peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


viohqavcjp - Comics/Fantasy/Anime
cozanu.ilie.peperonity.net

despre PC-uri vesiune noua

a fost o DATA ca nici o DATA....

dupa cum am auzit aceasta povestioara,si din cate mai retin din continutul ei ...ea suna cam....

A S A

1. La inceput, Dumnezeu i-a creat pe BIT si BYTE. Si cu ei a creat WORD-ul.

2. Si erau doi BYTE in WORD; si nimic altceva nu exista. Dumnezeu a separat 1 de 0 si a vazut ca lucrul acesta este bun.

3. Dumnezeu a zis: "Sa fie acum DATA". Si asa a fost. Dumnezeu a zis: "Sa se stranga la un loc DATA si sa fie asezate fiecare la locul ei". Si a creat FLOPPY, HARD si COMPACT-DISCK-urile.

4. Si Dumnezeu a spus: "Sa fie COMPUTERe, ca sa existe locuri unde sa fie folosite toate aceste discuri". Asa a creat Dumnezeu COMPUTERELE si le-a numit HARDWARE.

5. Dar SOFTWARE nu exista inca. Dumnezeu a creat insa PROGRAME; unele mici, altele mari... si le-a spus acestora: "Cresteti, inmultiti-va, umpleti COMPUTERELE, supuneti-le si gestionati-le toata MEMORIA".

6. In ziua cand a facut Domnul Dumnezeu COMPUTERUL nu era inca pe pamint nici un om care sa umble cu el. Si atunci Dumnezeu a luat un om si i-a suflat in cap, suflare de logica, si a creat PROGRAMATORUL.

7. Si Dumnezeu i-a dat lui lumea COMPUTERULUI, ca sa o lucreze si sa o pazeasca. Si PROGRAMATORUL a supus PROGRAMELE vointei sale si a guvernat peste toate COMPUTERELE si toate tipurile de DATA.

8. Domnul Dumnezeu a dat PROGRAMATORULUI porunca aceasta: "Poti sa folosesti toate volumele si subvolumele copacului cu PROGRAME, dar din pomul cu WINDOWS sa nu maninci, caci in ziua in care vei manca din el, vei muri negresit".

9. Dumnezeu a zis apoi: "Nu este bine ca omul sa fie singur". Si a luat una din coastele PROGRAMATORULUI si a facut o creatura care sa priveasca neincetat la PROGRAMATOR, care sa-l admire si sa iubeasca tot ce va face acesta. Si Dumnezeu a numit creatura: USER.

10. PROGRAMATORUL si USER-ul lui erau amandoi in DOS-ul gol si se descurcau de minune.

11. Dar Bill era mai siret decat toate fiarele WORD-ului pe care le facuse Dumnezeu. El a zis USER-ului: "Oare a zis Dumnezeu cu adevarat: << Sa nu rulati PROGRAME >>?".

12. USER-ul a raspuns: "Dumnezeu ne-a permis sa rulam orice fel de PROGRAM si sa folosim orice DATA, dar ne-a spus sa nu rulam WINDOWS-ul ca vom muri".

13. Atunci Bill i-a spus USER-ului: "Hotarat lucru, daca il veti folosi nu veti muri, dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti gusta din WINDOWS vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul. Veti fi capabili sa creati si voi, orice doriti, printr-un simplu CLICK de MOUSE".

14. Si USER-ul a vazut ca fructele WINDOWS-ului erau placute de privit si usor de folosit, si s-a gandit ca era de dorit ca ele sa deschida cuiva mintea. A luat deci din ele si le-a incercat; a dat si PROGRAMATORULUI, care era alaturi, si acesta le-a incercat si el.

15. Atunci li s-a deschis ochii la amandoi, si au inceput sa se teama ca orice alta invatatura ar putea deveni inutila, din moment ce totul va putea fi inlocuit cu WINDOWS. Dar USER-ul instalase deja fructul oprit in COMPUTERUL sau si, uitandu-se rugator in ochii PROGRAMATORULUI, il convinse si pe acesta sa se bucure alaturi de el.

16. Curand PROGRAMATORUL avu nevoie de noi si noi DRIVER-e si, cum acestea nu se gaseau oriunde, incepu sa se agite ca sa faca rost de ele.

17. Atunci s-a auzit glasul Domnului: "Ce cauti tu atat de infrigurat?". Si PROGRAMATORUL a raspuns: "Am nevoie de noi DRIVER-e si ma simt cam in DOS-ul gol fara ele".

18. Si Dumnezeu a zis: "Cine ti-a spus tie ca ai nevoie de DRIVER-e? Ai rulat cumva WINDOWS?".

19. PROGRAMATORUL a raspuns spasit: "USER-ul, pe care mi l-ai dat, ca sa fie langa mine, mi l-a adus si l-am incercat".

20. Si Domnul Dumnezeu a zis USER-ului: "Ce-ai facut?". USER-ul a raspuns: "Bill m-a amagit si l-am incercat..."

21. Domnul Dumnezeu i-a zis lui Bill: "Fiindca ai facut lucrul acesta, blestemat esti sa fi invidiat de toate creaturile pamantului. Si toti USER-ii, de cate ori se vor incurca in crengile WINDOWS-ului, pe tine te vor injura. In veci vei fi nevoit sa creezi noi si noi ramuri pentru WINDOWS si nimic altceva".

22. Dumnezeu i-a zis apoi USER-ului: "Voi mari foarte mult suferinta si insarcinarea ta. WINDOWS-ul te va dezamagi zi de zi si-ti va epuiza toate resursele de MEMORIE. Vei fi nevoit sa folosesti PROGRAME jalnice si vei apela umil la ajutorul PROGRAMATORULUI, iar el va stapani peste tine".

23. Dumnezeu s-a intors catre PROGRAMATOR si i-a zis: "Fiindca ai ascultat de glasul USER-ului si ai folosit ceea ce eu ti-am poruncit sa nu folosesti, blestemat esti sa nu fi niciodata linistit. Toate PROGRAMELE tale vor avea ERORI si vei fi nevoit sa le depanezi si sa le tot depanezi, zilnic, pana la sfarsitul veacurilor".

24. Si Dumnezeu ii azvarli pe toti din CENTRUL DATA si inchise usa in spatele lor. Apoi Dumnezeu a creat PAROLA.

25. GENERAL PROTECTION FAULT....cam asta s-a intamplat acum muuult timp...lasand gluma ,va spun ca la pagina <<DESPRE CALCULATOARE>> adica aici-- http://peperonity.net/go/sites/mview/cozanu.ilie/30380759 veti gasi multe informatii utile si reale despre calculatoare ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.