peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


jfc.peperonity.net

Guguritan

GEUS DATANG POE KAMENANGAN
Alhamdulillah, hatur nuhun ka Allah swt nu tos maparinan umur urang nepi ka
datangna Bulan Syawal
Bungah lain meusan bungah nu taya tandingna.
Mun dibere kakuatan mah hayang cacap puasa teh tepi ka sabulan.
Keur budak mah sok diajar salohor atawa saasar.
Cena cek nu geus karolot, nang bati hayangna puasa teh.
Meureun mana kitu ge kahadang kondisi awak boh panyakit.
Matak meungpeung jagjag waringkas, sehat awak, taya halangan mah ayeuna mangsana
Haturan ya Rabbi puasa abdi.
Nyanggakeun sadaya daya.
Mugi dipasihan kakuatan kanggo ngalaksanakeun kawajiban ti Anjeun ya Rabbi.
Amin ya Robal Alamin.


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.