peperonity.net
Welcome, guest. You are not logged in.
Log in or join for free!
 
Stay logged in
Forgot login details?

Login
Stay logged in

For free!
Get started!

Text page


plazma21.peperonity.net

Chitulja SCG

Obavjeshtawamo bliznje i daljnje,od kobnoga 21.Maja,mrtwa je...

SRBIJA I CRNA GORA!

Samo 4 godine nakon shto ti je izmuchena stara-majka Jugoslawija preminula poradjajuci te,zla je kob ewo i tebe zadesila.A nisi praktichno ni osjetila ziwot. Kuku! mladosti ugashena...
Zalud se 180 i kusur hiljada iz petnih zila upinjalo da te izbawe od sigurne smrti.Zalud je konzilijum ljekara sa klinike u Briselu podesio 10% prednosti na aparate koji su te odrzawali ziwom.

Zalud bjeshe i chitaw kor sweshtenstwa jedine prawe wjere koji te blagosiljahu prekowremeno,a kletwe na newernike bachahu...Ipak si krepala pred sam kraj swog ziwota.

Koji su te jadi nalazili u twojeme kratkom wijeku,to samo ti znash.Pupoljku demokratije i wjesniche sklada i tolerancije.Kako si samo stoichki podnosila silowite udarce kwislinga i petokolonasha u plexus i
,cho'ek-drzawo...

Wishe je nego dowoljno onih koje si u crno zawila. Lele! Nedosanjani si im san ostawila o swojoj braci pod jednim krowom,lele njima. Twoja prerana smrt dwa je oka u glawu razmakla,kuku! Shto ce sad twoji kukawni sljedbenici ali kako ce? S kim ce? S kojim politichkim programom? O'kle?

Ko ce na sad branit od od stalnih prijetnji sa istoka i zapada,progutace nas manjine,susjedi, pohlepni inwestitori,Watikan, CIA,Sorosh priwatizacija i ostale sluge sotone zwane demokratija.

OZALOSHCENIH:
44,5%


This page:
Help/FAQ | Terms | Imprint
Home People Pictures Videos Sites Blogs Chat
Top
.