peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


opelwap.peperonity.net

Astra

<OPEL ASTRA>

Opis

Dinamicna voznja

Zahvaljujuæi poboljšanom vešanju, DSA šasiji i elektro-hidrauliènom servo upravljaèu, Opel Astra vam omoguæava da uživate u neverovatno lakom i jednostavnom rukovanju.Precizno rukovanje
Opel Astrino vešanje osigurava izuzetnu stabilnost prilikom vuèe i neverovatno precizno savladavanje krivina.DSA šasija
Opel Astra ima širi raspon toèkova i dugo meðuosovinsko rastojanje, koji doprinose oseæaju prostranosti i izuzetno udobnoj vožnji.

Razdvajanjem kuæišta motora i vešanja od karoserije, Opelovi inženjeri su uspeli da buku i vibracije prilikom vožnje svedu na minimum.Elektro-hidraulièni servo upravljaè

Opel Astrin inovativni elektro-hidraulièni servo upravljaè omoguæava precizno rukovanje i laku vožnju bez napora.Inteligentna funkcionalnost

Zahvaljujuæi brojnim, inteligentnim karakteristikama dizajna, Opel Astra ne samo da izuzetno izgleda i pruža fantastiènu vožnju, veæ ispunjava sve ono što vaš stil života zahteva od automobila.


Inteligentan unutrašnji dizajn

Sedeæi za Opel Astrinim sportskim trokrakim servo upravljaèem, svakako æete umeti da cenite ergonomièno dizajniranu kabinu, u kojoj su svi instrumenti i upravljaèki mehanizmi lako dostupni.

Opel Astrina kabina obiluje i drugim pogodnostima za vozaèa poput trostrukog info displeja.

Višestruko korišæenje prostora

Zahvaljujuæi DSA šasiji i dugom meðuosovinskom rastojanju, Opel Astra vam pruža obilje prostora.

Unutrašnjost vozila može da se prilagodi na brojne naèine. Stoga, bilo da ste krenuli na partiju golfa, ili da odvezete decu u školu, ili na poslovni put, Astra æe se prilagoditi vašim potrebama.Savremeni dizajn

Opel Astra postavlja kompaktan automobil na jedan potpuno novi nivo.

Spolja, Opel Astra spaja umerenu eleganciju sa energijom i dinamikom. Iznutra, sve je vezano za vozaèa i pomoæu asortimana tapacirunga i instalacija izuzetnog kvaliteta pospešuje se pozitivno iskustvo u vožnji.

Spoljašnjost

Opel Astra postavlja kompaktan automobil na jedan potpuno novi nivo.

Spolja, Opel Astra spaja umerenu eleganciju sa energijom i dinamikom. Iznutra, sve je vezano za vozaèa i pomoæu asortimana tapacirunga i instalacija izuzetnog kvaliteta pospešuje se pozitivno iskustvo u vožnji.

Unutrašnjost

Zbog šireg raspona toèkova i dugog meðuosovinskog rastojanja, Opel Astrina unutrašnjost velikodušno obiluje prostorom, tako da putnicima stoji na raspolaganju više prostora za glavu, kolena i noge.

Sve unutrašnje instalacije su visokog kvaliteta, kao i konaèna obrada i politura.Svest o bezbednosti

Prilikom dizajniranja Opel Astre, Vaša bezbednost je bila na prvom mestu. Kao rezultat toga, Opel Astra je opremljena aktivnom i pasivnom bezbedonosnom opremom, i iznutra i spolja.

Mi smo brinuli o bezbednosti da biste Vi mogli da uživate u vožnji.Aktivna bezbednost

Aktivne bezbedonosne karakteristike su namenjene izbegavanju nezgoda.

DSA šasija omoguæava Opel Astri odlièno prijanjanje na putu, dok servo upravljaè i ABS obezbeðuju sigurno i jednostavno rukovanje.Pasivna bezbednost

U sluèaju nezgode do izražaja dolaze brojne Opel Astrine pasivne bezbedonosne karakteristike.

One obuhvataju dvostruke vazdušne jastuke punih dimenzija, boène vazdušne jastuke i vazdušne jastuke za glavu - po izboru, zatim od strane Opela patentiran sistem za oslobaðanje pedala za spreèavanje povreda nogu prilikom sudara.
This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.