peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


nexy.peperonity.net

Poruke za telefonsku sekretaricu

PORUKE ZA TELEFONSKU SEKRETARICU

Halo? ...Halo? ...HALO? Molim vas glasnije govorite, nista vas ne cujem... [mala pauza] Ma salim se, ovo je telefonska sekretarica, ostavite poruku posle zvucnog signala.

Zdravo, ovde Jovan. Ako ste iz PTT-a, ja sam vam platio racun. Ako ste moji roditelji, molim vas posaljite mi novac. Ako ste moj sponzor, niste u mene ulozili dovoljno novca. Ako ste moji prijatelji, dugujete mi novac. Ako si devojka, ne brini, imam gomilu para.

Moja zena i ja trenutno ne mozemo da dodemo do telefona, ali ako ostavite vas broj telefona javicemo vam se cim svrsimo.

A) Drzimo predavanje na seminaru. B) Otisli smo na pivo. Jedno od ovo dvoje je pravi razlog zasto vam se ne mozemo sada javiti. Ostavite ime i broj telefona.

Zdravo. Sad ti reci nesto.

Zdravo. Nisam kod kuce trenutno ali moja tf sekretarica jeste, pa se udvaraj njoj. Sacekaj signal.

Zdravo. Ja sam Dejanova tf sekretarica. Šta si ti?

Dobar Dan! Ako ostavite poruku, pozvacu vas uskoro. Ako ostavite sexy poruku odgovoricu vam jos skorije.

Zdravo. Jovanova tf sekretarica je pokvarena. Ovde Jovanov frizider. Molim vas govorite sporo da zapisem vasu poruku a zatim cu je zakaciti za sebe!

Zdravo. Ovde Saskina Mikrotalasna pecnica. Tf sekretarica se spandala sa trakom pa sam ja zauzeta preuzimanjem poruka. Ako hocete da vam nesto skuvam dok ostavljate poruku, samo prinesite klopu slusalici!

Dobar Dan. Vi razgovarate sa masinom. Sposobna sam da primam poruke. Mojim vlasnicima nisu potrebne usluge tepih servisa, pranje prozora, sredivanje frizure, cuvanje dece niti fotografisanje. Moji vlasnici daju dobrovoljne priloge preko svog preduzeca. Ako ste jos uvek na vezi, ostavite vasu poruku posle signala.

Ovo nije tf sekretarica - ovo je telepatska masina za snimanje misli. Posle zvucnog tona mislite na svoje ime, razlog zbog koga zovete i mislite na broj telefona na koji mogu da vas dobijem. Zatim ce moj vlasnik misliti da vam uzvrati poziv.

Zdravo, ja sam verovatno kod kuce, ovim samo pokusavam da izbegnem nekoga ko mi se ne dopada. Ostavite poruku, i ako vam se ne javim - ONDA STE TO VI.

Zdravo, ovde Milo. Žao mi je sto ne mogu da se licno javim na telefon. Ostavite poruku i onda obavezno cekajte kraj telefona dok se ja vratim i dok vam se javim.

Dobar Dan. Ako ste lopov, onda smo verovatno kod kuce i podmazujemo oruzje i zbog toga ne mozemo da dignemo slusalicu. Ako niste lopov, onda verovatno nismo kod kuce. Ostavite poruku.

Vi ste ste vise i vise umorni. Vasi kapci postaju tezi. Osecate se pospano. Postepeno gubite volju i sposobnost da se oduprete sugestijama. Kada budete culi zvucni signal oseticete neodoljivu potrebu da ostavite vase ime, broj telefona i poruku.

Kakvu poruku pandur ostavlja na svojoj telefonskoj sekretarici? Ostavite poruku posle zvuka pistaljke! Imate pravo na licnog advokata. Imate pravo da cutite. Sve sto kazete moze i bice iskorisceno sa nase strane.

Zdravo. Dobili ste Darka i Sonju. Ne mozemo trenutno da vam se javimo jer radimo nasu omiljenu radnju. Sonja voli to da radi gore - dole, a ja volim to da radim sa strane levo - desno... onako polako. Dakle vi ostavite vasu poruku. Kada Sonja i ja zavrsimo sa pranjem zuba javicemo vam se.

Dobili ste CPX-2000 Voice Blackmail System (=sistem za ucenjivanje glasom). Vas glas bice digitalno obraden i memorisan za kasniju upotrebu. Kad se to jednom uradi, nas kompjuter bice u stanju da napravi hiljade telefonskih poziva gradanima koji ce biti birani putem telefonskog imenika. Vas glas bice upotrebljen iskljucivo za nemoralne ciljeve iznudivanja novca od istih gradana. Medutim, postoji mogucnost da otkupite od nas vas glasovni zapis. Nama je svejedno od koga cemo da iznudimo novac a vama je u cilju da izbegnete zakonske sankcije. Zato nas kontaktirajte i ubuduce. Hvala.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.