peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Guestbook


kidarto.peperonity.net

Para kadang ingkang rawuh *****************

Monggo2 sami sugeng rawuhipun

Monggo katuran paring dawuh kanthi nyerat buku ngandap meniko
34 Comments:
Sugeng dalu mbah, mugio tasih d paringi segerwaras lan katentreman ing penggalih. http://mbah.e.peperonity.net/
17.04.2011 08:33 EDT,
sinambi mkaryo..kulo ngaturaken sgeng enjang.. http://tochil.jakabandil.peperonity.net/
19.05.2010 22:27 EDT,
Sugeng dalu, nuwun pgapunten menawi nembe piwangsulan. http://milu.peperonity.net/
17.05.2010 07:49 EDT,
Sugeng ndalu mbah,kang putra ndrek soan.pripun kbre.dangu kulo mbten soan.
21.04.2010 11:28 EDT,
sugeng siang lan sugeng leyeh2 mawon kang http://hell7.peperonity.net/
05.04.2010 03:30 EDT,
Om sng enak anak" eror ki d racun tikus kbe ae om, ben pdo klenger wkakakakaka http://arkadiansyah.peperonity.net/
05.04.2010 02:59 EDT,
Mpun dahar nopo dreng pak.e wkakakakak aq bingung golek.i buku tamu ampek menune tak buka.i kabeh...ra mudeng blaz pak...tk bljar sek, http://puputputriana.peperonity.net/
05.04.2010 02:30 EDT,
Sugeng ciang ki darto sugeng midangetaken gending2 jawi sinambi leyeh2 nyrupup kopi ckikik pareng akik http://angelsweety.peperonity.net/
pripun paklik taseh ktrami n0p0 mbten atur kul0 xexe http://maychint.peperonity.net/
27.03.2010 22:41 EDT,
SugeNg enjing Ugi KIDART0,,nggih kulo mb0ten kesupen kalih b0s0 jawi,hehe..tp gk terlalu bsa bhasa jawi kr0m0 inggil kidart0 xixixi http://lulukch4y1.peperonity.net/
27.03.2010 21:45 EDT,
su6en9 enjin9 pak£ik..dalem mbten nate ksupen dalem menik0 tyan9 jawi 6esan9 awet alet w0nten jawi .. Pak£ik ..prip0n wartane lak njih smi wlujenx .,mu6i" tansah kinay0man skin9 karsanen9 6usti , http://maychint.peperonity.net/
27.03.2010 21:45 EDT,
Sugeng enjing pak',alhamdulilah dereng lali sedoyo. http://safix.peperonity.net/
18.03.2010 23:00 EDT,
rugeng enjing ki, kulo tiyang solo nanging mboten sget boso alus npo malih sastro, sæ sanget site ipun, matur nuwun sanget dene kidarto pun krso pinarak wnten gubuk kulo,, http://gami.peperonity.net/
18.03.2010 22:55 EDT,
matur suwun kritik lan saranipun mbah darto lan matur suwun sampun mampir dateng griyo kulo. http://ww.gombel.peperonity.net/
18.03.2010 22:49 EDT,


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.