peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


opelwap.peperonity.net

Corsa

<OPEL CORSA>

Opis

Èvrsto rukovanje i performansa

Poboljšana šasija, servo upravljaè prilagodljiv brzini, nova vrsta transmisije. Mnogo smo uložili u Opel Corsu pa æete i Vi da dobijete mnogo.

Novi motori

Sa novim asortimanom odgovarajuæih motora, Opel Corsa odbacuje kompromis i nudi promene. Bilo kada. Bilo gde.


DSA šasija

Savladavanje krivina u Opel Corsi se zasniva na kombinaciji krute DSA (Dinamièna bezbedonosna šasija) i prefinjenosti sistema vešanja. Iako Vi to nikada niste primetili - baš je onako kako smo mi želeli.

DSA šasija obezbeðuje 33% manje istezanje koje s druge strane poveæava stabilnost i efikasnost koèenja, a najvažnije od svega - bezbednost.

Servo upravljaè

Opel Corsin sistem servo upravljanja prilagodljiv brzini govori sam za sebe, posebno kada manevrišemo u ili iz tesnog parkirališta i gradskog saobraæaja. Dizajniran da vam pruži kontrolu kakvu želite i kada je želite, SSPS sistem automatski prilagoðava stepen potrebne asistencije prilikom upravljanja u zavisnosti od brzine.


Easytronic

Da li sanjate o transmisiji koja ima pogodnosti i potrošnju automatika a snagu manuelnog vozila?

Uvoðenje Opelovog Easytronic sistema transmisije omoguæava prebacivanje sa automatske na manuelnu transmisiju i obratno jednostavnim pomeranjem poluge. Menjajte brzine koristeæi Plus i Minus opcije, po izlasku na otvoreni put pomerite polugu ulevo i lako æete se prebaciti na automatik. Ova pogodnost æe Vam obezbediti i nižu potrošnju goriva u odnosu na standardnu Corsinu manuelnu transmisiju.


Novi standard u bezbednosti

Sa aktivnim i pasivnim bezbedonosnim karakteristikama, spolja i iznutra, Opel Corsa Vam pruža sveukupnu bezbednost i bezbrižnost.

Opelovi inženjeri su postavili sebi zadatak ne samo da ispune bezbedonosne standarde - veæ da ih i nadmaše.

Uspeli su u tome: Opel Corsa ponosno osvaja najviše poene na testovima bezbednosti u svojoj klasi sa 4-zvezdice NCAP.

Aktivna bezbednost
Karakteristike aktivne bezbednosti - poboljšana šasija za bolje prijanjanje na putu, visoko postavljena zadnja svetla, boèno ogledalo pod širokim uglom za bolju vidljivost i ABS omoguæavaju bezbedniju vožnju i pomažu u prevenciji sudara.


Pasivna bezbednost

Pasive bezbedonosne karakteristike poput otpusnih pedala, putnièkog vazdušnog jastuka i, po izboru, aktivnih naslona za glavu koji su dizajnirani da bi Vas zaštitili u sluèaju sudara.


Snažan novi dizajn

Sa crnim lukovima na toèkovima, uskim pregibima sa obe strane, poveæanoj širini i dužini, interesantnom nizu karakteristika i prostranom unutrašnjosti sa prilièno prostora za glavu i ramena, Opel Corsa se èesto smatra mnogo veæim automobilom nego što jeste.

Unutrašnji prostor
Nove dimenzije doprinose boljem izgledu nove Opel Corse. Osim toga, i oseæaæete se bolje u novoj Opel Corsi. Dodatna širina i dužina su pospešile prijanjanje na putu, a rezultat toga je i veæe meðuosovinsko rastojanje i širi trag toèkova. Unutra, veæe dimenzije æe Vam omoguæiti više prostora za glavu, ramena i noge, da biste se Vi i Vaši putnici oseæali udobnije.

Svetla

I prednja i zadnja svetla su ponovno oblikovana kako bi bila prilagoðena dinamiènom dizajnu, dok zadnja svetla dominiraju stražnjim delom vozila.

Pregibi

Pregibi duž Opel Corse daju toèkovima isturen izgled, èime se zaokružuje sportski karakter ovog modela.Pristupaène cene

Delovi koji ne zahtevaju održavanje. Duži intervali servisiranja. Niži troškovi osiguranja. Opel Corsa daje potpuno novo znaèenje izrazu ´svesti troškove na minimum´.


Karoserija

Opel Corsina galvanizovana karoserija sigurno spreèava koroziju u periodu do godina.

Ovo se postiglo kombinovanjem Opelovih procesa galvanizacije sa nedavno razvijenom tehnologijom navoštavanja.

Održavanje

Svoðenje troškova održavanja na minimum je prioritet, tako da Opel Corsa pruža asortiman delova koji ne zahtevaju održavanje, poput:

- Teènosti: za automatski i manuelni menjaè, klimatizaciju i sredstvo za hlaðenje motora
- Maziva za prednju i zadnju osovinu
- Baterija
- Dodatni pojas

This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.