peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


interzismanelistilor - Newest pictures
inteligentul.peperonity.net

ISTORIA BEATBOXING-ULUI

DISTRUGEM INCULTURA

Beatboxing-ul,inventat de Doug E,Fresh,considerat de multzi al cincilea element hip-hop,este o percutzie vocalã a culturii hip-hop. Este legat de arta creãrii ritmurilor shi melodiilor, folosind gura shi corzile vocale umane.

Aceastã artã s-a bucurat de popularitate în anii '80 prin artishti ca Fat Boys shi Biz Markie care îshi etalau talentul la beatboxing. La sfârshitul aceluiash deceniu a decãzut odatã cu breakdance-ul shi aproape cã a dispãrut din underground. Beatboxing-ul a cunoscut o revitalizare la sfârshitul anilor '90, marcatã prin lansarea albumului Make the Music 2000 de cãtre Rahzel de la The Roots(cunoscut pentru performantza de a cânta în timp ce face beatbox). Internetul a ajutat considerabil renashterea beatboxingu-lui modern la nivel global nemaivãzut cu mii de practicantzi din peste 12 tzãri interactzionând pe Humanbeatbox.com

Beatbox-ul s-a întins recent dincolo de scopul initzial (imitarea beatbox-urilor pentru a crea beat-uri de hip-hop) spre alte forme. Este acum practicat ca o formã de drum & bass uman. Aria de sunete ce pot fi produse de corzile vocale umane sunt uluitoare,mai ales pentru cei nefamiliarizatzi cu aceastã practicã muzicalã.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.