peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


kicsim.peperonity.net

Versek :o) (130)

Ha van valami szép versed küldd el emailbe, kösz! :o)

1. Veled van értelme a szónak, veled lehet szép a holnap, veled magamra találok. Ne hagyj el bármerre lépek, szoríts magadhoz és szeress kérlek! :) 2. Valakit megszeretni egy pillanat is elég, ugyanazt elfeledni egy élet is kevés, mert az élet bármily mostoha, szeretni megtanít, de feledni SOHA! ;) 3. Szívemben helye csak neked van, szívem mindig csak érted dobban. Szívem szíved követeli, mert életem csak így lesz örömteli! :) 4. Valaki nem ír, pedig nagyon várom, valaki nem szeret, pedig nagyon imádom! Valaki könnyen eléri, akit szeret, s van, aki szenved míg övé nem lehet! ;) 5. Halkan kopog az esö az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon, dörög s villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még! :)
6. Az együtt töltött percekböl legyenek órák, majd napok. Napjainkból hosszú hónapok, s az örökkévalóság tartson addig, amíg veled vagyok. 7. Könnyes szemmel a hívásod várom, a fájdalom ajtaját magamra zárom. Bújtass el, hisz egyedül fázom, s lelkedben szeress, ha néha hiányzom. ;) 8. Szeretni szép, nemes dolog. Csalódni fáj te is jól tudod. A forró nyár is áthajlik a télbe, de én szeretlek, s ennek soha nem lesz vége. 9. Az élet egét fellegek borítják, s elsötétül tündöklö napod. Ha örömeidet a bánat váltja fel, s nem tudod mit hoz holnapod, mondok egyet mi vigaszt nyújt talán: Szeress forrón, igazán!
10. Ha évek múltán a képzeletet és ábrándokat, rideg való váltja fel, a sors különbözö szeszélye folytán az élet nem mindig rózsás utain haladsz, a múlt emlékei között tünödve - gondolj rám, én mindig emlékezni fogok rád. 11. A virág csak egyszer nyílik, és elhervad azután, szeretni csak egyszer lehet tiszta szívböl igazán. 12. Ha az életben boldog akarsz lenni, tanulj meg békével türni és szenvedni! 13. Kél és száll a szív viharja, mint a tenger vésze, a fájdalom a boldogságnak egyik alkatrésze: az örömnek a levegöjét megtisztítja a bánat, a lezajlott búfelhökön szép szivárvány támad. 14. Légy oly szerény, mint a kis ibolya, melyet elárul illata, mert a jóság és a szerénység, mindennél a legszebb ékesség. 15. Lehet a szív boldog vagy boldogtalan, egy másik szívre mindig szüksége van.
16. Ne sértsd meg azt, akit szeretsz, egy durva szó elég, hogy elborítsd, hogy gyászba ejtsd szerelme szép egét! 17. Szép Imám! Szíved ki nem nyílt virág, mely illatát magába tartja még! Zárt kehely, s a fénylö levélen a szerelem harmatja még nem ég. Vigyázz, ha majd kinyíllik-e kehely, illata egyszerre ne szálljon el! 18. Higyj és remélj! - de sorsod ne áldozd csalfa álmokért, mert kínos lesz az ébredés, ha majd az álom véget ért! 19. A rét virága a patak hulláma, mely medreiben gyorsan tova siet, figyelmeztet, hogy ifjúságod órája hamar eltelik. Amíg idöd van rá, élvezz és szeress, mert ez ad életet. 20. Mindenki lehet annyira színész, hogy eltitkoljon egy-egy könnyét, egy-egy érzelmét, de senki sem annyira, hogy jellemét eltitkolja, mert a jellem a tettekben nyilvánul meg.
21. Ha az élted sorsa bánat, szenvedés, s vigasztalást csak lelked álma ad. Álomnak véld a keserü valót, s viszont valónak édes álmodat. 22. Nem mondom, mint szeretek, hol találnék arra szót, nem érez, aki érez, szavakkal nem mondhatók. 23. Ha élted egére felleg borul, s kebledben a bánat csatája dúl, ne legyen bánatod a csüggedés, hisz az élet iskolája a szenvedés. 24. Legyen minden tetted vezére ész, ártatlanság kövesse utaid, ez lesz életednek legszebb pálmaága, szívednek el nem hervadó virága. 25. Szeress híven! A szerelem világa lelkedbe varázsolja az eget. S habár késöbb ösz, tél borul le rája, ha fájdalmat okoz a sors viszálya, enyhíteni fogja az: ,Emlékezet´. 26. A rózsaszín álom között, mely szép jövöben áltat téged, ne hidd, hogy mind való lehet, miért úgy lángol a kicsi szíved.
