peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Links


fantezii.erotice.peperonity.net

FANTEZII : sex extrem

FETISH , ORGII ,SADO-MASO , BD&SMMATRIMONIALE.ROMANIA.peperonity.net

************

SEX.EXTREM.peperonity.net
________________________________

SPAIMA

Cert este un singur lucru - la fel ca moartea si impozitele – nu am reusit sa inteleg femeile in general – dar pe ea hai sa o numim, Delia – in special . Asocierea numelui cu floarea nu este deloc intimplatoare, pentru ca era frumoasa, mladioasa, de inaltime medie, bine proportionata, dar plinuta as putea spune de-a dreptul pufoasa, avea niste ochi de o culoare superba, albastrii cu irizatii violet.
Cred si acum ca ochii erau cei care-i ofereau un aer de sobrietate politicoasa si distanta dar in acelasi timp si caldura unei priviri smecheresti si sagalnice.
Eram directorul de sucursala a unei renumite firme americane care se ocupa cu prospectarii de piata, iar ea era angajata contabila in cadrul aceleiasi sucursalei.
Relatiile dintre noi erau strict profesionale, stiti si voi acelea care includeau zimbetele de circumstanta, si intrebari rostite cu un aer platonic de genul : “Buna ziua ! Ce mai faci?”, dar la care nu asteptai niciodata raspuns! Eram de varste apropiate era cu vreo doi ani mai mica ca mine, eu necasatorit, ea – am aflat mai tirziu - vaduva cu doi copii. Eu eram plecat de la birou cam 75% din programul de lucru, ea la birou cu actele ei, asa ca ne vedeam rar, discutam rar pe marginea unor subiecte banale, fara aluzii erotice.
Pe scurt ca sa nu va mai plictisesc, aveam incredere in ea, avea pe mina actele firmei, acces la planurile de stategie pe care le intocmeam si pe care le trimiteam centralei firmei din Romania.
Datorita lor urma sa fiu avansat si cam peste o luna sa preiau conducerea unui departament din centrala in Bucuresti. Apoi a cazut bomba. Demisia ei la zi. Angajarea la o firma concurenta si toate strategiile sucursalei cunoscute de ceilalti. Scandal. Aproape sa fiu concediat, dar se pare ca eram pintre cei mai buni angajati, asa ca mi-am pastrat postul, dar despre avansare nici vorba.
Intr-o seara...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.