peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


intrebari.peperonity.net

IMPORTANT

Unii useri se dau drept echipa peperonity, sau drept Carla (eu) şi vă solicită parolele sau vă roagă să vă logaţi pe alt portal decât pe peperonity.net. Ei nu doresc de fapt altceva, decât să vă afle parola şi să vă fure site. Procedura aceasta se numeşte „phishing”.
Cum procedează? Vă trimit un mesaj sau un mail, care la prima vedere pare ca ar fi fost trimis într-adevăr de către noi. Fie scriu la denumire „echipa peperonity” sau „moderation” sau „Carla peperoni” etc. Astfel cel care primeşte mesajul crede că într-adevăr vorbeşte cu noi, şi comunica parola. GREŞEALĂ!
Pretextele sub care de obicei aceste persoane vă contactează şi vă cer parolele: sub pretextul de a va introduce siteul la “Modificate recent”, probleme tehnice inventate, diverse concursuri. Uneori vă spun ca se va şterge site-ul, daca nu daţi parola, o altă minciună pe care din păcate mulţi utilizatori o cred.
Noi nu vă vom solicita niciodată parolele. Nici nu trimitem mesaje prin care solicităm aceste parole; egal sub ce pretext. Dacă cineva vă solicită parola; de un lucru puteţi fi sigur: el nu aparţine echipei noastre.
Vă rugăm să vă logaţi doar pe pagina de start peperonity.net; la formularul de login. Nu vă logaţi pe nici un alt site din comunitate.
Dacă nu înţelegi acest mesaj sau dacă ai suspiciuni, te rog contactează echipa de moderaţie, prin ultimul punct de la faq/ajutor, aflat pe pagina de start, sau apelati +49 (700) 73737664 - doar pt cei ce vorbesc engleza sau germana.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.