peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Links


images - Wallpaper
credo.club.ro.peperonity.net

SATANISMUL

motto: fă celorlalţi, ceia ce îţi fac şi ei ţie. ®Satanismul se bazează pe biblia satanică (scrisă în 1969) şi filozofia Bisericii lui Satan fondată în 1950 de Anton Szandor LaVey.
Venerarea lui Satan nu este o parte esenţială în satanism. Nu trebuie sa-l venerezi pe Satan ptr a fi satanist. Ideea din spatele satanismului este sa devii cat mai bun şi sa faci ceia ce te face fericit şi te binedispune.
Satanismul este venerarea propriei persoane,iar termenul de satanist a fost atribuit încă din evul mediu ,tuturor persoanelor care aveau club religie faţă de cea catolică.
Satan a fost creat de celelalte religii ptr a da o definiţie a tot ce este rău. Acest diavol a fost creat ptr a prezenta aşa-zisele păcate ale oamenilor.


cele 9 păcate satanice:
1.PROSTIA-păcatul principal în satanism. Este păcat ca prostia nu este dureroasă. Aici se încadrează cei care îşi urmează drumul ţinând cont de absolut tot ce li se spune.
2.INFATUAREA-o astfel de atitudine poate fi iritantă. Este la egalitate cu prostia.
3.SOLIPSISMUL-poate fi foarte periculos de a te destănui cuiva care este în dezacord cu tine.
4.AUTOAMĂGIREA.
5.CONFORMISMUL-este bine sa te conformezi dorinţelor altuia dacă în final vei beneficia tu.
6.LIPSA DE PERSPECTIVĂ-niciodată nu trebuie sa pierzi din vedere cine eşti,ce eşti şi ce ameninţare poţi fi prin simpla ta prezenţă.
7.UITAREA TRECUTULUI ORTODOXIEI-fii conştient ca aceasta este o metodă de îndoctrinare forţată a lumii prin acceptarea a ceva nou şi diferit,când acest lucru a fost acceptat pe scară largă iar acum îmbracă altă formă.
8.ORGOLIUL NEPRODUCTIV
9.LIPSA DE ESTETICĂ.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.