peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


lulix.peperonity.net

Gay - Zvezdane staze 1. deo

Kapetanica Janeway se osjećala tjeskobno već nekoliko dana, i opirala se tomu da ode Doktoru misleći valjda da će je to proći ako si ne uzima previše neke stvari pri srcu. Nije bilo razloga zašto da se ne opusti jer bili su u gama kvadrantu koji je bio poprilično dosadan. Dala je Chacotayu i starijim časnicima pojačane zadaće tako da se može odmoriti. Na nesreću nakon tri dana odmora nije se uspjela odmoriti, naprotiv nije se osjećala ništa bolje. Čak se osjećala i gore.

Odlučila je nešto poduzeti kad je pročitala u Doktorovom zadnjem dnevnom izvješću da se broj pacijenata u brodskoj bolnici povećao za 20%. Većina članova posade žalila se na letargiju. Sa izvješćem u rukama posjetila je Doktora u bolnici.
Kada je došla, vidjela je tri člana posade koji su bili na pregledu u uobičajeno tihoj prostoriji bolnice.
Doktor je pregledavao jednog, a Paris drugog dok je treći čekao na red.
" Shvatila sam iz tvog zadnjeg izvješća da si poprilično zaposlen " reče kapetanica.
" Da, pojavilo se zabrinjavajuće povećanje pacijenata u zadnjih dan ili dva. " reče Doktor
" Da li si izolirao problem? Postoji li neka zaraza na brodu. "
" Ne, još uvijek nisam uspio ustanoviti razlog. Sa sigurnošću mogu potvrditi da u pitanju nisu virusi ili bakterije. Sada proučavam mogućnost da možda nije došlo do poremećaja u kemijskoj ravnoteži. " odgovori Doktor.
" Odlično, nastavite. Očekujem redovita izvješća o tvojem napretku. A, ja bih trebala izvijestiti da patim od malaksalosti. Osjećam se dosta umorno zadnja tri dana. "
" Morat ćete ostati u bolnici dok Vas ne pregledam. Moram prikupiti sve podatke da bih napravio točnu dijagnozu cijele posade. "
" U redu Doktore, ali neka bude brzo. "
Sljedeće jutro bio je sastanak starijih časnika glede Doktorova izvješća.
Doktor je započeo svoje izvješće.
" Kao što svi znate, veliki dio posade zahvaćen je nekom vrstom bolesti koja uzrokuje letargiju i iscrpljenost. Nakon provedenog ispitivanja na 25% članova posade na slučajnom uzorku i na dodatnih 10% onih koji su se sami prijavili u bolnicu, mogu izvijestiti da 60% posade pati od ove bolesti i to u različitim stadijima. Od posade mosta i drugih časnika okupljenih ovdje svi imate iste simptome osim Parisa, Torresove i Kima. Uzrok malaksalosti je nedostatak enzima APG. Većina humanoida treba 25 do 150 miligrama ovoga enzima dnevno. Točan iznos ovisi o individualnoj razlici kao što su tjelesna težina i određeni specifični faktori. Tijelo uzima životinjske proteine ili proteine iz određenih mahunarki i razdvaja ih za svoje potrebe. Na žalost, nedostatak mesa u našim skladištima zajedno sa ograničenim biljnim materijalom uzrokuje nedostatak APG-a za većinu posade. Ako ne zadovoljimo naše potrebe stanje će se pogoršavati i prve smrtne slučajeve možemo očekivati za nekih tri do četiri mjeseca. "
" Da li se taj enzim može replicirati i dodati našoj ishrani." prekinula ga je Kapetanica.
" Da, može. Ali, na žalost, da bi reciplirali potrebnu količinu morali bi smanjiti energiju broda za 20%.Vjerujem da bi to ugrozilo naše akcije i sasvim sigurno našu mogućnost da se vratimo u alfa kvadrant. "
