peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


cerita.seks.4.peperonity.net

Wati P.A Ku


Tahun lepas di tempat aku bekerja di Kuala Lumpur, ada staff perempuan baru yangjadi
receptionist di tempat kerjaaku. Nama dia Wati. Di sebabkan aku salah seorang pekerja kat
situ, hari-hari le aku dapat tengok dia.

Yang canggihnya dia ni potongan badan dia, wow... yang dalam seluar tu tak duduk diamjadinya. Kat office ni semua lelaki cuba pasang jerat. Aku pun tak terkecuali. Dia ni
someone’s wife umur dalam lingkungan 26.

Selepas 6 bulan bekerja dia dapat promotion jadi PA aku.Satu hari dia datang bilik aku
untuk discussion pasal last minute project submission. That day dia pakai blouse terbuka kat
dada. Masa dia tunduk nak explain kat aku, aku nampak sebahagianbuah dada dia ..pakaibra half cup yang nipis.

My dick get so stiff and because of my dick size I feel sopainful. Tak tahan masa ni.
Rasanya dia tahu aku nampak, dia buat tak kisah aje. Sepanjang perbincangan tu dick akuni asyik keras aje.

Kami habis jam 8 malam so aku ajak dia dinner dulu sebelum balik. Okay saja.. Masa dinnertu dia cerita la..dia dah kawin anak seorang .. Husband main luar..sebab dia jumpa pantiesperempuan lain dalam kereta husband. Dah banyak kali dah.

Aku ni lagi la teringin nak rasa. Entah bila ya. Habis dinner bila nak balik dia bagi tahutertinggal handphone kat office. Tak apalah aku kata..kita singgah ambil on the way back..

Sampai kat office gelap aje. Mana ada orang malam-malam ni. Nak masuk tak boleh..Tapi
aku ada password dan kunci . Mau tak mahu terpaksa temankan dia. Dah tu hujan pulaklebat masa tu. Dari parking lot ke office basah habis. Masuk dalam office merayau cari suis
tapi tak jumpa jugak sebab gelap. Dalam gelap ni dia meraba-raba ke meja dia.

"I dah jumpa my handphone", kata Wati.

"Okay..let's go" balas ku

Bila dia berjalan ke arah aku tiba-tiba dia terlanggar aku dan kami terjatuh ataslantai..secara
spontan aku terpeluk dia dilantai dan muka dia tersembam ke muka ku.

"Emmmm..sorry" kata ku..

"That's okay"..balas Wati

Waktu nak bangun tu aku peluk dia sebab dalam gelap. And my hand was holding her ass..

"opsss, sorry Wati", aku cakap.

"I feel nice" Wati balas..

dalam hati kata why not try to kiss her. So aku cuba cium bibir dia. Lidahku menghisapsetiap titisan air liur dari bibir Wati. Menerjah kedalam mulut dan menjilat setiap inci lelangit.

“Hug..hummm..ahhhhhhhhhhh.” Keluhan keluar dari mulut Wati.


"Please, do it to me. I want it", bisik Wati.

Satu persatu aku tanggalkan butang blouse Wati. Breast dia masih dalam bra lace.. Aku
unhook braWati dan mula menghisap puting nya..aku sedut dan hisap macam bayi kecil aku
mula menggigit-gigit manja puting Wati. Setiap bahagian tetek Wati aku jilat. Aku turunkebagian perut. Dan jilat semula ke bahagian tetek Wati. Her breast is so firm about 34.. Mydick ni punya la keras. Dalam hati memang nak fuck this Wati tonight. Let her rememberme..forever..

Wati dah kuat bunyi suara nya...”please..suck it more, more... I want to come
..cominging..gosh...dammm good.”

Wati coming sewaktu aku asyik menyoyot dan meramas buah dadanya.

”Shall we continue tempat lain sebab aku tak selesa di office ni”

"my place..my husband outstation for 1 week", bisik Wati.

Kami cepat-cepat berpakaian dan terus ke rumah Wati..dalam kereta kami diam saja.
sampai kawasan rumah dia, gosh..her husband must be rich. punyala besar rumah. Masuk
saja dalam rumah, Wati tutup pintu and westart to kiss each other..Wati terus melucutkan
setiap pakaiannya, cuma yang tinggal G-Stringnya. Aku ni bilatengok G-String lagi la keras
menggila..berahi. she take off all my cloth and leave only my underwear.

"trill", kata Wati.

We started to kiss ech other. Wati baring atas sofa di ruang tamu. aku mula mencium danmenjilat setiap bahagian badan Wati..dari hujung rambut..aku belai dan cium di hujung dahi.
hidung Wati aku jilat dan cium. terus ke telinga. aku hembus perlahan-lahan

“AHHHHHH..EMMMMMMMMM.. I'm wet honey.”

Bantal-bantal kecil yang di pegang Wati..di ramas bagai nak hancur rasanya bantal tu. kalaudi ramas batang ku entah macamana rasanya..Aku kembali mencium Wati..puas rasanyaberciuman dan melihat reaksi wajahnya. di ofice kan gelap..ini cerah..nampak segalanya.
muka Wati layu..aku menghisap lidah Wati dan entah berapa banyak air liur Wati dalm mulutaku.

“Ahhhhhhhhh.” kuat benar suara Wati. semakin kuat semakin bernafsu aku.

Aku kembali ke buah dadanya..indah..subur. dan masih segar putingnya..aneh.jarang dipakai agaknya..seluruh buah dadaWati penuh dengan air liur ku..aku menggigit lembut
daging pejal buah dadanya..aku sedut dan entah berapa banyak tanda merah di buahdadanya aku sendiri tak tahu. Aku mula turun keperut dan menjilat bahagian pusatnya..Wati
merengek manja dan tak senang duduk jadinya..seterusnya aku turun kebahagian pussy
Wati..basah meleleh G-String panties. banyak mana sangatla dapat menutup
kesemuanya..aku jilat dan menyelinap masuk lidah ku di celah panties dan menyentuh bulu-
bulu halus Wati.


