peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


malaskolasexa.peperonity.net

DRKANJE KURCA

Drkanje je nešto što verovatno niste radile još od srednje škole. Ali drkanje nikako ne treba podceniti jer muškarac to radi i kad ima 70 godina tako da ne zavaravajte se da će biti nezainteresovan ako mu ponudite isto. Drkanje kurca na pogled izgleda lako ali nije sve kako se čini,tu je itekako bitna tehnika kao i kad mu pušite ili vas jebe. Nisu dzabe po školama popularne devojke takozvane drkačice (tu "titulu" sam i ja nosila),te cure vremenom nauče tehniku a onda kreće potražnja.
Kao i prethodne savete i ovaj ću vam predstaviti u par kategorija.
1. PRIPREMA KURCA
Obično kada muškarac očekuje sex on je "podmazan" njegov kurac odradi sve sam,ali nisu svi isti. Ja sam lično imala gomilu njih koji u punoj erekciji ne mogu da prevuku kožicu preko glavića jer im kurac slabo vlaži,onda nastaje problem i treba ga rešiti.
Najbolje i najlakše rešenje je popušiti mu kurac ali pošto ovde pričamo o drkanju onda je najbolje ako pri ruci imate lubrikant ili neku kremu za lice (jer ne peku) zagrabite kremu nemojte da žalite i krenite polako da mu prevlačite kožicu. Ne štedite pokrete proklizavajte rukom duž celog kurca,a sve to radite lagano. Ako pak nemate kremu onda uvek možete da odradite na stari dobri način,pljuvanje.
Pljuvanje po kurcu deluje primitivno ali u isto vreme izludjuje vašeg mudonju. Zavrnite malo kožicu i lagano pustite pljuvačku na glavicu.
To će kod njega izazvati duplo zadovoljstvo em će te mu podmazati glavicu em će uživati u toj sceni dok vas bude gledao kako balavite po kurcu.
2. POLOŽAJ TELA
Položaj u kome se nalazite i vi i on je veoma bitan,njega pustite da se izvali i uživa jer mi hoćemo njega da zadovoljimo. Vi sedite ako drkate sa desnom rukom sa njegove desne strane,sedite tako da budete okrenute prema njemu oslonjene na kukove. Tako će te imati pristup celom njegovom telu,moćićete da ga dohvatite i rukama i nogama. Desnu nogu prebacite preko njegove noge tako da možete kolenom da mu mazite jaja. Još ako na sebi imate crne najlon čarape to maženje kolenom će odraditi više posla i od samih ruku koje drkaju. Naravno u slučaju da ste levakinja sve je isto samo sedite sa druge strane.
3. DRKANJE
Kada smo ga podmazale i namestile ostaje nam još da ga iscedimo a ni to nije baš lako. Drkanje nije uhvati kurac i vuci gore dole,pokreti ruke moraju biti vema precizni. Ne smete dozvoliti da mu previše prevučete kožicu,tako mu stvarate bol,kožica se prevlači samo malo ispod glavića a ruka treba da prokliza do samog korena kurca. To je teško izvesti ali se lako uči,dovoljno je da ne stegnete kurac već da šaku zatvorite oko njega taman toliko da ga jedva dodirujete,takodje ne drkajte mu kurac celom rukom već pokrete pravite samo iz zgloba. Takodje bitna stvar dok mu drkate je da glumite da uživate,da tepate njegovom vršnjaku i da mu non stop pričate kako odavno niste videle tako lep kurac.
Oni uživaju da ih hvalimo pa dajte im to! Ako se budete držale ovoga svršiće za par minuta a kako će te se poneti u situaciji kada bude svršavao zavisi od toga jel hoćete još jednom da mu izdrkate ili ne. Ako želite još onda uspravite kurac tako da vam svrši po ruci,drkajte lagano sve dok ne izbaci zadnju kap sperme iz njega a kad završi,lagano mu rukom skupite spermu i samo malo liznite. Kada bude to video istog trenutka će hteti još, MISIJA USPELA! Ako pak nećete više jednostavno ga usmerite ka podu i drkajte dok sve ne istrese dole.
NAPOMENA:
Ovi saveti važe za situaciju 1 na 1 u slučaju da drkate dvojici odjednom onda je sve gore nepotrebno. Jednostavno uradite kao ja sedite izmedju njih uzmite kurčeve u ruke i šetajte kožicu dok možete. Njih će napaliti i sama ta scena što ga drkate dvojici i to će biti dovoljno da vas isprskaju.

Do sledećeg čitanja ljubi vas i voli vaša Nimfomanka!


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.