peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


tn - Man
gay.story.peperonity.net

¤¤¥¤¤BUGARIN¤¤¥¤¤

Jedva su me naterali u Bugarsku,cak su mi pretili otkazom,morao sam da popustim.
Iako je hotel bio sjajan ,posao tekao izuzetno dobro ,ja sam bio mrzovoljan,stalno sam gundjao, za firmu se to debelo isplatilo,mada je i druga strana bila zadovoljna.Ta 3 dana bila su mi kao 3 godine, uvece treceg dana,sidjem dole u teretanu. Prazna, izivljavao sam se na onim tegovima, spravama, toliko grubo i bezobrazno,vezbao sam do granice izdrzljivosti koja je izuzetno visoka za mojih 145kg misicne mase.
Krenuh u sobu, ali me zaustavi momak sa recepcije, zelite li mozda da se istusirate u nasem novom hidromasaznom sistemu. Istina,nisam imao prilike. Pristao sam. Bes je vec bio nestao iz mene, isao sam hodnikom iza njega. Ovde rece mi i pokaza lepo uredjenu prostoriju, ovde se skinite,a ja cu vam podesiti tuseve.Polako se skinuh, u uglu prostorije je stajala velika tus kabina. Udjoh u nju,za nekoliko trenutaka miliom mlazeva vode je udaralo u mene, stvarno nisam video nista slicno,vrteli su se u krug, voda je bila cas vrela,cas hladna, osetio sam neku cudnu lakocu, telo mi se naglo napunilo energijom koju do sada nisam poznavao. Zaustavilo se. Izlazio sam polako,osecao sam se nekako lagano,a snazno. Momak mi je dodao peskir,dok sam brisao glavu ,osetih drugi peskir na sebi, nezno je brisao moja ledja,polako se spustao sve nize, rasirio sam noge,zavukao je ruku,obrisao mi muda i nastavio nize ka nogama. Bilo mi je ne prijatno,kurcina mi je stajala ukrucena,tvrda,pulsirala je. Prosao je sa prednje strane, ovo je reakcija na hidromasazu, pokusao sam da se opravdam. Njegov osmeh mi je rekao sve. Brzo sam se obukao i zbrisao u sobu. Bilo je dovoljno 5-6 puta da mu svucem kozicu i da obilno svrsim.
Jedva sam docekao ponovni susret sa njim, docekao me je sa osmehom. Kad zavrsavas s poslom,bio sam direktan. Evo za 10min.Rece. Ok ,soba 302, rekoh mu. Znam,rece mi uz jos veci osmeh. Cekam te,nastavio sam. Tiho je zakucao na vrata. Uvukoh ga unutra. Toliko sam ga zeleo. Ljubio sam ga kao nikoga do sada, gubio je dah na trenutke,moje ruke su plovile njegovim prelepim telom,a on je vec cvrsto drzao moju kurcinu. Igrao se sa njom.Nezno sam mu masirao prelepu guzu, razmakoh je, prst je lagano prodirao u njega, stenjao je. Oborih ga na krevet, brzo smo se skidali,nisam vise mogao da izdrzim, uhvatio sam ga za glavu, nabijao sam mu skoro celu kurcinu u usta. Gutao je,izmicao se, borio se za vazduh. Skvasio sam mu cmar, izdigao je guzu, prodirao sam snazno. Popustio je i primio me celog.Stenjao je i mesao je ,nabijao sam se u njega,do muda,vadio ga celog i ponovo snazno nabijao.Pomerio sam ga na bok, legao iza njega,natrcio se,cmar je bio potpuno otvren,usao sam ceo, uhvatio ga za kukove,mesao je ludacki, osetio sam da se blizim vrhuncu. Prineo sam kurcinu njegovim usnama,malo sam ga prodrkao,vrelo,gusto seme se sjurilo na njegovo lice.Kupio je kapi sa moga glavica, stenjao je,svoje seme je prosu po stomaku.Nismo dugo razgovarali,tus me je osvezio i ponovo probudio zver u meni. Legao sam na ledja, pusio ga je prelepo,nezno je uvlacio glavic u usta,lagano se spustao prema mudima. Polako ih je usisavao ,drzao u ustima, jezikom sarao po njima. Krenuo je jezikom nize, spustao se ka mom cmaru,izdigao sam se. Njegov jezik je kruzio po njemu,nisam smeo da drkam,strasno sam bio napaljen. Okrenuo sam se na stomak,natrcio sam se, poceo je jezikom ludovati po mom čmaru.Zavukao mi je jezik u cmar, stenjao sam. Okrenuh se na leja, opkoracio je, nasadio se na moju kurcinu, skakao je po meni, nisam dugo izdrzao, sasuo sam svoje seme u njega. Opet smo se tusirali, iznenadio se kad mi se opet kurcina ukrutila, .Legao sam iza njega, prodirao sam polako, usao ceo. Nisam se pomerao,lubili smo se, njegova unutrasnja vrelina me je izludjivala. Bio je vreo kao niko do sada. Po malo se izmicao i nabijao na moju kurcinu,nisam mogao da izdrzim,krenuo sam jako da ga nabijam. Okrenuo se,opet ga je pusio,izludjivao me vrhom jezika. Nabio sam ga jako,švrsio sam mu duboko u grlu,gutao je lagano. Umorni,brzo smo zaspali.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.