" Postoji koja druga mogućnost ? " upita Tuvok.
" Zadovoljstvo mi je izjaviti da postoji. Kao što sam maloprije rekao samo 60% posade je pogođeno. 20% je imuno zato što su vegetarijanci i stoga nisu ovisni o APG-u, ili su razvili metodu da ga sami proizvedu u tijelu. Ostalih 20% je enigma, barem dok nisam uočio visok postotak homoseksualaca i biseksualaca među njima. "
Tom Paris i Harry Kim lagano pocrvene na ovu izjavu.
" Nakon daljnjega istraživanja, otkrio sam da su svi zdravi pojedinci koji nisu vegetarijanci, prakticirali analni seks skoro svakoga dana .Zatim sam otkrio da prosječni volumen sjemena u ejakulaciji sadrži 200 mg APG-a. Enzim se direktno apsorbira u krv kroz stijenke debelog crijeva. Učinak nije isti ako se sjeme uzima oralno jer kiselina u želudcu razbija enzime. "
" Ne razumijem kako dobijemo enzime iz mesa ako iz želučana kiselina uništi. " primijeti Chacoty.
" Kao što sam spomenuo ranije, supstanca se ne nalazi normalno u mesu, ali je zato nusprodukt razgradnje određenih životinjskih proteina. Taj probavni proces koji spominjem stvara enzim u tankom crijevu koji omogućava prisutnost tog istog enzima u hrani, sada već poluprobavljenoj, u debelom crijevu. Odatle APG se apsorbira dalje u tijelo. " odgovori Doktor.
" Koje su tvoje preporuke? "
" Kako nije praktično u našim okolnostima da sami proizvedemo umjetni enzim, vjerujem da bi trebali uzimati više mesa kada obnavljamo naše zalihe sa planeta M klase. Ali ni to neće biti dovoljno da zadovolji sve naše potrebe. Ravnoteža treba doći iz jedinog drugog izvora. Vjerujem da bi posada odmah trebala početi upražnjavati analni seks. Količina ejakulacije u rektumu svakog člana posade koji je imao analni odnos trebala bi biti dovoljna za tjedan dana. Posada bi se trebala početi osjećati bolje za šest sati nakon prvog tretmana. "
Kapetanica pogleda sve prisutne za stolom. " Čini se da Harry, Tom i Belana imaju prave apetite. Ali bojim se da mi ostali nećemo moći učiniti ono što je potrebno. Možda ćemo morati riskirati energiju broda i napraviti umjetni enzim. "
Doktor je odgovorio " Kako psihologija nije moje primarno znanje, jasno je da će biti neke vrste otpora. Stoga vjerujem da je važno da članovi zapovjednoga tima uzmu vodeću ulogu u promociji ove aktivnosti. Predložio bih da osnujemo grupu za edukaciju uključujući video zapis dvoje ljudi iz ove grupe koji će prakticirati analni odnos. Ovaj par zajedno sa medicinskim objašnjenjem zašto je to potrebno i apel od strane naše Kapetanice trebao bi povećati udjel participacije od strane posade na zadovoljavajući broj. Naravno morati ćemo silovati one koji su neodlučni da bi omogućili njihov opstanak, ali vjerujem da je to najbolje rješenje.
" Ne bih rekla da je to dobra ideja da nekoga putem sile natjeramo na ono što on ne želi. " reče Kapetanica Janeway. " Možda ako bude dovoljno dobrovoljaca, mi možemo proizvesti dovoljno energije da proizvedemo umjetni APG. Ali ostatak tvoga plana čini se dobar. Kao kapetanica javljam se za početnu ulogu za video. " Sa smiješkom na licu pogledala je po sobi i rekla " Da li se nekome sviđa moje dupe? "

