peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


jeesus.peperonity.net

!VITSEJÄ!

ONLY JOKES! Tänne voitte kirjoittaa vitsejä

Kirjoittakaa vitsejä ja muuta hauskaa...
6 Comments:
McDonaldsissa on hauskaa aina... - Ja mitäs teille? - Mitäpä tässä, kiitos kysymästä. - Tarkoitan siis, mitä te syötte? - Purkkaa. Tästä on kyllä menny jo maku. - Mutta mitä te tilaatte nyt? - Hesaria ja Aku Ankkaa, mutta otan hampurilaisen.- Selvä. Ja minkähän hampurilaisen? - No se systeemi, jossa on pihvi ja kaks kuorta. Pitäis teidän täällä tietää.- Syötkö täällä? - Silloin tällöin. - Öh...siis syötkö täällä nyt tällä hetkellä? - Purkkaa edelleen, mutta maku on menny jo.
28.10.2007 07:41 EDT,
- Puhun tilaamastasi hampurilaisesta. Tuleeko se mukaan? - Jos se tahtoo.- Siis otatko mukaan?- Tule vain jos haluat.- Selkeä kysymys: syötkö tilaamasi ruoan täällä?- Onko siellä tilaa? Ajattelin kyllä että tuolla pöydässä...- Hyvä on. Saako laittaa kaikki mausteet?- Jos ne mahtuu.- Eli: kaikkia mausteita vai ei kaikkia mausteita?- Joo...ei kanelia.- Eipä sitä kyllä yleensä...no, kaikkia muita saa siis panna?- No sepä oli aika hävytön kysymys.Lähden kyllä nyt pois.
28.10.2007 07:40 EDT,
Olipa kerran Tosimies ja Iso japanilainen.Tuli kapakassa riita. he menivät ulos tappelemaan. Heti Tosimies otti lukua ja kun heräsi, niin kysyi:-Mitä se oli? Japanilainen kumarsi ja sanoi: - Terveisiä kotimaastani. Se oli judoa. He menivät takaisin kapakkaan kunnes tuli taas riita. Tosimies otti lukua jälleen, heräsi ja kysyi:-Mitäs se oli? Japanilainen kumarsi ja sanoi:-Terveisiä kotimaastani. Se oli karatea. He menivät takaisin kapakkaan ja taas tuli riita. Tällä kertaa japanilainen otti lukua ja kysyi:- Mitä se oli?Tosimies kumarsi ja sanoi:Terveisiä kotimaastasi. Se oli Toyotan tunkki.
18.10.2007 14:39 EDT,
Ahistus Kertokaa omin sanoin, mikä ahistaa, sanoi psykiatri asiakkaalleen.No joo. Kaikki alkoi, kun menin naimisiin. Vaimolla oli aikuinen tytär, josta siten tuli minun tytärpuoleni. Isäni tuli vierailulle, rakastui tytärpuoleeni ja meni tämän kanssa naimisiin. Niinpä tytärpuolestani tuli myös äitipuoleni.Vaimoni sai pojan. Siitä tuli automaattisesti isäni lanko, koska se on isäni kanssa naimisissa olevan tytärpuoleni velipuoli.Koska poika on äitipuoleni veli, se on siten myös minun setäni. Isäni vaimo sai myös pojan. Se on minun veljeni, vaikka samalla olen myöskin sen ukki. Onhan se tyt...
18.10.2007 14:29 EDT,
Onhan se tytärpuoleni poika. Vaimoni on minulle mummo, äitipuoleni äiti. Siitä seuraa, että olen oman vaimoni lapsenlapsi. Ottaen huomioon, että olen naimisissa isoäitini kanssa, en ole ainoastaan vaimoni puoliso ja lapsenlapsi, vaan myös itseni isoisä. Siksi ahistaa.
18.10.2007 14:28 EDT,
Kauppiaan apulainen sanoi: minusta kaupan nimi pitäisi muuttaa. Kakauppias vastasi: mikäs sinä sinä olet minua neuvomaan. Minä olen kuppias A mukunen joten kaupan nimi on kauppias a mukunen. -miten sinä olet käskenyt vastaamaan minua puhelimeen? -kauppias a mukusella. -niin kauppias aamu kusella.
04.08.2007 09:45 EDT,


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.