Aku masih menghisap dan menjilat kemaluan Wati dari luar dan celah panties. terkejangWati sekejap. dah coming la tu..
Mula menurun ke bahagian paha dan membelaidengan hujung lidah. aku hisap danterus

menjilat. terangkat-angkat kepala Wati. lidah aku terus turun ke bahagian betis.
“OOOOOO.my God. I never feel like this. You are damm good.”
aku masih mahu explore setiap bahagian Wati.
“don't have to rush. let enjoy it. Turn arround Wati..”
Bila Wati berpusing menirap, aku semakin bernafsu. Wati cuba memengang zakar ku..
"Be patient honey, you will touch it later. I want to let you have the pleasure first",jawab ku..
"Please.. I dah tak tahan ni. Let me see you dick" rayu Wati.
Aku buat tak kisah ..dan kembali mengusap punggung Wati. bulat . pejal..dan paling ghairah

panties dicelah punggung Wati. sebab tu aku suka G-string... gigitan kecil dan ramasan pada
ass Wati ku lakukan..aku usap danmenjilat punggung Wati. Dah hampir 1 jam oral sex.
entah berapa kali Wati klimak entah la. mata dah kuyu sangat.

Aku pusing dan Wati menolak ku ke lantai..underwearku di rentapnya..dan tersembul dick
aku

"oh gosh, really tick and huge", bisik Wati di telingaku.
Wati mula menghisap..di jilat bahagian kepala zakarku dengan rakus. dia kerjakan kepalazakarku. Lidah nya menyucuk hujungzakar. terangkat aku dan bagai nak terpancut mani ke
dalam mulut. sikit demi sedikit kepala Wati turun kebawah hibgga separuh zakar aku dahmasuk ke dalam mulutnya..air liur meleleh keluar dari mulut.

Tanpa membuang masa Wati memainkan sebahagian zakarku dengan tangannya. kesan air
liur tadi melicinkan pergerakan.zakarku terlalu tegang dan keras tapi aku masih bolehmenahan mani dari keluar. itulah kelebihan yang aku ada. Berdenyut-denyut zakarku

Emmm..I boleh rasa dick you semakin menegang.Wati terus pula menghisap telur ku..wow.
melayang badan ni..
"You want my dick now?"..aku bersuara..

“Do it..pump..it. stick it. I'm yours baby..”
Wati kembali menelentang. terkangkang.. meleleh air mazi keluar. Wati pegang kepalazakarku dan memainkan di hujung kelentitnya.

“Agggggggg..fushhhhh. “kuat benar bunyi keluar dari mulut Wati.


Aku mula pump in and out.
“more honey..more.” akhirnya aku tekan kesemuanya masuk
“ooo..oh..oh..so deep..harder..harder”
Aku mula tarik kembali keluar. tinggal hanya hujung zakar dan terus tekan kembali..nasib

baik rumah Wati kosong, kalau tidak mau satu rumah dengar suaranya. bau air pussy Wati
menaikkan lagi nafsu ku. semakin di tekan semakin banyak air yang keluar. basah bulu Wati.
dah tu pussy nya masih ketat. aku respect dia ni punya barang.

Wati meluruskan kakinya dan mengepit zakarku.sedap betul. terasa tembamnya pussy dia.
kami berciuman semela manakala zakar masih lagi terbenam keluar masukk..sambilbercium tangan ku tak lepas merapa setiap bahagian tubuh Wati dan bermain di breast. Aku
turunkan tangan ku kebawah. sambil menekan keluar masuk tanganku bermain di kelentit
Wati. aku ambil tangannya dan bermain bersama.

"Dammm you. so good. I'm coming", jerit Wati.
Dan aku terus menghentak kuat.
“Oohhhhhhhhh...”
Aku masih belum sampai. masih kuat berdayung kami berdua..”Turn your back babe.”
Wati meniarap dan meluruskan badannya..aku mainkan dick aku di celah pehanya dan terus

masukan ke pussynya dari belakang..menjerit kuat. “more baby more.”

Bila aku pump dari belakang nikmatnya makin sedap sebab Wati mengemut dengan lebihkuat lagi. sambil menhentak aku pegang ass Wati dan terus menunggangnya dari belakang.
“Ummm..ummmmmmmmmm”
Bergoyang badan Wati. kelihatan buah dadanya juga turut bergoyang. aku mula meramas

dari belakang. sambil buluku bergesel di bahagian punggungnya.
“its nice..honey.I'm cominggggggg. Ooooooooooooooo”
Wati kembali menelentang,..aku kembali memasukan zakarku dari hadapan.sampai

kembang dan terbuka luar faraj Wati di kerjakan..aku masukan kembali kedalam faraj
.zakarku kembali menegang di dalam pussy Wati.
“Wah..you can still go on.”

“Yes baby” balasku..
Zakar yang mula menurun kembali menegang didalam pussy Wati. Aku angkat kepala Wati
dengan tangan dan biarkan di dadaku..separuh badannya terangkat dan aku kembali


“you tooo..”
Aku lihat jam dah 4 pagi waktu tu..nasib baik esok hari sabtu tak kerja.. Seharian akumelayari bahtera bersama Wati.

Hubungan aku dengan Wati berjalan hampir 6 bulan..kadang-kadang di office pun jadi. dia
datang tak pakai panties.. sambil bekerja aku seluk dalam skitnya..kadang-kadang aku fuck
dia dengan hanya menyelak skirt yang di pakai waktu lunch kat office.

It’s nice to try something different..


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.