Prije nego li je netko stigao da odgovori Doktor reče " Moram naglasiti da je silovanje jedino rješenje za one koji ne žele sudjelovati. Ako proizvedemo APG za njih nekoliko članova posade, oni koji ga primaju na prirodni način mogli bi ga odbaciti. Isto tako naš video bi trebao pokazati dvoje mužjaka koji vode analni seks jer to su područja u kojima ćemo imati najviše protivnika. "
" Dano na znanje. Ima li dobrovoljaca? "
Chacotay reče " Ako će to pomoći posadi ja ću sudjelovati ! "
Paris je već neko vrijeme fantazirao o Chacotayu. Odmah je javio " Ja ću biti njegov partner. "
" Bez uvrede Tom " reče Doktor "ali većina članova posade zna za tvoju sklonost istom spolu. Stoga vjerujem da bi bilo puno efektnije da je njegov partner nepoznat po seksualnim aktivnostima. Kako se Kim često pridružuje tvojim seksualnim aktivnostima jedini preostali izbor je Tuvak. "
" Vrlo dobro. " reče Tuvak gledajući Chacotaya " ako ti nemaš primjedbi, ja bih želio da ti ejakuliraš u moj anus. Kako mi je libido veoma nisko zajedno sa ovom letargijom, a zahvaljujući kemijskoj neravnoteži, mislim da ja ne bih mogao biti u dominantnom položaju. "
Chacotay reče " To je uredu sa mnom. Kako ćemo dalje Doktore? "
" Volio bih javiti cijeloj posadi medicinski izvještaj. Zatim bi mogla Kapetanica reći nekoliko riječi da bi potakla osjećaj dužnosti među posadom. Sve to bi mogle pratiti snimke analnog seksa. "
Kapetanica Janeway reče " Zvuči dobro. Što prije počnemo to prije ćemo posadu vratiti u formu. Kompjuteru, otvori kanal za komunikaciju! "

" Govori Kapetanica. Kako ste svi upoznati došlo je do nekih zdravstvenih problema među posadom. Doktor je otkrio i uzroke bolesti i lijek za bolest. Stoga ja ovo izvješće predajem njemu. "
Doktor je preuzeo i objasnio posadi situaciju. Bilo je i onih kojima je zastao dah i onih kojima je preko lica prešao lik gađenja, ali i onih koji su se potajno smiješili.

Kada je Doktor završio medicinski dio izlaganja, Kapetanica je ponovno preuzela. " Ja znam da mnogi od vas, pogotovo muškarci, smatraju sve ovo ne prihvatljivim. Međutim, moram istaći da ova bolest ako se ne liječi može prouzročiti smrt za tri do četiri mjeseca. I mi jednostavno ne možemo proizvesti potrebiti enzim u dovoljnim količinama. Zato vam kažem da svatko od vas treba uzeti u obzir svoju dužnost prema brodu, Kapetanici i svakom članu posade i da bi trebao primiti u svoj anus dvije ejakulacije tjedno. Da bi vam ukazali važnost ove aktivnosti i da bi vam dokazali da se članovi zapovjednog mosta neće izvlačiti na lakši način, sada će Chacotay izvesti tretman na Tuvaku. "

Šaputanja i žamori čuli su se preko cijeloga broda. Neki nisu mogli vjerovati da Kapetanica traži nešto toliko nasilno od njih, ali mnogi od njih rekli su da će učiniti sve što je potrebno da brod nastavi normalno svoje putovanje. Vladalo je opće mišljenje da dok god članovi zapovjedništva rade svoj dio i ostali članovi posade moraju sudjelovati u tome.

Tuvak je govorio posadi dok se svlačio. " Chacotay će umetnuti svoj penis u moj anus. Doktor me izvijestio da ću se početi osjećati bolje šest sati poslije ejakulacije. Ne vjerujem da ću uživati u samom činu, ali se unaprijed radujem svome izlječenju. " Uskoro bio je gol. Njegov penis je virio iz prepona. Okrenuo se prema stolu i naguzio stavljajući ruke na stol. Njegov se šupak izložio. Kamera je prenosila sliku njegovoga dupeta na sve ekrane koji su bili na brodu.

Chacotay se skinuo i zakoračio na sliku. Njegov penis je još bio mlohav i on ga je uzeo u ruke i počeo drkati. Kamera se prebacila na njegov penis i pokazala ga u svoj njegovoj veličini. Uskoro je njegov penis bio u punoj erekciji i mnogi su odahnuli na činjenicu da će Tuvak primiti taj komad mesa umjesto njih...


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.