peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Home page


pandanwangi.peperonity.net

¤¤~MASWAWAN~¤¤

KAMI MOHON MAAF SEBESAR BESARNYA KARENA WEB INI SEMAKIN KEDALAM SEMAKIN RUWET
"SELAMA KAMU SETIA ,SELAMA ITU PULA AKU AKAN TETAP MEMEGANG JANJIKU PADAMU"
AJINE DIRI TEKO ENG LATI
AJINE ROGO TEKO BUSONO
SLENDANG SAMPUR DEDEK PENGAWE AWE SUMEBYAR SAK JERONING ATI
amergo kahanan kang dadine jalaran urep sepisan kedarang darang
amergo prasongko kang dadine kuciwo becik ketitik olo ketoro
tumanjep neng jero dodo
nganti langet sumebyar mendung diarak arak
...jika kita menanam padi pasti rumput akan ikut tumbuh tapi jika kita menanam rumput tidak mungkin akan tumbuh padi..
#nrimo eng pangdum kersane GUSTI kejobo eklas laer batine kangge lampa aneng urep kang setiti lan ngati ngati#
#saiki jamane jaman edan lek ra edan ra kumanan
nangeng sak bejo bejaneng wong kang edan iseh bejo wong kang eleng lan waspodo#
salam hormat
mas wawan


This page:




Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.