peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


opelwap.peperonity.net

Astra Van

<OPEL ASTRA VAN>

Opis

Praktiènost

Astravan ne samo da je trajan i pouzdan automobil, nego su i njegov ogroman prtljažni prostor i lak pristup tovaru od neprocenjive vrednosti pri radu.
Tovarni kapacitet
Sa maksimalnom visinom tovarnog prostora od 886 mm i maksimalnom dužinom tovarnog poda od 1701 mm, Astravan pruža ogroman tovarni prostor do 1.60 kubnih metara. Ukupni tovarni kapacitet izmeðu 595 i 610 kg je isto tako impresivan. Za vozaèe koji redovno prevoze teži tovar, po izboru je dostupno i ruèno podešavanje nivoa zadnjeg vešanja.

Lak pristup

Astravan pruža izvrstan pristup teretu, zahvaljujuæi svojim inteligentno dizajniranim petim vratima koja se mogu visoko podiæi.
Zaštita tovara
Èelièni pregradni zid koji doseže do pola visine Astravan-a, alke za privezivanje tovara, kao i boèni paneli (do pola visine) štite tovar od pomeranja. Astravan takoðe nudi moguænost prièvršæivanja gornjeg tovara pomoæu mreže.

Udobnost i bezbednost

Astravan nudi udobnost i bezbednost kakvu biste pre oèekivali od putnièkog automobila, a ne od komercijalnog vozila.
Inteligentni dizajn kabine

Astravan-ova prostrana unutrašnjost nudi izuzetno puno prostora za noge i glavu. U ergonomièno dizajniranoj kabini, svi instrumenti i kontrolni ureðaji su lako dostupni. Pored toga, višestruke moguænosti odlaganja stvari, poput držaèa za piæe i ladice za odlaganje sa dva nivoa, pružaju Vam dodatne pogodnosti kada se nalazite na putu.
Bezbednost

Nema kompromisa kada se radi o Vašoj bezbednosti.
Astravan pruža sveobuhvatan bezbedonosni paket, ukljuèujuæi vazdušni jastuk za vozaèa, aktivne zaštitne naslone za glavu, pirotehnièke zatezaèe za sigurnosne pojaseve i Opelov sistem za otpuštanje pedala.
Sigurnost
Daljinsko centralno zakljuèavanje i elektronski imobilizator motora su standardni za Astravan, što ovaj automobil èini najsigurnijim u svojoj klasi.


Pristupaènost

Sa asortimanom motora koji omoguæuju efikasnu potrošnju goriva, dugim intervalima servisiranja i ekonomiènom dinamikom vožnje, Astravan je pravi izbor u sluèaju da brinete o bilansu Vašeg preduzeæa.


Motori

Astravan nudi izbor od èetiri razlièita motora - ukljuèujuæi benzinsku verziju od 1.6 litre i Turbo Diesel ECOTEC verziju od 1.7 litre, od kojih su svi izuzetno efikasni i ekonomièni.
Intervali servisiranja

Astravan Vam nudi intervale servisiranja od godinu dana / 30,000 km, èime Vam se omoguæava ušteda vremena i novca. Pored toga, postoji i garancija na dve godine bez ogranièenja vezanih za kilometražu.
Gume i upravljanje

I druge karakteristike, poput otpornih guma i elektro-hidrauliènog servo upravljanja, takoðe doprinose niskim troškovima održavanja Vašeg Astravan-a.

Performanse i stil
Astravan veæ poseduje mnoge kvalitete putnièkog automobila, kao što su jednostavno rukovanje i izvanredne performanse.
Pored toga smo Astravan uèinili savršenim vozilom za Vaš posao.
Zabavne performanse
Astravan poseduje veliku snagu, zahvaljujuæi širokom asortimanu benzinskih i dizel motora. Pored toga, DSA vešanje omoguæava izuzetno sigurno i jednostavno rukovanje.

Raznobojna spoljašnjost

Izbor od 11 razlièitih boja karoserije, zajedno sa drugim odlikama eksterijera po izboru, Astravan-u daju jedinstveni izgled - u svakom trenutku.
Udobna unutrašnjost
Astravan-ova unutrašnjost je savršeno radno okruženje za Vas.
Možete ga uèiniti još udobnijim ako odaberete neku od opcija kao što su klimatizacija, informativno-zabavni sistem i ponuðene ideje vezane za odlaganje.


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.