27. Hagyd az álmot a valóért, jelenért a multakat, a természetes virágokat, a csináltért sose add! 28. Bírj, amit vágysz, érj minden reményt el, élted táján ne legyen tövis. Hogyha búd jön, menjen nyomtalanul, légy boldog, és soha boldogtalan. 29. Ne bizz a csalfa sorsszeszélyben, mosolynak titka gyakran néma bú, s hány rózsafelleg kél az égen, a vége mégis égi háború. 30. Mind azt, amit a nemes kebel óhajtva vágyik érni el, lásd teljesülni egykoron, légy boldog most és mindenkoron. 31. Ha vágyaid teljesülnek, s boldogság lesz életed, gondolj néha rám, aki forrón óhajtotta ezt neked. 32. A jóság a szív legszebb erénye, e nélkül üres az ember szíve, lelke, ápold tehát a jóság szép virágát, ápold, gondozd, elözd meg hervadását. 33. A virágok elhervadnak, s lehullanak a fák gallyai,de a mi szeretetünk örökké fog tartani!
34. Mint a kismadár az ágon, légy boldog ezen a világon. 35. Szeress, álmodj, ébredj is fel, csalódj is, mert csalódni kell, én csak azt kívánom, hosszú legyen álmod, ébredésed késö, s kicsiny csalódásod. 36. Légy három virághoz hasonló, ibolyához a szerénységben, liliomhoz az ártatlanságban, és rózsához a kedvességben. 37. Légy a virágnak a rózsája, a szeretetnek a lilioma, és az emberiség nefelejtse. 38. Jelenböl a múltba csak egy út vezet, és ennek a neve: az emlékezet. 39. Minden mulandó ezen a világon, csak a szerelem, és a barátság az, ami a síron túl is elkíséri lelkünket. 40. Ha rátalálsz egykor sírom bús halmára, mely födni fogja fáradt testemet, írd föl a félig korhadt fára,hogy egykor te is szerettél engemet! 41. A barátság arany lánca kösse össze szívünket, csak a halál bús homálya válasszon el bennünket.
42. Hallott virágok illatát nyögik a fák. Megrázkódik a táj, valami végetért, valami fáj. 43. Lement a Nap, eltünt a láthatáron, rólad álmodozva töltöm délutánom. Inkább veled lennék, mint töled távol. Ha tiszta idö lenne, együtt néznénk a naplementét a láthatáron. 44. Lennék szél, mi hajad simogatja, napsugár, mi arcod cirogatja, holdsugár, mi minden titkod tudja, de nem vagyok, csak vágyaim rabja. 45. Itt a versed: rólad beszél az este: a szél, beálló csönd, a hajnal, az éj, az ima, az álom, és minden szavam, várlak haza ajtóm nyitva van. 46. Csak te meg én egy hatalmas rózsa közepén, egymást szeretve mindig együtt ölelve lehetnénk, egy hatalmas rózsa közepén. 47. Gyürödt az ágyam, s nem jön az álom, nem szól a zene hiába várom. Üvölt a csend, és hallgat az élet, rám tör egy érzés: SZERETLEK TÉGED!!!
48. Vágyom rád, mint sivatag a vízre, mint épp test az egészséges szívre. Kellesz nekem, mint a két kezem, túl fontos vagy nekem, általad létezem! 49. Miért múlik el minden, ami szép? Miért fáj szívünk a tegnapért? Miért nem örökös a ma? Hisz akkor nem kellene elválnunk SOHA! 50. Szeretnék kívánni neked jó éjszakát, álmodd az álmok édes, nyugodt álmát. S ha feljön a Hold, az éjszaka vándora, vigyázzon rád az ég legszebb csillaga! 51. Amíg fiatal vagy, minden szépnek látszik, hulló könnyed is szivárvánnyá válik. De, ahogy az évek tovaszállnak, úgy gyülnek szívedben a gondok és árnyak. 52. Rövid az élet, mégis sok a könnye, ha te mosolyogsz, a másét is töröld le! Mert ahogy te szeretsz, úgy szeretnek mások,úgy lesz ellenséged, úgy lesz barátod. És, akit párodul melléd rendel az ég becsüld meg erösen, s szorítsd meg a kezét!
És ha minden álmod valósággá válik, ezt akkor se feledd: Légy jó mindhalálig! 53. Nem leszel mindig egymagad, jön még meghitt pillanat, mikor valóra válnak álmaid, testet öltenek vágyaid! Valaki mindig vár rád, kitöl széppé válik a világ! 54. Lennék holdfény szíved teraszán, éjjelente besütnék álmaid ablakán, sugaraimmal simogatnám arcodat, s hoznék gyönyörü álmokat. 55. Fekszem az ágyamon, lehunyom a szemem, letörlöm könnyeim, gyógyítom sebem, szívem sebét kötözöm, mely annyira ég, mióta tudja nem lehet tiéd! 56. Estefele alkonyatkor a gondolat szárnyán elszállok te hozzád, hogy ne legyél árván. Virágot helyezek kicsi asztalodra, csókot lehelek édes ajkaidra. S reggel mikor felébredsz észre fogod venni, hogy kicsike szobádból nem hiányzik semmi. De, hogy én ott jártam megtudod könnyen, mert hófehér párnádon ott csillog a
könnyem! 57. Ha meglátlak téged, s kedves arcodat, eltünik a bánat, a fájó karcolat. Én már rád találtam, csak higgy és érezz, s kettönk élete örökké szép lesz! 58. ...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.