peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


interzismanelistilor - Newest pictures
inteligentul.peperonity.net

CEVA DESPRE SISHU & PUYA

DISTRUGEM INCULTURA

,,Bãietzi de cartier", primul album,a fost un fel de semnal de alarmã. Se pregãtea ceva : un videoclip impresionant pentru piesa ,,Tupeu de borfash", prilej cu care Puya shi Sishu sunt definitiv consacratzi.
Urmeazã doar un an mai târziu,în 1998, comfirmarea: ,,Nicãieri nu-i ca acasã". Saltul calitativ se observã încã de la prima ascultare: negative binelucrate,versuri puternice,colaborãri inspirate (Mihai shi Laurentziu de la 3SE,Marijuama,B.U.G. Mafia. Este albumul pe care nu numai iubitorii stilului rap sau fanii La Familia îl ashteptau,iar asta o spunem pentru cã aici se întâlnesc :
Un rap de exceptzie (pe care La Familia a shtiut sã-l ,,traducã" intr-o formã accesibila tuturor,mentzinându-i în acelashi timp caracterul specific)
Versuri care merg direct la tzintã,care încã de la prima ascultare îshi ating scopul : dau de gândit !
SISHU ( TUDOR SISHU ) ,, Nu mã prostesc ca sã fac pushtoaicelor pe plac...La Familia d-un fenomen natural.
PUYA ( DRAGOSH GARDESCU ) shi TUDOR SISHU au ajuns doua nume cu mare greutate în hip-hop-ul autohton,farã însã ca imaginea lor sã se altereze în vre-un fel.
Mai simplu spus,La Familia au demonstrat cã nu e nevoie sã renuntzi la ceea ce tzi-ai propus initzial,sã sacrifici din calitate în favoarea popularitãtzii,ca sã obtzii recorduri de vânzãri. Ba dimpotrivã


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.