peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Profile


Animated
dimasnews.peperonity.net

Dunia Hidup

Tentang gua nich...!

Sejarah diri:
1GUSTI-welas,asih.
2NUR CAHYO-abang,puteh,ireng.
3SIR-bopo-biyung.
-wadi
-madi
-mani
-maningkem
NUR ROSO
-panas
-esis
-adem
-tetep
AKU
WONG
URIP
-iman
Duweni
-watak mapan guo garbaning ibu.
Laher
-aku wong urip
Nduweni
-dad
-sifat
-asmo
-afngal
AKU
WONG
URIP

Asal usule wong iri.asal usule wong iri kuwi mergo ora gablek duwit,ora oleh pengawean,ora gotdak'an,ora kontal,ora pecus,elek,dancok,gathel,kayo asu,raine koyo itil.mulo kuwi poro kancaku sing duwe bagus2 lan ayu2 singkirono tumindak sing ko yo gathel ku mau?ngerti ora!!
Tulodo salah sawijine wong iri; enek kancane iso gegawean,matane bodo plilak plilik njalok di kapyuok raine.
Enek kancane iso tuku montor raine pucet congore nyongot njalok di sekrap raine.
Gelem ngelengne ning sejatine njlungupne,pancen nalare dancok,wong sing koyo ngono mau sing marai negoro ora biso maju.mulo ku ayo singkirono sifat iri lan dengki.lupute ora njlungopne biasane ngedu keluargane.pancen nalarre asu.potongane kementhus doyo ora pecus.tukang krusuk,gateli.
<=Welcome=>
Selamat datang
Sugeng rawuh
<<[========]>>


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.