peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


crna-magija.peperonity.net

Djelovanje magije

Crnu magiju prave strucne osobe koji ostvaruju vezu sa nevidljivim sejtanskim svijetom. Ti spravljaci, ili kako ih u Islamu zovu sihirbazi uglavnom traze od osobe kojoj trebaju napraviti pakost nesto od njegovih stvari na koje mora postojati znoj tj. neoprane stvari. Uzgred bi dobro dosla takodje i fotografija i adresa stanovanja te osobe koju djavo tj. sejtan treba napasti. Zbog cega je njima to potrebno? Zbog toga da bi sejtan na osnovu fotografije i ostalih navedenih stvari pronasao osobu koju treba narodski receno sjebati. Spravljaci crnih magija imaju svoje sejtane tj. djavole koji su im poslusni.
Sejtana ima raznih vrsta. Oni se po zemaljskoj kugli krecu ogromnom brzinom, mnogo brze od aviona. To su sejtani letaci. Njih ima i drugacijih vrsta. Ukoliko dobijete amajliju, zapis ili talisman od tih pogani tj. sihirbaza, niste dobili nista drugo do radar na osnovu kojeg ce vas sejtan pronalaziti i uznemiravati vas i vasu porodicu. Cesto se desava da spravljaci kazu da hamajlije drzite stalno uz sebe ili u kuci ili ispod praga. A znate li sta znaci kada stavite zapis ili hamajliju ispod praga? To je odasiljac sejtanima koji im govori welcome ili open. Dobro dosli u kucu u kojoj trebate ljude na medjusobno i svakojako zlo pozivati i psiho-fizicke traume im zadavati.
Osobe koje rade crnu magiju kao i oni koji kod njih idu imaju nakon odrade posla takodje problema. Mnogo puta se desavaju tragedije u licnom zivotu magicara i klijenta koji mu ide. Tako npr. umjesto da strada dijete osobe kojoj se pravi magija stradava dijete magicara ili osobe koja mu je otisla. Sejtani cesto prave odmazdu. Cak i kada kupujete kucu morate paziti od koga je kupujete jer kuca moze biti nastanjena sejtanima, koji su se nastanili iz razloga jer ukucani nisu postovali Allahove dz.s. propise.
Neki ljudi koji u sebi imaju sejtana mogu samo pogledom (urokljive oci) napraviti stetu drugoj osobi. Mrznja ili ljubomora kao i zavist djeluju putem sejtana na drugu osobu. Mrznja, zavist i ljubomora su glavni pokretaci zla i djelovanja jake crne magije. Tako u Qur'anu postoji ajet koji sprecava te vrste zla u kojemu se kaze: RECI: "UTICEM SE GOSPODARU SVITANJA OD ZLA ONOGA STO ON STVARA, I OD ZLA MRKLE NOCI KADA RAZASTRE TMINE, I OD ZLA SMUTLJIVCA KADA SMUTNJE SIJE, I OD ZLA ZAVIDNIKA KADA ZAVIST NE KRIJE. (Sura 113).
Jaku glavobolju izaziva dzin zaduzen za ljubav, dzin napadac i dzin osvetnik. Oni koji imaju vrtoglavicu imaju problema sa dzinom zaduzenim za zavist. Tesko disanje moze izazvati bilo koja vrsta sejtana. Crveni, plavi i crni plikovi na tijelu covjeka ukazuju da se radi o dzinima zaduzenim za ljubav a mjesta na kojima se pojavljuju pokazuju mjesto gdje se dzin nalazi. Odbojnost prema spolnom odnosu izmedju muza i zene izazivaju dzini letaci. Uznemirenost i strah u prvom snu se desava kao posledica da dzin izadje ili udje u covjekovo tijelo. Najcesce ga izaziva dzin letac.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.