peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


malaskolasexa.peperonity.net

KAKO MU POPUŠITI KURAC

Izludite ga pojavom,ponašanjem i na kraju i samim sisanjem.

Dobro došli u moju školicu oralnog sexa. Ja neću moći da pušim vašim momcima umesto vas ali mogu da vam dam malo svog iskustva koje stičem od rane mladosti!
Pre nego i što pomislite da stavite nečiji kurac u usta morate da znate par činjenica:
1. Muškarcu snaga leži u njegovom polnom organu ali je isto tako baš taj organ i njegov najnežniji deo,ne zovu ga Hrvati dzabe nježnik :)
2. Muškarci su prvenstveno vizuelna bića i pre svega će primetiti vaš izgled
3. Muškarci vole pušenje samo iz jednog razloga a to je osećaj nadmoći nad ženom
4. Jaja su izvor njihove plodnosti i simbol hrabrosti pa otuda tolika merila srazmerna mudima
Kada prosečna devojka pročita gore navedene činjenice 70 % će joj biti jasno šta da radi dok puši ali i pored toga ja ću sve objasniti korak po korak...
Pre nego što uopšte krenete da pušite prvo obratite pažnju na svoj izgled kao što rekoh u činjenici broj 2 oni su vizuelna bića i nije dovoljno samo da hoćete da mu popušite. Oni ipak traže nešto više od samog prevlačenja kožice ustima i ako vam to nikad neće reći. Prema tome krećemo sa garderobom,sexi suknjica takozvani dopičnjak,neke seksi najlon čarape u kombinaciji sa dekolteom i visokim štiklama neće ni jednog muškarca razočarati a na sve to dodati jarko crveni karmin je kombinacija koja će ga izludeti i pre nego što ga izvadi.
Kada smo rešile garderobu sledi predigra. Da dobro ste me razumele i pušenje zahteva predigru! Ovde se vraćamo na činjenicu broj 1 i njihovu nežnost u predelu koji im daje grubost. Kao što sam rekla već njima je to najnežniji deo koji oni maze od malih nogu a to isto očekuju i od nas. Nemojte odma ko da prvi put vidite kurac da ga nabijate u usta i pušite ko sumanute. Krenite da se igrate sa njim 5 minuta igre pre samog pušenja nije teško a njima mnogo znači. Mazite ga,masirajte,polako ga ljubite u usta dok ga nežno mazite po kurcu,postepeno se usnama spuštajte na dole ali bez naglih pokreta. Postepeno usnama prelazite sa usta na njegov vrat,pa sa vrata polako na grudi,zatim stomak obradite dobro jer je to poslednja stanica do njegove muškosti a kad dodjete do cilja ni tu odma ne navaljujte nego ljubite glavić nežno,lagano prevlačite njegovu kožicu koja će do tada već biti podmazana,masirajte mu ga celog i lagano prelazite na posao.
Ako prethodna dva koraka odradite temeljno drage moje garantujem vam da će ostatak biti mačiji kašalj.
Kada ga dobro napalite stvar je više od pola gotova ostaje nam samo da ga dovršimo. A tu na snagu stupaju činjenice 3 i 4 njegov ego i dominacija zajedno sa jajima. Vekovima traje rivalstvo izmedju nas i njih i ako nisu svi isti tvrdim da velika većina njih želi dominaciju nad nama.
Pružite im to,nije teško a donosi mnogo dajte im do znanja da su vaše gazde i ako to nije istina. Od sex bombe koja ga je malopre zavela postanite jadnica koja im je potčinjena. Napravite tužan izraz lica ali u isto vreme mu dajte do znanja da uživate dok vam je njegov kurac u ustima. Stenjite,jaučite,klečite pred njim. Hvalite njegova jaja,govorite mu kako jedva čekate da vam ih isprazni u usta. Budite malo mazohistkinje gurajte ga u usta najdublje što možete.
Dubina pušenja kao dubina nije bitna ali je i te kako bitna ta scena koja nastaje kada kurac gurate do krajnika. Njega će izludeti dok vas gleda kako vam suze oči dok se gušite njegovim kurcem. Čak i ako se ne gušite glumite da se gušite,pravite zvukove pucanja svaki put kad ga nabijete u usta. To je ta dominacija koju oni žele ne budite bolesno ponosne i ne glumite finoću jer će te u rezultatima njegovog zadovoljstva uživati vi. Tu će te biti ponižene,razmazane šminke,na kolenima dok on bude svršavao ali zato tamo gde on svrši vaše zadovolstvo počinje jer od tog trenutka vi će te njega držati u šaci jer ako me poslušate on će sigurno doći po još a kad bude hteo još ni sam neće biti svestan da si u stvari TI TA KOJA DOMINIRA!
Do sledećeg kursa ljubi vas i voli vaša Nimfomanka


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.