peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.4.peperonity.net

skandal


Skandal

Aku keja sebagai seorang exec kat satu tempat ni. Keja aku banyak & aku
selalu jugak balik lambat. Member-member aku selalu hantar gamba blue dr
email & aku jadik tukang distribute kat member-member opis aku, termasuk
staff pompuan. Aku tak tau la diorang tu setim ke tak atau saja suka-suka.
Biasanya, lepas ofis baru aku tengok gamba- gamba tu semua.


Aku rapat jugak ngan staff-staff pompuan Yang body power & selalu
mintak gamba blue kat aku, termasuk pinjam VCD blue aku. Ada 2 orang tu bini
orang & sorang belum kawin. Tapi Yang aku nak cerita ni, aku tumpukan pada
sorang Yang dah kawin ni, aku panggil dia Yan. Yan ni ada prob ngan laki dia
sebab la i dia tak boleh tahan lama. Main sekejap je dah pancut. So, Yan
boring la. Mana boleh tahan beb. Aku biasa la supply vcd ngan gambar blue kat Yan &
Yan selalu cerita pasal problem dia ngan husband dia. Aku kesian jugak.


Ada satu hari tu, Yan ajak aku temankan dia sebab dia ada keja nak
kena buat & husband dia amik dia balik pukul 9.30 malam & dia pesan suruh
bawak gamba blue sekali pegi partition dia. So, dalam pukul 6.30, line dah
clear, aku pegi la tempat Yan. Aku tengok dia dah tunggu aku dah.


Memula, kitorang just macam biasa, borak-borak & aku keluarkan la disket
gamba blue & pasang kat komputer dia. Tengok sama-sama.Aku tengok muka Yan
macam orang dah setim, so aku ajak dia duduk atas pangku aku sebab aku pun
setim jugak masa tu. Yan malu-malu sambil tanya aku, "Nak buat apa ni... ?".


Aku tau Yan dah stim, so, aku just tarik tangan dia pelan-pelan &
dudukkan dia atas pangku aku. Yan tanya lagi, " Nak buat apa ni ?" sambil
senyum-senyum. Aku jawab, "Nak buat cam dalam gamba tu la.." Yan senyum.
Dalam hati aku , "YESSSS!!! boleh dapat ni...!!!"


Sambil tengok tu, aku tarik Yan & aku kiss dia. Dia melawan lemah jer & aku
terus hisap lidah dia. Yan dah mula merengek !! Perrghh...!! Aku tau Yan dah
basah. Aku teruskan lagi la... aku start pegang tetek dia & dia biarkan.....
aku mula ramas pelan-pelan, & Yan merengek lagi kuat.


"Syyhh... slow sikit... kang guard dengar," aku sound kat Yan. "I
dah tak tahan la," Yan merengek. Bila aku dengar Yan cakap camtu, aku terus
bangun la.... peluk Yan betul-betul. Yan ni tinggi dada aku je, so best la
aku peluk.


Yan mula ramas pelir aku dari luar. Rasa macam nak patah batang aku.
Aku tarik Yan masuk dalam bilik satu lagi, sambung balik. Aku start bukak
baju Yan. Memula dia tolak tangan aku tapi 2nd time aku try, dia biarkan je.
Aku bukak je la. Aku ramas tetek Yan sambil hisap lidah Yan & dia merengek
lagi kuat. Ni Yang aku tak tahan ni.


Aku seluk tangan aku dalam bra Yan & ramas tetek dia. Puting dia dah
keras dah. Aku seluk skirt dia pulak... dah basah. AKu masukkan tangan aku
dalam panties dia & start gentel kelentit dia. Yan mula terkangkang-
kangkang sambil berdiri tu. Yan carik zip seluar aku & aku tolong Yan bukakkan

talipinggang aku & Yan terus urut pelir aku. Mengerang-ngerang Yan kena gentel,
abis basah tangan aku ngan air dia.

aku dah tak tahan, aku baringkan Yan atas karpet, tarik panties dia
& aku lucutkan seluar aku. Aku nak masukkan pelir aku jetapi Yan tak nak.
Dia suruh aku baring & dia naik atas aku. Yan mula mengangkang atas aku &
pegang pelir aku sambil masukkan pelan-pelan dalam pantat dia. Aku dengar Yan
mengeluh bila kepala pelir aku sentuh pantat dia Yang dah basah tu & Yan mula
tekan pelan-pelan. Ketat lagi dia ni, mesti jarang diguna kot.

Pantat Yan kemut batang aku.. perghh... power giler. Pelan-pelan Yan
turunkan badan dia & batang aku mula masuk setengah dalam pantat dia. Aku
tengok muka Yan berkerut-kerut menahan nikmat. Baru setengah jalan, Yan baik
balik, & kemudian turun balik. "enngghh...aahhh...." aku dengar Yan
merengek. Aku tak tahan dah. So, aku tolak batang aku ke atas kuat-kuat... Yan
terjerit & terjatuh ke tepi. "Sakit la.." rengek Yan. Aku terus naik atas badan
dia, pegang pelir aku, masukkan dalam pantat Yan. Berkerut muka Yan tahan
tujahan aku. Kaki Yan terus kepit pinggang aku & Yan terus peluk tengkuk aku.
Yan suruh aku buat slow, tapi sebab pantat dia best... ketat... mana aku
boleh tahan. Aku henjut je la. Yan sampai terjerit bila aku henyak kuat-kuat
batang aku. Aku rasa macam pantat Yan tak nak kasik batang aku keluar. Dia
punya kepit, pergghhh... buat aku rasa macam nak pancut masa tu jugak.

Aku tarik batang aku keluar dari pantat Yan, & Yan pandang aku
dengan mata kuyu. Aku tarik dia bangun, sandarkan dia kat dinding, angkat kaki
dia sebelah, & masukkan batang aku dalam pantat dia. Penat jugak style ni.
Masa ni, air Yan dah meleleh sampai kat peha dia dah. Punya la banyak air
pompuan ni.

Pastu, aku pusingkan Yan, bagi doggie sedas. "Aaaahhhh.... aahhh....
lagi..lagi..enggghhh..." Yan merengek. Buat cara ni, aku pun tak tahan.
Dah la pantat ketat lagi, kemut power. Aku dah rasa macam nak terpancut
sangat dah. So, aku keluarkan batang aku cepat-cepat. Tapi, Yan terus pusing &
suruh aku masukkan balik... dia nak aku pancutkan kat dalam pantat. "Jangan
stop... lepaskan je kat dalam.. i dah tak tahan ni...cepat la.." Yan merengek.

Aku apa lagi, baringkan Yan balik atas kapet, terus kangkangkan dia
& main-mainkan batang aku kat mulut pantat dia. Tapi, tangan dengan kaki
Yan tolak bontot aku & aku pun tujah batang aku dalam pantat Yan Yang dah mula
melimpah dengan air mani dia. Aku henjut kuat-kuat sampai Yan macam tengah
menangis. Best gila. Memang power. Bila aku pancut, aku tekan habis dalam
pantat Yan batang aku sambil Yan terjerit halus.

Ada la dalam 2-3 minit aku dengan Yan diam macam tu. Aku biarkan je
batang aku kecut dalam pantat dia. Penat siot.

Lepas tu, kitorang pakai baju balik & siap-siap nak keluar ofis
sebab dah pukul 8. Lepas dp tu, selalu jugak aku romen dengan Yan & dia mengaku
batang laki dia kecik daripada batang aku & jarang dapat kongkek.. kira ok le tu.
Sampai sekarang pun, bila line clear aku still main dengan Yan & pantat Yan is still the
best.


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.