peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


nice - Newest pictures Brands/Logos Comics/Fantasy/Anime Logos
inteligentul.peperonity.net

BIOGRAFIE BITZÃ

DISTRUGEM INCULTURA

Pe 1 octombrie 2004 s-a scris o nouã paginã în istoria hip-hop-ului românesc : prima aparitzie a unui album urban solo.
Este vorba despre albumul de debut al lui Bitzã,intitulat ,,Sevraj". Albumul contzine 12 piese,plus interludii shi featuring-uri cu Ombladon,Cheloo,Raku,Tataee,Freakadadisk,Adrian Despot,DJ Dox shi K-Gula
Dupã mai putzin de un an Bitzã trece la nivelul doi.adicã la nivelul urmãtor de întzelegere shi acceptare a acestui stil de muzicã,Urban Soul.
Primul album Bitzã, ,,sevraj" shi-a câshtigat locul în topul preferintzelor voastqe prin cele douã videosingle-uri care au adunat cele mai multe nominalizãri la recenta editzie a premiilor MTV.
,,Sinuciderea unui înger" vine ca o comfirmare a primului album de succes shi aratã foarte clar faptul cã primul album nu a fost un accident.
Albumul contzine 17 priese alãturi de Bitzã au mai participat : Grasu XXL, K-Gula,DJ Paul,Loredana,Vanessa S,Butch,VB,Deliric 1,L Doc. Cu alte cuvinte,shi acest album aduce laolaltã nume cu rezonantzã în colaborãri ce ar merita fiecare în parte sã devinã single-uri de succes.
Otro-ul doar cu pian duce întregul album spre o nouã dimensiune,shi pune sub semnul întrebãrii ce va face mai departe un artist care se pare cã are mai multe de oferit decât ne aratã pe aceste douã albume.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.