peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Links


kicsim.peperonity.net

Teszt :o) (1)

TESZTELD MAGAD! MACSÓ,ÉRZÉKENY,VAGY BALEK? 1,Ricky,Sasha,Eminem: szerinted melyikük ragadná magához a vezetö szerepet a barátai között? a,Ricky b,Sasha c,Eminem 2,A farsangi bulin forró flörtbe kezd veled egy álarcos idegen. Neked is van kedved hozzá,de amikor leveszi a maszkját,kellemetlen meglepetés ér: az illetö úgy néz ki,mint Frankenstein. Mit csinálsz? a,Valahogy lerázom. b,Ránevetek,és azt mondom,inkább vedd vissza a maszkodat,úgy viccesebben néztél ki! c,Úgy teszek,mintha mi sem történt volna. 3,Megtudod,hogy a kedvesed titokban mással randizik. Mit teszel? a,Tombolok a dühtöl és a kétségbeeséstöl. b,Egyszerüen otthagyom. c,Ezt még megbosszulom! 4,Mi az,amit biztosan nem hagynál ki? a,A kedvenc sztárom dedikálását. b,A kedvenc sorozatomat. c,Egy iskolai bulit. 5,Mi idegesít legjobban a partneredben?
a,Ha olyan ragaszkodó,mint egy pióca. b,Ha állandóan kritizál. c,Ha folyton bájolog,és nincs saját véleménye. 6,Valaki a bandából nagyon keresztbe tett neked. Hogyan adod vissza a kölcsönt? a,Egyszerüen nem veszek róla tudomást. b,Az arcképet egy aktfotóra ragasztom,és kiteszem a suliban egy jól látható helyre. c,Telefonon zaklatom. 7,A tévében zajló beszélgetös müsorból melyik témához szólnál hozzá szívesen? a,A világban zajló háborúk. b,Hova menjünk bulizni? c,Szerelmi csalódások. 8,Mi idegesít fel,ha a barátaiddal vagy? a,Ha valaki felvág a márkás cuccaira. b,Ha valaki egyfolytában a mobilján beszél. c,Ha mindenkinek rossz kedve van. 9,Melyik mondás tetszik a legjobban? a,Addig jár a korsó a kútra,míg el nem törik. b,Ki korán kel,aranyat lel. c,Sok beszédnek sok az alja. 10,Az elsö randin vagy a nagy Ö-vel,de a
telefonja éppen a legromantikusabb pillanatokban szólal meg,úgy negyedóránként. Hogyan reagálsz? a,A harmadik alkalomnál kitépem a kezéböl a telefont,és elhajtom. b,Nem zavar a dolog,elvégre az én mobilom is többször megcsörren. c,Megbeszéljük,hogy mostantól mindketten kikapcsoljuk a telefonunkat. 11,Éppen egy buliban vagy,és sürgösen fel kellene keresned a mellékhelyiséget,ami viszont már hosszú ideje foglalt. Mit teszel? a,Kivárom,amíg szabad lesz. b,Dörömbölni kezdek az ajtón,hátha gyorsabban bejutok. c,Becsöngetek a szomszédba. 12,Szerinted milyen szerepet játszol a baráti körödben? a,Én vagyok a hangulatfelelös. b,Én vagyok a legbefolyásosabb,mindenki hallgat rám. c,Teljesen változó,az én hangulatomon is múlik.
ÉRTÉKELÉS: 1,a0 b3 c6 2,a3 b6 c0 3,a3 b6 c0 4,a6 b3 c0 5,a6 b3 c0 6,a3 b0 c6 7,a0 b6 c3 8,a3 b6 c0 9,a6 b3 c0 10,a0 b3 c6 11,a3 b6 c0 12,a6 b0 c3 0 - 32pont: Te aztán minden társaságban megtalálod a helyed,igazi hangadó vagy! A közeledben senki sem unatkozik,ahol te feltünsz,ott biztosan jó buli van kilátásban. Az akaratodat többnyire sikerül érvényesítened,mindenkit meggyözöl róla,hogy a te véleményed a helyes. Nem mintha neked lennének a legjobb érveid,inkább csak nagy a befolyásod a társaságban. Nem kérdés,hogy ki a fönök a csapatban. A vezetö szerep azonban felelösséggel is jár,és erröl idönként elfeledkezel! Néha jobb lenne a lazaság helyett több figyelmet és megértést tanúsítanál a barátaid iránt! Akkor aztán tényleg te lennél a király!
33 - 51pont: Nem kell mindig a középpontban állni - ez a jelszavad! A nagy eseményeknél jobban szeretsz a háttérbe húzódni,és nem feltünösködni. A baráti körödben inkább peremebernek számítasz. Kicsit talán magadnak való vagy,vagy csak szégyellös. A személyiségedböl adódóan leginkább érzékeny,lelkizös barátként könyvelnek el a többiek. Nyugodtan vegyél részt a vitákban,és bátran nyilvánítsd ki a véleményedet,ha arról van szó. Mondd meg,ha nem tetszik valami! Jó,ha magadhoz hasonló társakat keresel,és velük füzöd szorosabbra a kapcsolatodat. Meglátod,így jó benyomást teszel a többiekre,és értékelik a határozottságodat.
52 - 72pont: Ahol csak megjelensz,magadra vonod mindenki figyelmét,a külsöddel,a beszéddel vagy a viselkedéseddel. Nagy hatást keltesz,de sajnos gyakran inkább negatívat,mint pozitívat. A kisugárzásod és feltünö külsöd szinte provokálóan hat a többiekre,akik gyakran szenvedö alanyai a szeszélyeidnek. Nem csoda,hogy sokan idegesítönek tartanak a bandában. Érthetö,hogy szeretnél a középpontban lenni,de ne mindenáron! Ezzel ugyanis lassan a többiek agyára mész. Jobb lenne,ha elkerülnéd az ehhez hasonló konfliktusokat! Gondolkozz,és hagyj másokat is érvényesülni! Így a többiek is jobban elfogadnak majd.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.