwa sampai muncung, aku benam terus. "AaaahhHH”,
terjerit kecil Su. Aku rendam je, biar Su menggigit konek aku dengan cipapnya. Mak uih!
Dasat kemutanminah ni. Terangkat bulu roma aku. Gigil bontot aku.

Aku godek kiri kanan atas bawah, Su kemut lagi. Aku enjut pendek. Slow and steady. Su
peluk kaki dia kat pinggang aku. Sambil tu aku pusing-pusing lagi. Su tak tahan, "LaanïajuLan”. Aku tambah speed sikit-sikit. Makin laju. Aku tolak kaki dia kat bahu aku, aku masukgear 5. Aku henjutpaling laju sekali. Dpd mendesah dan mengerang, Su hampir nak
menjerit. Aku terus cium Su takut dia jerit. Kalau tak sure kantoi. Pastu aku stop tibe-tibe.
Aku tarik kuwa pelan-pelan sampai ujungjer. "Lllaaaaaannnnn." Su merengek sambilmenarik pinggang aku minta aku masuk semula. Aku henyak masuk dgn laju. "AAHH..!!!",
Su terjerit kecil.

Aku ulang beberapa kali sampai Su tak tahan. Aku pun enjut lagi . lebih kurang 15minit
pastu, aku tengah slow, aku dapat rase Su nak sampai lagi. "Laaannn.laj..ju..Lannnïa..aahdek..kaa..hhh..aaat”, aku maintain speed sampaiSu dah betul-betul ujung, aku henyak diakuat-kuat 3-4 kali, "LlllaaaAAAïnnnnNNNïaaaahhhhgggghhhhhh.”, Su climax lagi. Aku terusstop serta-merta. Aku dapat rase rembesan hangat start dari kepala konek aku dan kemutanbertalu-talu cipap Su.

Aku rendam konek aku sambil menikmati kemutan dan sentakan badan Su. Su ni kalau cum
dahsyat. Sampai menyentak-nyentak badan. Aku tak kuwa lagi. Tanpa mencabut konek aku,
aku pusingkan badan Su yang dah longlai, aku tonggengkan Su. Su dalam keadaanbersujud. Dah tak mampu nak tongkat tangan agaknyer. Aku start henjut doggie style pulak

Tambah pulak jari aku menggentel-gentel biji dia. Aku tambah speed dan menghenyakbertalu-taluïelepap, kelepap, punggung gebu Su berlaga bawah perut aku.
"EennnGGggghhhh..LLlll..aaaaaaïnnnnnn”, Su menjerit tertahan biler climaxnya mencecah
sekali lagi. Su menggenggam tangan aku di cipapnye. Badan Su bergetar dan bergoncang.
Aku mengeraskan lagi hentakan dan tusukan OOOuuuuuhhhhh.. Nnnggggggg..eeeeï¸llll .
.aaaaaa ..", diikuti tujahan-tujahan yang paling kuat dari aku bersama tembakan-tembakanpadu ke mulut rahim Su. Su menggelepar.

Aku menggigil. Aku terus rebah dibelakang Su yang tersentak-sentak dalam climaxnya yang
agak panjang. Pancutan paling hebat pernah aku rase. Itu pun pasal dah lame aku tak
lancap. Sebulan kot.

Malam tu aku balun Susampai pukul 5 pagi. Ader la 4-5 round jugak. Dan malam-malamsterusnya. Pantang ade peluang, konkek. Penah sekali aku buat kat celah batu kat tepipantai. Aku rasmi bontot dia. Perrrhhh!!! Powerrrr. Saper suke main bontot tau la kat mane
yang bestnyer kan?

Aku dan Surina berhubungan selama beberape bulan sehingga dia mengikut suaminyaberpindah ke KL. Aku dengar kat Ampang. Member aku kate mase dianak pindah tu, diamengandung 3 bulan. Anak sape ek? Heheh, entah. Nasib aku baik. Aku lulus SPM dengancemerlang dan sekarang di salah sebuah universiti tempatan.



This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.